Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
lazas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lazas »

Ποιοι είναι οι κλάδοι που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στη σχολή; πχ τροχαία, ματ κλπ γιατί δεν τα ξέρω όλα;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

lazas έγραψε:Ποιοι είναι οι κλάδοι που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στη σχολή; Πχ τροχαία, ματ κλπ γιατί δεν τα ξέρω όλα;

ας περασουμε πρωτα και βλεπουμε με τι θα ασχοληθουμεε...

lazas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lazas »

Ξες τίποτα από αυτά;
Assassin00
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Assassin00 »

lazas έγραψε:Ποιοι είναι οι κλάδοι που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στη σχολή; Πχ τροχαία, ματ κλπ γιατί δεν τα ξέρω όλα;

Μέσα στην σχολή ΔΕΝ υπάρχουν κλάδοι. Ολοι κάνουν τα ίδια. Οι κλάδοι ξεκινάνε ΑΦΟΥ τελειώσεις την σχολη. Μερικοί απο αυτούς τους κλάδους είναι: Τροχαία, ματ, ομαδα ζητα, αμεση δραση, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, εγκληματολογικο, ασφάλεια (η οποία έχει και παρακλάδους όπως ναρκωτικα, διεύθηνση εγκλημάτων κατα ζωής). Οι περισσότεροι κλάδοι είναι βισματικές, παρόλα αυτα υπάρχουν και κλάδοι στα οποία μπορείς να μπεις ευκολα. Επίσης μην ξεχνας το γεγονός πως ΔΕΝ διαλέγεις εσυ που θες να πας... Εσύ απλά υποβάλεις την θέληση σου για μεταγραφή στο τάδε τμήμα ή στην τάδε διεύθηνση και άμα υπάρχουν ελήψεις σε στέλνουν

Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
Assassin00
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εννοείται πως υπάρχουν και άλλοι κλαδοι τους οποιους δεν γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lazas έγραψε:Ξες τίποτα από αυτά;

κοιταξε στο βικιπαιδια εχει τα παντα και αναλυτικοτατα θα βρεις οτι ψαχνεις πατωντας μονο ελληνικη αστυνομια, ο κανονας ειναι σχολη και μετα αθηνα σε τμημα 2 χρονια και μετα αναλογα το βυσμα,

lazas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lazas »

Επειδή είμαι ανάμεσα σε χρηματοοικονομικη και αστυφυλακων απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πόστο που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στην αστυνομία με οικονομικά ή πληροφορική. Επίσης αν γνωρίζετε ποιες σχολές θα δεχτούν φέτος άτομα; ευχαριστώ Εικόνα
Assassin00
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

lazas έγραψε:Επειδή είμαι ανάμεσα σε χρηματοοικονομικη και αστυφυλακων απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πόστο που μπορώ να ασχοληθώ μέσα στην αστυνομία με οικονομικά ή πληροφορική. Επίσης αν γνωρίζετε ποιες σχολές θα δεχτούν φέτος άτομα; Ευχαριστώ Εικόνα

Απο όσο γνωρίζω γίνεται αν έχεις ενα πτυχείο στην πληροφορική (να βλαγεις κανα τει ή πανεπιστήμιο πληροφορικης) σαν αστυνόμος μπορεις να παρεις ειδικότητα την πληροφορική και θα ασχολείσαι με ηλεκτρονικά εγκληματα

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Μολις μπεις αστυφυλακων θα εισαι μεχρι το καλοκαιρι στην σχολη μετα θα εισαι σε τμημα για πρακτικη σου η μπορει να πας ματ και το ιδιο θα επαναληφθει για την επομενη χρονια και μολις αποφοιτησεις και γινεις αστυφυλακας απο εκει περα εχει ο θεος μαγκες. Πιθανον να ξαναδωσω εγω. Παιδια οσοι μπειτε φετος να εχετε καλη σταδιοδρομια και ευχομαι απο την καρδια μου σε 2 χρονια (που λογικα θα εχω μπει) να σας δω και να σας γνωριζω ρε παιδια
lazas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lazas »

Και ποιες είναι οι σχολές που λειτουργούν φέτος;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lazas έγραψε:Και ποιες είναι οι σχολές που λειτουργούν φέτος;

κομοτηνη διδειμοτυχο και ρεθυμνο (βυσματαρα) κοιτα μπορεις να πας και στην οικονομικη υπηρεσια της αστυνομιας αμα εχεις και ενα αναλογο πτυχιο θα ειναι πιο ευκολο να πας με λιγοτερο σπρωξιμο γτ θα εχεις πτυχιο.

lazas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lazas »

Έγινε φίλε ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
tania96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tania96 »

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω εάν βγαίνουν προκηρύξεις από την αστυνομία για πλήρωση θέσεων για άτομα με πτυχία ΑΕΙ. Δεν εννοώ με πανελλαδικές, αλλά με προκήρυξη παλαιότερα υπήρχε αυτό, τώρα όμως τι γίνεται?; Κυρίως για πτυχίο νομικής, οικονομικού με τι ασχολούνται και για πόσο χρόνο?
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tania96 έγραψε:Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω εάν βγαίνουν προκηρύξεις από την αστυνομία για πλήρωση θέσεων για άτομα με πτυχία ΑΕΙ. Δεν εννοώ με πανελλαδικές, αλλά με προκήρυξη παλαιότερα υπήρχε αυτό, τώρα όμως τι γίνεται; Κυρίως για πτυχίο νομικής, οικονομικού με τι ασχολούνται και για πόσο χρόνο;

εχει να βγει πααρα πολλα χρονια προκηρυξη οποτε λιγο δυσκολο τουλαχιστον τωρα

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Υπαρχει κανενας ο οποιος να γνωριζει προσωπικα αν αυτα που διαβαζω απο εδω κ απο εκει στο ιντερνετ οτι ο μισθος του δοκιμου πηγε στα 140 ευρω χωρις πενθημερα-νυχτερινα είναι σε ισχύ ή αν απλά συζητιουνται να γινουν;

(οταν λεω προσωπικα εννοω αν ειναι ο ιδιος δοκιμος αυτη τη στιγμη ή αν εχει φιλο-συγγενη που να ειναι τωρα, οχι περυσι ή πιο παλια, για τωρα μιλαμε)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης