Εκλογές και στρατός
Εκλογές και στρατός
Ποτε θα γινει η ορκομωσία των φαντάρων που παρουσιάζονται 7 Σεπτεμβρίου;
Εκλογές και στρατός
Να σας κανω μια ερωτηση σε περιπτωση εκλογων στις 20 Σεπτεμβριου, οσοι παρουσιαζονται στις 9 του ιδιου μηνα θα μπουν λιγο αργοτερα; Σας ευχαριστω
Εκλογές και στρατός
Εμεις που μπαινουμε 9 Σεπτεμβριου αν γινουν εκλογες θα μπουμε αργοτερα;
Εκλογές και στρατός
Καλησπέρα σε όλους τους φαντάρους παλιούς και νέους,Στις 7 Σεπτεμβρίου παρουσιάζομαι στην Σπάρτη για να καταταγώ στον Στρατό. Όμως το 20ημερο της βασικής μου εκπαίδευσης πέφτει με τις επικείμενος εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου. Ένα παιδί που κάνει την θητεία του, μου είπε πως η εισαγωγή μου στο κέντρο, λόγω των εκλογών θα καθυστερήσει και θα παρουσιαστώ μετά από αυτές, επειδή τις πρώτες 20 μέρες κάθομαι μέσα και δεν δικαιούμαι άδεια. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει στην περίπτωσή μου, για να ξέρω πως να δράσω και να μην τρέχω άδικα.
Εκλογές και στρατός
Παιδια να ρωτησω. Τι θα γινει με οσα παιδια μπαινουν με την σειρα του Σεπτεμβριου; Εννοοω θα τους καθυστερησει την ορκομωσια τους ή θα τους την επισπευσει; Επισης δινεται καποια αδεια για να ψηφισουν στον τοπο διαμονης τους; Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Εκλογές και στρατός
silaxim έγραψε:Παιδια να ρωτησω. Τι θα γινει με οσα παιδια μπαινουν με την σειρα του Σεπτεμβριου; Εννοοω θα τους καθυστερησει την ορκομωσια τους ή θα τους την επισπευσει; Επισης δινεται καποια αδεια για να ψηφισουν στον τοπο διαμονης τους;Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Άνθρωπε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, όταν μπείτε θα μάθετε και άμα δεν σε καλύπτει η απάντηση πάρε τηλ στο ΓΕΣ.
Εκλογές και στρατός
Θα μπούμε κανονικά και η ορκωμοσία θα γίνει μετά τις εκλογές (τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη, ανάλογα με το εκάστοτε κέντρο φαντάζομαι).
Όσοι θα είναι εφορευτική επιτροπή θα πάρουν άδεια 1-2 μέρες, για υπόλοιπους δεν γνωρίζω όμως αν θα ψηφίσουν μέσα ή δεν θα ψηφίσουν καθόλου.
Όσοι θα είναι εφορευτική επιτροπή θα πάρουν άδεια 1-2 μέρες, για υπόλοιπους δεν γνωρίζω όμως αν θα ψηφίσουν μέσα ή δεν θα ψηφίσουν καθόλου.
Εκλογές και στρατός
Σχετικά με την ψήφο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφίσουμε.Μέσα θα είναι, στις πόλεις μας θα είναι, την ψήφο θα την ρίξουμε 101%.
Εδώ κάποτε γυρνούσαν με δωρεάν tickets αυτούς που ήταν εξω και δεν θα αφήσουν τους φαντάρους να ψηφίσουν; !
Επειδή το έψαξα το θέμα (πάντα με παρόμοια γεγονότα, δεν έχω πάρει τηλ το ΓΕΣ κτλπ), πριν 3-4 χρόνια που είχανε γίνει δημοτικές
η ΕΣΣΟ τοτε ορκίστηκε σε 12-14 μέρες.
Για μένα έχουν να σκεφτούν οι κύριοι που θα πάρουν την απόφαση τα εξής:
1. Αν ψηφίσουμε στις πόλεις μας, ειναι δυνατόν να μας δώσουν άδεια να παμε (εξοδα) να γυρίσουμε, να ορκιστούμε και μετά
άδεια ορκωμοσίας (πάλι έξοδα) και μετά να γυρίσουμε ξανά; Σε αυτό το ενδεχόμενο μήπως δεν πάρουμε άδεια ορκωμοσίας;
2. Μας ορκίζουν σε 12-14 μέρες, αδεια για ψήφο που θα είναι και η άδεια της ορκωμοσίας και απλά κάνουμε κέντρο (δυστυχώς) λιγότερες
μέρες.
και 3. Ολα τα παραπάνω δεν υπάρχουν με τον απλό τρόπο (δεν ξέρω αν είναι απλός) να ψηφίσουμε μέσα οπότε κανουμε κανονικά την θητεία μας.
Σε μια βδομάδα θα μάθουμε
Εδώ κάποτε γυρνούσαν με δωρεάν tickets αυτούς που ήταν εξω και δεν θα αφήσουν τους φαντάρους να ψηφίσουν; !
Επειδή το έψαξα το θέμα (πάντα με παρόμοια γεγονότα, δεν έχω πάρει τηλ το ΓΕΣ κτλπ), πριν 3-4 χρόνια που είχανε γίνει δημοτικές
η ΕΣΣΟ τοτε ορκίστηκε σε 12-14 μέρες.
Για μένα έχουν να σκεφτούν οι κύριοι που θα πάρουν την απόφαση τα εξής:
1. Αν ψηφίσουμε στις πόλεις μας, ειναι δυνατόν να μας δώσουν άδεια να παμε (εξοδα) να γυρίσουμε, να ορκιστούμε και μετά
άδεια ορκωμοσίας (πάλι έξοδα) και μετά να γυρίσουμε ξανά; Σε αυτό το ενδεχόμενο μήπως δεν πάρουμε άδεια ορκωμοσίας;
2. Μας ορκίζουν σε 12-14 μέρες, αδεια για ψήφο που θα είναι και η άδεια της ορκωμοσίας και απλά κάνουμε κέντρο (δυστυχώς) λιγότερες
μέρες.
και 3. Ολα τα παραπάνω δεν υπάρχουν με τον απλό τρόπο (δεν ξέρω αν είναι απλός) να ψηφίσουμε μέσα οπότε κανουμε κανονικά την θητεία μας.
Σε μια βδομάδα θα μάθουμε

Εκλογές και στρατός
teoqq εγώ πήρα τηλ στο κέντρο διότι ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω ή όχι αίτηση για δικασυικός αντιπρόσωπος (δικηγόρος βλέπεις) και με ενημέρωσαν πως η ορκωμοσία θα είναι 2 Οκτωβρίου συν όσα είπα παραπάνω για αντιπροσώπους κλπ. Αυτά.
Καλή θητεία να έχουμε!
Καλή θητεία να έχουμε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Εκλογές και στρατός
Δηλαδή θα μπούμε θα πάρουμε αδια να ψηφίσουμε και μετά θα ξανά πάμε να οπλιστούμε ;
Εκλογές και στρατός
aektzis έγραψε:teoqq εγώ πήρα τηλ στο κέντρο διότι ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω ή όχι αίτηση για δικασυικός αντιπρόσωπος (δικηγόρος βλέπεις) και με ενημέρωσαν πως η ορκωμοσία θα είναι 2 Οκτωβρίου συν όσα είπα παραπάνω για αντιπροσώπους κλπ. Αυτά.
Καλή θητεία να έχουμε!
ε αν πηρες τηλ τοτε αλλαζει το θεμα εννοείται.
Σχετικά με τις εκλογές τι σε είπανε; Εννοώ για το που θα ψηφίσουμε
Εκλογές και στρατός
teoqq έγραψε:ε αν πηρες τηλ τοτε αλλαζει το θεμα εννοείται.
Σχετικά με τις εκλογές τι σε είπανε; Εννοώ για το που θα ψηφίσουμε
αυτό δεν το γνωρίζω δυατυχώς!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εκλογές και στρατός
Που παρουσιάζεσαι;
Εκλογές και στρατός
ΚΕΥΠ Λαμία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος