Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Ποιοι είναι οι κλάδοι που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στη σχολή; πχ τροχαία, ματ κλπ γιατί δεν τα ξέρω όλα;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
lazas έγραψε:Ποιοι είναι οι κλάδοι που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στη σχολή; Πχ τροχαία, ματ κλπ γιατί δεν τα ξέρω όλα;
ας περασουμε πρωτα και βλεπουμε με τι θα ασχοληθουμεε...
Ξες τίποτα από αυτά;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
lazas έγραψε:Ποιοι είναι οι κλάδοι που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στη σχολή; Πχ τροχαία, ματ κλπ γιατί δεν τα ξέρω όλα;
Μέσα στην σχολή ΔΕΝ υπάρχουν κλάδοι. Ολοι κάνουν τα ίδια. Οι κλάδοι ξεκινάνε ΑΦΟΥ τελειώσεις την σχολη. Μερικοί απο αυτούς τους κλάδους είναι: Τροχαία, ματ, ομαδα ζητα, αμεση δραση, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, εγκληματολογικο, ασφάλεια (η οποία έχει και παρακλάδους όπως ναρκωτικα, διεύθηνση εγκλημάτων κατα ζωής). Οι περισσότεροι κλάδοι είναι βισματικές, παρόλα αυτα υπάρχουν και κλάδοι στα οποία μπορείς να μπεις ευκολα. Επίσης μην ξεχνας το γεγονός πως ΔΕΝ διαλέγεις εσυ που θες να πας... Εσύ απλά υποβάλεις την θέληση σου για μεταγραφή στο τάδε τμήμα ή στην τάδε διεύθηνση και άμα υπάρχουν ελήψεις σε στέλνουν
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εννοείται πως υπάρχουν και άλλοι κλαδοι τους οποιους δεν γνωρίζω.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
lazas έγραψε:Ξες τίποτα από αυτά;
κοιταξε στο βικιπαιδια εχει τα παντα και αναλυτικοτατα θα βρεις οτι ψαχνεις πατωντας μονο ελληνικη αστυνομια, ο κανονας ειναι σχολη και μετα αθηνα σε τμημα 2 χρονια και μετα αναλογα το βυσμα,
Επειδή είμαι ανάμεσα σε χρηματοοικονομικη και αστυφυλακων απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πόστο που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στην αστυνομία με οικονομικά ή πληροφορική. Επίσης αν γνωρίζετε ποιες σχολές θα δεχτούν φέτος άτομα; ευχαριστώ 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
lazas έγραψε:Επειδή είμαι ανάμεσα σε χρηματοοικονομικη και αστυφυλακων απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πόστο που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στην αστυνομία με οικονομικά ή πληροφορική. Επίσης αν γνωρίζετε ποιες σχολές θα δεχτούν φέτος άτομα; Ευχαριστώ
Απο όσο γνωρίζω γίνεται αν έχεις ενα πτυχείο στην πληροφορική (να βλαγεις κανα τει ή πανεπιστήμιο πληροφορικης) σαν αστυνόμος μπορεις να παρεις ειδικότητα την πληροφορική και θα ασχολείσαι με ηλεκτρονικά εγκληματα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Μολις μπεις αστυφυλακων θα εισαι μεχρι το καλοκαιρι στην σχολη μετα θα εισαι σε τμημα για πρακτικη σου η μπορει να πας ματ και το ιδιο θα επαναληφθει για την επομενη χρονια και μολις αποφοιτησεις και γινεις αστυφυλακας απο εκει περα εχει ο θεος μαγκες. Πιθανον να ξαναδωσω εγω. Παιδια οσοι μπειτε φετος να εχετε καλη σταδιοδρομια και ευχομαι απο την καρδια μου σε 2 χρονια (που λογικα θα εχω μπει) να σας δω και να σας γνωριζω ρε παιδια
Και ποιες είναι οι σχολές που λειτουργούν φέτος;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
lazas έγραψε:Και ποιες είναι οι σχολές που λειτουργούν φέτος;
κομοτηνη διδειμοτυχο και ρεθυμνο (βυσματαρα) κοιτα μπορεις να πας και στην οικονομικη υπηρεσια της αστυνομιας αμα εχεις και ενα αναλογο πτυχιο θα ειναι πιο ευκολο να πας με λιγοτερο σπρωξιμο γτ θα εχεις πτυχιο.
Έγινε φίλε ευχαριστώ πολύ
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω εάν βγαίνουν προκηρύξεις από την αστυνομία για πλήρωση θέσεων για άτομα με πτυχία ΑΕΙ. Δεν εννοώ με πανελλαδικές, αλλά με προκήρυξη παλαιότερα υπήρχε αυτό, τώρα όμως τι γίνεται?; Κυρίως για πτυχίο νομικής, οικονομικού με τι ασχολούνται και για πόσο χρόνο?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
tania96 έγραψε:Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω εάν βγαίνουν προκηρύξεις από την αστυνομία για πλήρωση θέσεων για άτομα με πτυχία ΑΕΙ. Δεν εννοώ με πανελλαδικές, αλλά με προκήρυξη παλαιότερα υπήρχε αυτό, τώρα όμως τι γίνεται; Κυρίως για πτυχίο νομικής, οικονομικού με τι ασχολούνται και για πόσο χρόνο;
εχει να βγει πααρα πολλα χρονια προκηρυξη οποτε λιγο δυσκολο τουλαχιστον τωρα
Υπαρχει κανενας ο οποιος να γνωριζει προσωπικα αν αυτα που διαβαζω απο εδω κ απο εκει στο ιντερνετ οτι ο μισθος του δοκιμου πηγε στα 140 ευρω χωρις πενθημερα-νυχτερινα είναι σε ισχύ ή αν απλά συζητιουνται να γινουν;
(οταν λεω προσωπικα εννοω αν ειναι ο ιδιος δοκιμος αυτη τη στιγμη ή αν εχει φιλο-συγγενη που να ειναι τωρα, οχι περυσι ή πιο παλια, για τωρα μιλαμε)
(οταν λεω προσωπικα εννοω αν ειναι ο ιδιος δοκιμος αυτη τη στιγμη ή αν εχει φιλο-συγγενη που να ειναι τωρα, οχι περυσι ή πιο παλια, για τωρα μιλαμε)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης