ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
Φιλε μου αξιζει οτι γουσταρεις πραγματικα να κανεις! Αρκει να το θελεις πραγματικα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
τι πίνεις και δεν μας δίνειςΔ. Υ. Κ έγραψε:Καλα δεν παω καλα ριχνω μια γρηγορη ματια στον βαθμο μου και διαβαζω 'ανθυποπυραγος' ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ!

Καλημερα σε ολους! Θα δηλωσει κανεις Α/Τ οπλων στις καταδρομες; Και κατι αλλο σε ποιο κεντρο παρουσιαζονται οι εποπ; ΚΕΕΔ η ρεντινα;
Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;
Νομιζω οτι εχθες κάποιος απάντησε οτι γινεται. Ρωτησα και εγω εχθες στην προσπαθεια μου να φανω λιγο χρησιμη στην Τζοβάνα και στην επιλογη της ειδικοτητας!Δ. Υ. Κ έγραψε:Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;
Εγω παλι επιφυλασσομαι γιατι νομιζω πως καποια σχολεια εχουν δικαιωμα να τα βγαλουν μονο στελεχη απο ανωτερες παραγωγικες σχολες του Στρατου!
Κοιτα δ. υ. υ αυτο που σου λεω ειναι το μονο σιγουρο απο πεζικο η απο τεθωρακισμενα και γενικα και απο οποιο αλλο σωμα θες μπορεις να δηλωσεις οτι θες να πας ειδικες δυναμεις περνας ειπαμε τα αθληματα [σχολεια]και ετσι αν εισαι ικανος μπαινεις ειδικες δυναμεις!
Δ. Υ. Κ έγραψε: Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;
Oχι φίλε μου δεν μπορείς να είσαι στό πεζικό, και να περάσεις σχολεία των ειδικών δυνάμεων, μπορείς όμως απο το πεζικό να πας στις ειδικές δυνάμεις, και εφόσον κριθείς κατάλληλος, να περάσεις τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων, και να υπηρετήσεις στις μονάδες αυτές, ανεξάρτητα αν είσαι του (ΠΖ).
Γεια σας πεδια... θελω να κανω μια ερωτηση! γινετε να πας μονιμος (εποπ) στους λοκατζιδες; αν μπορειτε απαντηστε μ σας παρακαλω... 

Φυσικα και γινεται φιλε μου.
Lxias έγραψε:Δ. Υ. Κ έγραψε: Να ρωτησω λιγο εγω και παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει ΣΙΓΟΥΡΑ! Σε περιπτωση που περασω ΕΠΟΠ στο πεζικο μπορω να βγαλω καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων;
Oχι φίλε μου δεν μπορείς να είσαι στό πεζικό, και να περάσεις σχολεία των ειδικών δυνάμεων, μπορείς όμως απο το πεζικό να πας στις ειδικές δυνάμεις, και εφόσον κριθείς κατάλληλος, να περάσεις τα σχολεία των ειδικών δυνάμεων, και να υπηρετήσεις στις μονάδες αυτές, ανεξάρτητα αν είσαι του (ΠΖ).
Άρα ουσιαστικά μιλάμε για μετάταξη έτσι;
Οκ Σ'ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστω πολυ πεδια... Α και κτ αλλο αν διλοσεις ειδικες δυναμεις εποπ παντα σε στελνουν αυτοι οπου θελουν η λες εσυ θελω να παω καταδρομεασ, ουκασ, πεζοναυτησ... Κτλ
Γεια σας πεδια... Θελω να κανω μια ερωτησουλα! Αν διλοσεις ειδικες δυναμεισ Κ σε παρουν σε στελνουν Οπου Χρειαζονται ατομα η διαλεγης εσυ π. Χ Λ. Ο. Κ κ αν εισαι τυχερος σε πηραν; Με λιγα λογια σε στελνουν οποθ θελουν; Παρακαλω απαντηστε μ...
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
τεο έγραψε:Ευχαριστω πολυ πεδια... Α και κτ αλλο αν διλοσεις ειδικες δυναμεις εποπ παντα σε στελνουν αυτοι οπου θελουν η λες εσυ θελω να παω καταδρομεασ, ουκασ, πεζοναυτησ... Κτλ
Αδερφέ για να τα ξεκαθαρίσεις λιγο στο μυαλό σου-αν και τα εχουμε πει αρκετες φορες στο φορουμ-οι Πεζοναυτες ανηκουν πλεον στο Πεζικο και τα ΟΥΚ ειναι μοναδα του Ναυτικου... Απο εκει και περα εσυ δηλωνεις που θες να υπηρετησεις (αμφιβιος, ορεινος ή αλεξιπτωτιστης) και υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να πας εκει που θες...

Όπου υπάρχει ανάγκη. Μια πιθανή περίπτωση να πας εκεί που θες εσύ είναι να δηλώσεις ως τόπο καταγωγής και μόνιμης διαμονής περιοχή της παραμεθορίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες