Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από wolver »

κοιταξε στο bloko π διαβασα μηνυματα απο δοκιμους λεγανε οτι ειναι 140 ευρω ο ενας ειχε και φωτογραφια την μισθοδοσια. Παντως απο οτι ρωτησα και τον πατερα μ που ειναι στο σωμα αληθευουν αυτα δυστηχως...
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Τραγελαφικες καταστασεις. Αγκιζει την αστειοτητα του "μισθου" του φανταρου με 8,50 ευρω χαχαχα.

Και ενταξει, να πω για το διαστημα που σε εχουν εσωκλειστο και δεν εχεις "εξοδα" (ας πουμε) να το δεχτω, το διαστημα που εισαι σε τμηματα ειτε σε νησι ειτε στην αθηνα αν δε κανω λαθος δε καλυπτονται τα εξοδα συτισης,140 ευρω δε φτανουν ουτε μακαρονια να τρως καθε μερα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ακριβως ετσι ειναι υπομονη μεχρι να περασει η περιοδος του δοκιμου δεν γινεται να κανεις και αλλιως
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Και ομως ειναι αληθεια 143$. Οκ ειπαμε παμε για την κ@υλα@ μας περισσοτερο και επειτα για τα χρηματα. Αλλα νομιζω 143$ ειναι κοροιδια. Καλυτερα να μην τους πληρωναν καθολου και να τους κρατουσαν στην σχολη η καποιου ειδους θερινης εκπαιδευσης οπως ειναι στις στρ σχ. Αυτο ειναι ο απολυτος ξεπεσμος του ελληνα αστυνομικου.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Βεβαια καπου πηρε το αυτι μ οτι εγινε ντορος και εχουν στειλει αρκετους και στον τοπο συμφεροντων τους αλλα αυτο δεν το ξερω σιγουρα απλα κυκλοφορει δεν το επιβεβαιωνω.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Αυτό για τον τόπο συμφερόντων μάλλον ισχύει γιατί και σε εμένα ο υποδιοικητής του ΑΤ που έκανα τα χαρτιά μου ήταν βέβαιος πως αν περάσω θα είμαι στο τμήμα αυτό δόκιμος.

takis_taksi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από takis_taksi »

720 ο βασικος του αστυφυλακα μονο για αυτους που θα μπουν απο το 17 και επειτα. Δηλαδη εμεις του 2017 αμα μπουμε θα ειμαστε οι ***** της υποθεσης. Λογικη μηδεν. Κυβερνηση της πλακας. Δεν ξερω δεν βλεπω παντως να εχει θιχτει το θεμα γενικα για τα νεα μισθολογια.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

takis_taksi έγραψε:720 ο βασικος του αστυφυλακα μονο για αυτους που θα μπουν απο το 17 και επειτα. Δηλαδη εμεις του 2017 αμα μπουμε θα ειμαστε οι ***** της υποθεσης. Λογικη μηδεν. Κυβερνηση της πλακας. Δεν ξερω δεν βλεπω παντως να εχει θιχτει το θεμα γενικα για τα νεα μισθολογια.

Για λογική δεν ξέρω, αλλά είναι αρκετά σωστό, θα ήταν πιο ωραίο να τρώγανε την μείωση όλοι;

Από εκεί και πέρα το θέμα το μισθολογικό το έθιξα και εγώ και άλλα παιδιά, τον Ιδιωτικό τομέα τον γ@μησανε όλα αυτά τα χρόνια και παίρνει σειρά και ο Δημόσιος και οι μειώσεις θα παίζουν αρκετά.

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 135
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Παιδια αυτη η ερωτηση ειναι γενικοτερη για τα Σωματα Ασφαλειας αλλα κυριως για την Αστυνομια. Αν σε ρωτησουν το θρησκευμα σου και πεις Μουσουλμανος τι γινεται;(ειμαι βαπτισμενος Χριστιανος Ορθοδοξος) αλλα τα πιστευω μου ειναι στο Ισλαμ. Σας παρακαλω μην σχολιασετε την θρησκεια μου, εχω βαρεθει να με λενε τρομοκρατη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Απλα θα ηθελα να με απαντησετε αν θα υπαρχει προβλημα
Υ. Γ. Δεν ειμαι Τουρκος, ειμαι 100% Ελληνας
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Όπου θέλει πιστεύει ο καθένας. Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Στο Site της ΕΛ. ΑΣ γράφει το παρακάτω για τα κριτήρια των υποψηφίων:

Έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greenalexyo »

johnny13 έγραψε:Παιδια αυτη η ερωτηση ειναι γενικοτερη για τα Σωματα Ασφαλειας αλλα κυριως για την Αστυνομια. Αν σε ρωτησουν το θρησκευμα σου και πεις Μουσουλμανος τι γινεται;(ειμαι βαπτισμενος Χριστιανος Ορθοδοξος) αλλα τα πιστευω μου ειναι στο Ισλαμ. Σας παρακαλω μην σχολιασετε την θρησκεια μου, εχω βαρεθει να με λενε τρομοκρατη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Απλα θα ηθελα να με απαντησετε αν θα υπαρχει προβλημα
Στα χαρτια εισαι Χ. Ο οποτε πες οτι εισαι Χ. Ο, δεν χρειαζεται να πεις οτι εισαι μουσουλμανος...
Ασε που στο μελλον μπορει να αλλαξεις γνωμη :) (ειδικα αν εισαι μικρος)
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Pao.... »

johnny13 έγραψε:Παιδια αυτη η ερωτηση ειναι γενικοτερη για τα Σωματα Ασφαλειας αλλα κυριως για την Αστυνομια. Αν σε ρωτησουν το θρησκευμα σου και πεις Μουσουλμανος τι γινεται;(ειμαι βαπτισμενος Χριστιανος Ορθοδοξος) αλλα τα πιστευω μου ειναι στο Ισλαμ. Σας παρακαλω μην σχολιασετε την θρησκεια μου, εχω βαρεθει να με λενε τρομοκρατη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Απλα θα ηθελα να με απαντησετε αν θα υπαρχει προβλημα
Johnny αγόρι μου βγάλε εσύ τα μόρια πρώτα σε 2 χρόνια που δίνεις κ μετά θα σε απασχόλησουν κ αυτά...

Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

Δεν τους νοιάζει τι πιστεύεις εφόσον βαφτίστηκες χριστιανός θα δηλώσεις χριστιανός και τελείωσε το θέμα καθαρά τυπικό είναι.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ποια περιοδο περιπου θα μας καλεσουν στα ΑΤ για χαρτια κλπ; (περσινος επιτυχων) Θα περιμενουν να βγουν και οι φετινοι λογικα ε;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Η λογικη ετσι λεει διοτι θα μπειτε μαζι στις σχολες
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης