Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
κοιταξε στο bloko π διαβασα μηνυματα απο δοκιμους λεγανε οτι ειναι 140 ευρω ο ενας ειχε και φωτογραφια την μισθοδοσια. Παντως απο οτι ρωτησα και τον πατερα μ που ειναι στο σωμα αληθευουν αυτα δυστηχως...
Τραγελαφικες καταστασεις. Αγκιζει την αστειοτητα του "μισθου" του φανταρου με 8,50 ευρω χαχαχα.
Και ενταξει, να πω για το διαστημα που σε εχουν εσωκλειστο και δεν εχεις "εξοδα" (ας πουμε) να το δεχτω, το διαστημα που εισαι σε τμηματα ειτε σε νησι ειτε στην αθηνα αν δε κανω λαθος δε καλυπτονται τα εξοδα συτισης,140 ευρω δε φτανουν ουτε μακαρονια να τρως καθε μερα.
Και ενταξει, να πω για το διαστημα που σε εχουν εσωκλειστο και δεν εχεις "εξοδα" (ας πουμε) να το δεχτω, το διαστημα που εισαι σε τμηματα ειτε σε νησι ειτε στην αθηνα αν δε κανω λαθος δε καλυπτονται τα εξοδα συτισης,140 ευρω δε φτανουν ουτε μακαρονια να τρως καθε μερα.
Ακριβως ετσι ειναι υπομονη μεχρι να περασει η περιοδος του δοκιμου δεν γινεται να κανεις και αλλιως
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Και ομως ειναι αληθεια 143$. Οκ ειπαμε παμε για την κ@υλα@ μας περισσοτερο και επειτα για τα χρηματα. Αλλα νομιζω 143$ ειναι κοροιδια. Καλυτερα να μην τους πληρωναν καθολου και να τους κρατουσαν στην σχολη η καποιου ειδους θερινης εκπαιδευσης οπως ειναι στις στρ σχ. Αυτο ειναι ο απολυτος ξεπεσμος του ελληνα αστυνομικου.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Βεβαια καπου πηρε το αυτι μ οτι εγινε ντορος και εχουν στειλει αρκετους και στον τοπο συμφεροντων τους αλλα αυτο δεν το ξερω σιγουρα απλα κυκλοφορει δεν το επιβεβαιωνω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αυτό για τον τόπο συμφερόντων μάλλον ισχύει γιατί και σε εμένα ο υποδιοικητής του ΑΤ που έκανα τα χαρτιά μου ήταν βέβαιος πως αν περάσω θα είμαι στο τμήμα αυτό δόκιμος.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
720 ο βασικος του αστυφυλακα μονο για αυτους που θα μπουν απο το 17 και επειτα. Δηλαδη εμεις του 2017 αμα μπουμε θα ειμαστε οι ***** της υποθεσης. Λογικη μηδεν. Κυβερνηση της πλακας. Δεν ξερω δεν βλεπω παντως να εχει θιχτει το θεμα γενικα για τα νεα μισθολογια.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
takis_taksi έγραψε:720 ο βασικος του αστυφυλακα μονο για αυτους που θα μπουν απο το 17 και επειτα. Δηλαδη εμεις του 2017 αμα μπουμε θα ειμαστε οι ***** της υποθεσης. Λογικη μηδεν. Κυβερνηση της πλακας. Δεν ξερω δεν βλεπω παντως να εχει θιχτει το θεμα γενικα για τα νεα μισθολογια.
Για λογική δεν ξέρω, αλλά είναι αρκετά σωστό, θα ήταν πιο ωραίο να τρώγανε την μείωση όλοι;
Από εκεί και πέρα το θέμα το μισθολογικό το έθιξα και εγώ και άλλα παιδιά, τον Ιδιωτικό τομέα τον γ@μησανε όλα αυτά τα χρόνια και παίρνει σειρά και ο Δημόσιος και οι μειώσεις θα παίζουν αρκετά.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Παιδια αυτη η ερωτηση ειναι γενικοτερη για τα Σωματα Ασφαλειας αλλα κυριως για την Αστυνομια. Αν σε ρωτησουν το θρησκευμα σου και πεις Μουσουλμανος τι γινεται;(ειμαι βαπτισμενος Χριστιανος Ορθοδοξος) αλλα τα πιστευω μου ειναι στο Ισλαμ. Σας παρακαλω μην σχολιασετε την θρησκεια μου, εχω βαρεθει να με λενε τρομοκρατη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Απλα θα ηθελα να με απαντησετε αν θα υπαρχει προβλημα
Υ. Γ. Δεν ειμαι Τουρκος, ειμαι 100% Ελληνας
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Όπου θέλει πιστεύει ο καθένας. Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Στο Site της ΕΛ. ΑΣ γράφει το παρακάτω για τα κριτήρια των υποψηφίων:
Έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Στο Site της ΕΛ. ΑΣ γράφει το παρακάτω για τα κριτήρια των υποψηφίων:
Έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Στα χαρτια εισαι Χ. Ο οποτε πες οτι εισαι Χ. Ο, δεν χρειαζεται να πεις οτι εισαι μουσουλμανος...johnny13 έγραψε:Παιδια αυτη η ερωτηση ειναι γενικοτερη για τα Σωματα Ασφαλειας αλλα κυριως για την Αστυνομια. Αν σε ρωτησουν το θρησκευμα σου και πεις Μουσουλμανος τι γινεται;(ειμαι βαπτισμενος Χριστιανος Ορθοδοξος) αλλα τα πιστευω μου ειναι στο Ισλαμ. Σας παρακαλω μην σχολιασετε την θρησκεια μου, εχω βαρεθει να με λενε τρομοκρατη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Απλα θα ηθελα να με απαντησετε αν θα υπαρχει προβλημα
Ασε που στο μελλον μπορει να αλλαξεις γνωμη :) (ειδικα αν εισαι μικρος)
Johnny αγόρι μου βγάλε εσύ τα μόρια πρώτα σε 2 χρόνια που δίνεις κ μετά θα σε απασχόλησουν κ αυτά...johnny13 έγραψε:Παιδια αυτη η ερωτηση ειναι γενικοτερη για τα Σωματα Ασφαλειας αλλα κυριως για την Αστυνομια. Αν σε ρωτησουν το θρησκευμα σου και πεις Μουσουλμανος τι γινεται;(ειμαι βαπτισμενος Χριστιανος Ορθοδοξος) αλλα τα πιστευω μου ειναι στο Ισλαμ. Σας παρακαλω μην σχολιασετε την θρησκεια μου, εχω βαρεθει να με λενε τρομοκρατη και αλλες τετοιες χαζομαρες. Απλα θα ηθελα να με απαντησετε αν θα υπαρχει προβλημα
Δεν τους νοιάζει τι πιστεύεις εφόσον βαφτίστηκες χριστιανός θα δηλώσεις χριστιανός και τελείωσε το θέμα καθαρά τυπικό είναι.
Ποια περιοδο περιπου θα μας καλεσουν στα ΑΤ για χαρτια κλπ; (περσινος επιτυχων) Θα περιμενουν να βγουν και οι φετινοι λογικα ε;
Η λογικη ετσι λεει διοτι θα μπειτε μαζι στις σχολες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης