Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από mpapa »

Devastrator έγραψε:Καλή επιτυχία και εγώ σε δύο μέρες αναμένω αποτελέσματα με 16.500. Εδεινα δεύτερη φορα. Τουλαχιστον πάλεψα για δεύτερη χρονιά και ότι είναι να γίνει ας γινει

Καλή επιτυχία φίλε

Ελπίζω να τα πούμε στην Σχολή.

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Φιλε τι κατευθυνση εισαι που εδινες δευτερη φορα; Να ξερεις οτι τα μορια σου ειναι αρκετα για την σχολη την πιανεις. Αν επιτρεπεται του 99 εισαι; Και πως ειναι η εμπειρια της δευτερης φορας;(να ξερω σε τι λουκι μπαινω δλδ;)
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε τι κατευθυνση εισαι που εδινες δευτερη φορα; Να ξερεις οτι τα μορια σου ειναι αρκετα για την σχολη την πιανεις. Αν επιτρεπεται του 99 εισαι; Και πως ειναι η εμπειρια της δευτερης φορας;(να ξερω σε τι λουκι μπαινω δλδ;)
Άβαταρ μέλους
Devastrator
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Devastrator »

Του `99 από κατεύθυνση οικονομικών. Την δεύτερη φορά τα βλέπεις με άλλη ματιά και είναι πιο εύκολα ειδικά άμα είχες διαβάσει και την πρώτη. Για παράδειγμα στα μαθηματικά κατανόησα τις έννοιες στην δεύτερη χρονιά περισσότερο από την αποστήθιση της πρώτης. Η όλη φάση είναι σαν mindblown. Ξαφνικα καταλαβαίνεις το ΓΙΑΤΊ πίσω από τις ασκήσεις. Τουλαχιστον Εγώ Έτσι ένιωσα. Φεύγουμε από το θέμαΘέληση να υπάρχει και στόχος. Τα Αλλά είναι εύκολα.

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε και εγω κατευθυνση οικονομικων ειμαι και του 99 τελος παντων σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ευχομαι να σε γνωρισω σαν συναδελφο.
Άβαταρ μέλους
Devastrator
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και εγώ το εύχομαι. Θα τα πούμε
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Devastrator έγραψε:Του `99 από κατεύθυνση οικονομικών. Την δεύτερη φορά τα βλέπεις με άλλη ματιά και είναι πιο εύκολα ειδικά άμα είχες διαβάσει και την πρώτη. Για παράδειγμα στα μαθηματικά κατανόησα τις έννοιες στην δεύτερη χρονιά περισσότερο από την αποστήθιση της πρώτης. Η όλη φάση είναι σαν mindblown. Ξαφνικα καταλαβαίνεις το ΓΙΑΤΊ πίσω από τις ασκήσεις. Τουλαχιστον Εγώ Έτσι ένιωσα. Φεύγουμε από το θέμαΘέληση να υπάρχει και στόχος. Τα Αλλά είναι εύκολα.

Σιγουρα θα μπεις φιλε με τα μορια σου. αυτο για τους 5 πρωτους αποφοιτους ισχυει ακομη αλλα πιστεψε με οτι ειναι πολυ δυσκολο. ειναι σαν να δινεις πανελλαδικες για αξιωματικων τοσο διαβασμα θελει

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια αν επιτρεπεται να μου απαντησετε εσεις που τα εχετε δωσει τα αθληματα για τις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες πως σας φανηκαν; Ηταν ετσι οπως περιμενατε η πιο χαλαρα;
Άβαταρ μέλους
Devastrator
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σίγουρα, απλώς το ανέφερα για να δω αν ισχύει ακόμα. Ευχαριστω για τα λόγια σου, όπως και να το κάνουμε όμως ως υποψήφιος έχω ενα άγχος και μια αμφιβολία
Άβαταρ μέλους
Devastrator
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

vardtrooper έγραψε:Παιδια αν επιτρεπεται να μου απαντησετε εσεις που τα εχετε δωσει τα αθληματα για τις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες πως σας φανηκαν; Ηταν ετσι οπως περιμενατε η πιο χαλαρα;

Στην αστυνομία είναι απαιτητικοί οι εξεταστές. Στο 4:21 σε κόβουν για όπλα. το ίδιο και στο ύψος. Στο στρατό όμως είναι πιο χαλαρά από όπου και έδωσα.. Τα αθλήματα είναι εύκολα μην σε αγχώνει

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vardtrooper έγραψε:Παιδια αν επιτρεπεται να μου απαντησετε εσεις που τα εχετε δωσει τα αθληματα για τις στρατιωτικες-αστυνομικες σχολες πως σας φανηκαν; Ηταν ετσι οπως περιμενατε η πιο χαλαρα;

Δεν ειναι κατι τρομερο με λιγη προπονηση τα καταφερνεις διαδικαστικη ειναι η ολη διαδικασια

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλα παιδια εγω εχω ξεκινησει στοιβο και οταν δεν εχω στοιβο παω γυμναστηριο πιο πολυ για αλλους λογους (ειμαι 1,78 και 110 κιλα) για να ειμαι στα 80 κιλα και σε καλη φυσικη κατασταση οταν ερθει η ωρα. Φυσικα το κανω και για μενα κιολας.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vardtrooper έγραψε:Καλα παιδια εγω εχω ξεκινησει στοιβο και οταν δεν εχω στοιβο παω γυμναστηριο πιο πολυ για αλλους λογους (ειμαι 1,78 και 110 κιλα) για να ειμαι στα 80 κιλα και σε καλη φυσικη κατασταση οταν ερθει η ωρα. Φυσικα το κανω και για μενα κιολας.

Καλα κανεις προσπαθησε και θα ανταμοιφθεις και στη σχολη αστυφυλακων η γυμναστικη θα σου χρησιμευσει

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε απο παντα ασχολιομουν απλα ειχα ενα τραυματισμο (αρχες του 2017) και μου διαλυσε οτι σκεψη ειχα για αστυφυλακων (4/1/17) (εξαρθρωση ομου) και ετσι παχυνα και το προσπαθησα αλλα δεν μου βγηκε. Τωρα ομως ειμαι ετοιμος και πιστευωοτι θα τα καταφερω σε συνδυασμο με το διαβασμα και την γυμναστικη.
Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Εγώ σκεφτόμουν να δώσω τις εξετασεις όλες στον στρατό αλλά έχω μια ελαφριά δυσχρωματοψια άρα ρε έχει νόημα να πάω γιατί θα κοπω τώρα που λέτε να πάω πυροσβεστική ή αστυνομία για όλες τις διαδικασιες το σκεφτομαι διότι είμαι 1,70 και κάτι ψιλά και στην αστυνομία στην μέτρηση στο τμήμα γινεται λίγο χαμός με αυτούς που είναι στο οριο , μαρσουπιλαμι εσύ που δήλωσες ότι θες να εξεταστεί στην πυροσβεστική;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες