Devastrator έγραψε:Καλή επιτυχία και εγώ σε δύο μέρες αναμένω αποτελέσματα με 16.500. Εδεινα δεύτερη φορα. Τουλαχιστον πάλεψα για δεύτερη χρονιά και ότι είναι να γίνει ας γινει
Φιλε τι κατευθυνση εισαι που εδινες δευτερη φορα; Να ξερεις οτι τα μορια σου ειναι αρκετα για την σχολη την πιανεις. Αν επιτρεπεται του 99 εισαι; Και πως ειναι η εμπειρια της δευτερης φορας;(να ξερω σε τι λουκι μπαινω δλδ;)
Φιλε τι κατευθυνση εισαι που εδινες δευτερη φορα; Να ξερεις οτι τα μορια σου ειναι αρκετα για την σχολη την πιανεις. Αν επιτρεπεται του 99 εισαι; Και πως ειναι η εμπειρια της δευτερης φορας;(να ξερω σε τι λουκι μπαινω δλδ;)
Του `99 από κατεύθυνση οικονομικών. Την δεύτερη φορά τα βλέπεις με άλλη ματιά και είναι πιο εύκολα ειδικά άμα είχες διαβάσει και την πρώτη. Για παράδειγμα στα μαθηματικά κατανόησα τις έννοιες στην δεύτερη χρονιά περισσότερο από την αποστήθιση της πρώτης. Η όλη φάση είναι σαν mindblown. Ξαφνικα καταλαβαίνεις το ΓΙΑΤΊ πίσω από τις ασκήσεις. Τουλαχιστον Εγώ Έτσι ένιωσα. Φεύγουμε από το θέμαΘέληση να υπάρχει και στόχος. Τα Αλλά είναι εύκολα.
Devastrator έγραψε:Του `99 από κατεύθυνση οικονομικών. Την δεύτερη φορά τα βλέπεις με άλλη ματιά και είναι πιο εύκολα ειδικά άμα είχες διαβάσει και την πρώτη. Για παράδειγμα στα μαθηματικά κατανόησα τις έννοιες στην δεύτερη χρονιά περισσότερο από την αποστήθιση της πρώτης. Η όλη φάση είναι σαν mindblown. Ξαφνικα καταλαβαίνεις το ΓΙΑΤΊ πίσω από τις ασκήσεις. Τουλαχιστον Εγώ Έτσι ένιωσα. Φεύγουμε από το θέμαΘέληση να υπάρχει και στόχος. Τα Αλλά είναι εύκολα.
Σιγουρα θα μπεις φιλε με τα μορια σου. αυτο για τους 5 πρωτους αποφοιτους ισχυει ακομη αλλα πιστεψε με οτι ειναι πολυ δυσκολο. ειναι σαν να δινεις πανελλαδικες για αξιωματικων τοσο διαβασμα θελει
Παιδια αν επιτρεπεται να μου απαντησετε εσεις που τα εχετε δωσει τα αθληματα για τις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες πως σας φανηκαν; Ηταν ετσι οπως περιμενατε η πιο χαλαρα;
Σίγουρα, απλώς το ανέφερα για να δω αν ισχύει ακόμα. Ευχαριστω για τα λόγια σου, όπως και να το κάνουμε όμως ως υποψήφιος έχω ενα άγχος και μια αμφιβολία
vardtrooper έγραψε:Παιδια αν επιτρεπεται να μου απαντησετε εσεις που τα εχετε δωσει τα αθληματα για τις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες πως σας φανηκαν; Ηταν ετσι οπως περιμενατε η πιο χαλαρα;
Στην αστυνομία είναι απαιτητικοί οι εξεταστές. Στο 4:21 σε κόβουν για όπλα. το ίδιο και στο ύψος. Στο στρατό όμως είναι πιο χαλαρά από όπου και έδωσα.. Τα αθλήματα είναι εύκολα μην σε αγχώνει
vardtrooper έγραψε:Παιδια αν επιτρεπεται να μου απαντησετε εσεις που τα εχετε δωσει τα αθληματα για τις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες πως σας φανηκαν; Ηταν ετσι οπως περιμενατε η πιο χαλαρα;
Δεν ειναι κατι τρομερο με λιγη προπονηση τα καταφερνεις διαδικαστικη ειναι η ολη διαδικασια
Καλα παιδια εγω εχω ξεκινησει στοιβο και οταν δεν εχω στοιβο παω γυμναστηριο πιο πολυ για αλλους λογους (ειμαι 1,78 και 110 κιλα) για να ειμαι στα 80 κιλα και σε καλη φυσικη κατασταση οταν ερθει η ωρα. Φυσικα το κανω και για μενα κιολας.
vardtrooper έγραψε:Καλα παιδια εγω εχω ξεκινησει στοιβο και οταν δεν εχω στοιβο παω γυμναστηριο πιο πολυ για αλλους λογους (ειμαι 1,78 και 110 κιλα) για να ειμαι στα 80 κιλα και σε καλη φυσικη κατασταση οταν ερθει η ωρα. Φυσικα το κανω και για μενα κιολας.
Καλα κανεις προσπαθησε και θα ανταμοιφθεις και στη σχολη αστυφυλακων η γυμναστικη θα σου χρησιμευσει
Φιλε απο παντα ασχολιομουν απλα ειχα ενα τραυματισμο (αρχες του 2017) και μου διαλυσε οτι σκεψη ειχα για αστυφυλακων (4/1/17) (εξαρθρωση ομου) και ετσι παχυνα και το προσπαθησα αλλα δεν μου βγηκε. Τωρα ομως ειμαι ετοιμος και πιστευωοτι θα τα καταφερω σε συνδυασμο με το διαβασμα και την γυμναστικη.
Εγώ σκεφτόμουν να δώσω τις εξετασεις όλες στον στρατό αλλά έχω μια ελαφριά δυσχρωματοψια άρα ρε έχει νόημα να πάω γιατί θα κοπω τώρα που λέτε να πάω πυροσβεστική ή αστυνομία για όλες τις διαδικασιες το σκεφτομαι διότι είμαι 1,70 και κάτι ψιλά και στην αστυνομία στην μέτρηση στο τμήμα γινεται λίγο χαμός με αυτούς που είναι στο οριο , μαρσουπιλαμι εσύ που δήλωσες ότι θες να εξεταστεί στην πυροσβεστική;