Εκλογές και στρατός

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από Anonymous »

Με εχουν καλεσει για μετεκπαιδευση 2 σεπ. Θα αναβληθει με την προκυρηξη εκλογων, ξερεις κατι στραταρχη;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από yandr »

Μήπως 2 Οκτωβρίου; Οι μετεκπαιδεύσεις αναβάλλονται (επ' αόριστο) στις εκλογές
wouolf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από wouolf »

Καλημερα.21 σεπτεμβριου η μοναδα μου εχει ασκηση (σκηνακια) παιζει να αναβληθουν λογω εκλογων; Επισης 27 σεπτεμβριου εχω μεταθεση. Αλλαζει κατι με αυτην;
Anonymous

Εκλογές και στρατός

Παιδια καλημερα,

για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω και εγω, με εχουν καλεσει επιστρατο στις 14/10 για ασκηση στον Λαγο...

θα γινει λογω εκλογων ή θα πεσει ακυρο;
Anonymous

Εκλογές και στρατός

Συγνωμη, μετεκπαιδευση ε. Α.7-18 σεπ. Θα γινει;
Anonymous

Εκλογές και στρατός

Πανηγυρια... Πηρα πριν το τυπου στο γεεθα κ δεν ηξεραν να μου απαντησουν! Αυριο θα γνωριζαν λεει. Οι ΜΕ χωρις να εχουν ακομα εντολη ειδοποιουν για ακυρωσεις μετ/σεως χωρις να εχει βγει διαταγη! Οι δοιηκητες των σχολων δεν εχουν ακομα καμια ενημερωση! Αρα θα κανουμε καμια 600 χιλιομετρα, θα πληρωσουμε τουλαχιστον καμια κατοσταρα για κρατηση ξενοδοχειου, κ μετα θα μας πουνε! Μαλλον πρεπει να αλλαξουμε κ χωρα γιατι το μελλον διαγραφεται δυσοιωνο!
Anonymous

Εκλογές και στρατός

Επανερχομαι, μετα απο τηλ επικοινωνια αναβαλοντε (τηλεφωνικα παντα) οι μετεκπαιδευσεις. Μου ειπαν να επιστρεψω το φαπ στο ΑΤ. Ο διοικητης αρνηται να τα παραλαβει καθοτι λεει απο τη στιγμη που δεν του ηρθε διαταγη η σημα δεν μπορει να παρει καμμια ευθυνη (καλα κανει στη χωρα που ζουμε, κανενας δεν παιρνει την ευθηνη) ! Ολα μια χαρα ειναι, χα χα χα. Σκεψου να υπηρετεις και θητεια σε αυτο το μπαχαλο που κανταντησε!
Υ. Σ. Ο αλλος ειναι εφεδρος αξιωμ και θελει να παει ΕΠΟΠ γραφει, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!
episkepths

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από episkepths »

Σχετικά με την απόλυση των φαντάρων σε προεκλογική περίοδο υπάρχει κάποιο θέμα; Φαντάζομαι ότι οι οπλίτες απολύονται κανονικά, σωστά?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από Greek_Army »

episkepths έγραψε:Σχετικά με την απόλυση των φαντάρων σε προεκλογική περίοδο υπάρχει κάποιο θέμα; Φαντάζομαι ότι οι οπλίτες απολύονται κανονικά, σωστά;

Σωστά!

καλαμαρας

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από καλαμαρας »

Καλησπερα! Ειμαι φανταρος στην ελδυκ και θελω να ψηφισω στις επερχομενες εκλογες! Τι προβλεπεται για τους οπλιτες στην κυπρο; Πρεπει να με στειλουν ελλαδα; Στην πρεσβεια μπορω; Σε αλλες φορες τι εγινε; Οποιος ξερει ας βοηθησει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από Nassos »

Απ'όσο γνωρίζω στη Πρεσβεία πάς και ψηφίζεις. Καλύτερα ρώτησε τη Μονάδα σου.
ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

Φίλοι μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Γνωρίζει κάποιος που ψηφίζει ένας στρατεύσιμος στις Βουλευτικές Εκλογές; Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΑ που υπηρετεί σε μονάδα που απέχει λιγότερο από 150 km από τον τόπο άσκησης των εκλογικών του δικαιωμάτων. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από GRS80 »

Προς γνώσιν:

http://www.eklogika.gr/news/8972
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε. Α. έγραψε:Φίλοι μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Γνωρίζει κάποιος που ψηφίζει ένας στρατεύσιμος στις Βουλευτικές Εκλογές; Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΑ που υπηρετεί σε μονάδα που απέχει λιγότερο από 150 km από τον τόπο άσκησης των εκλογικών του δικαιωμάτων. Ευχαριστώ.

Λογικά θα του δώσουν Διανυκτέρευση, δηλαδή να μπει δευτέρα πρωί

K23

Εκλογές και στρατός

Δημοσίευση από K23 »

Καλησπερα. Απολυομαι τελη Ιουνιου και εχω κρατησει τις αδειες μου να τις παρω στο τελος. Τωρα με τις εκλογες παιζει να τις χασω; Να τις παρω τωρα; Και γενικα ξερετε ποτε ειναι πιθανο να ερθει το σημα απ το ΓΕΣ για την ανακληση των αδειων; Να βιαστω δηλαδη; Οποιος γνωριζει κατι θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω πολυ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης