ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φιλε μου αξιζει οτι γουσταρεις πραγματικα να κανεις! Αρκει να το θελεις πραγματικα!
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από thrakiotis »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Καλα δεν παω καλα ριχνω μια γρηγορη ματια στον βαθμο μου και διαβαζω 'ανθυποπυραγος' ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ!
τι πίνεις και δεν μας δίνεις ΕικόναΕικόναΕικόνα

286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 286_lele »

Καλημερα σε ολους! Θα δηλωσει κανεις Α/Τ οπλων στις καταδρομες; Και κατι αλλο σε ποιο κεντρο παρουσιαζονται οι εποπ; ΚΕΕΔ η ρεντινα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Marina2 »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;
Νομιζω οτι εχθες κάποιος απάντησε οτι γινεται. Ρωτησα και εγω εχθες στην προσπαθεια μου να φανω λιγο χρησιμη στην Τζοβάνα και στην επιλογη της ειδικοτητας!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγω παλι επιφυλασσομαι γιατι νομιζω πως καποια σχολεια εχουν δικαιωμα να τα βγαλουν μονο στελεχη απο ανωτερες παραγωγικες σχολες του Στρατου!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzovana18 »

Κοιτα δ. υ. υ αυτο που σου λεω ειναι το μονο σιγουρο απο πεζικο η απο τεθωρακισμενα και γενικα και απο οποιο αλλο σωμα θες μπορεις να δηλωσεις οτι θες να πας ειδικες δυναμεις περνας ειπαμε τα αθληματα [σχολεια]και ετσι αν εισαι ικανος μπαινεις ειδικες δυναμεις!

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lxias »

Δ. Υ. Κ έγραψε: Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;

Oχι φίλε μου δεν μπορείς να είσαι στό πεζικό, και να περάσεις σχολεία των ειδικών δυνάμεων, μπορείς όμως απο το πεζικό να πας στις ειδικές δυνάμεις, και εφόσον κριθείς κατάλληλος, να περάσεις τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων, και να υπηρετήσεις στις μονάδες αυτές, ανεξάρτητα αν είσαι του (ΠΖ).
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας πεδια... θελω να κανω μια ερωτηση! γινετε να πας μονιμος (εποπ) στους λοκατζιδες; αν μπορειτε απαντηστε μ σας παρακαλω... Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικα και γινεται φιλε μου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lxias έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε: Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;

Oχι φίλε μου δεν μπορείς να είσαι στό πεζικό, και να περάσεις σχολεία των ειδικών δυνάμεων, μπορείς όμως απο το πεζικό να πας στις ειδικές δυνάμεις, και εφόσον κριθείς κατάλληλος, να περάσεις τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων, και να υπηρετήσεις στις μονάδες αυτές, ανεξάρτητα αν είσαι του (ΠΖ).

Άρα ουσιαστικά μιλάμε για μετάταξη έτσι;

Οκ Σ'ευχαριστώ πολύ Εικόνα
Anonymous

Ευχαριστω πολυ πεδια... Α και κτ αλλο αν διλοσεις ειδικες δυναμεις εποπ παντα σε στελνουν αυτοι οπου θελουν η λες εσυ θελω να παω καταδρομεασ, ουκασ, πεζοναυτησ... Κτλ
Anonymous

Γεια σας πεδια... Θελω να κανω μια ερωτησουλα! Αν διλοσεις ειδικες δυναμεισ Κ σε παρουν σε στελνουν Οπου Χρειαζονται ατομα η διαλεγης εσυ π. Χ Λ. Ο. Κ κ αν εισαι τυχερος σε πηραν; Με λιγα λογια σε στελνουν οποθ θελουν; Παρακαλω απαντηστε μ...
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

τεο έγραψε:Ευχαριστω πολυ πεδια... Α και κτ αλλο αν διλοσεις ειδικες δυναμεις εποπ παντα σε στελνουν αυτοι οπου θελουν η λες εσυ θελω να παω καταδρομεασ, ουκασ, πεζοναυτησ... Κτλ

Αδερφέ για να τα ξεκαθαρίσεις λιγο στο μυαλό σου-αν και τα εχουμε πει αρκετες φορες στο φορουμ-οι Πεζοναυτες ανηκουν πλεον στο Πεζικο και τα ΟΥΚ ειναι μοναδα του Ναυτικου... Απο εκει και περα εσυ δηλωνεις που θες να υπηρετησεις (αμφιβιος, ορεινος ή αλεξιπτωτιστης) και υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να πας εκει που θες...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όπου υπάρχει ανάγκη. Μια πιθανή περίπτωση να πας εκεί που θες εσύ είναι να δηλώσεις ως τόπο καταγωγής και μόνιμης διαμονής περιοχή της παραμεθορίου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες