Αναβολές στράτευσης για σπουδές (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια καλησπέρα
Επειδή εχω τρελαθεί με όσα μου λένε απο εδω κ απο εκεί και η αναβολή μου τελείωσε 31/12/08 θα ηθελα, αν μπορεί κάποιος, να μου πει πότε μπορεί να μπώ. Αλλοι μου λενε Φεβρουαριο αλλοι Μαιο. Χαρτί ή καποια ειδοποιήση δεν μου εχει ερθει. Πρέπει να κάνω κατι εγω; Να παω απο το Στρ. Γραφειο μια βολτα; ή να περιμένω χαρτί και ο Θεος βοηθος; Μην τρεχω τελευταια στιγμή και παθω καμια ζημια στο τελος... (λοιποτακτης κτλ)
Καλοδεχουμενη καθε απαντηση
Ευχαριστω εκ των προτερων
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ratatoulis »

Φιλε θα σου ερθει επιστολη αλλα να πας και εσθ στο στρα. Γραφειο να ενημεροθεις καλητερα αλλα αν μπεις θα μπεις μαιο αυτο ειναι σηγουρο και αυριο κιολας να πας στην στρατολογια

pantierakos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantierakos »

Προς Γιώργο... Καλησπέρα. και εμένα έληξε 31/12/08 και πήρα τηλ στην στρατολογία και μου είπαν ότι φέυγω Μαϊο.

Άρα Μαϊο και εσύ...

Anonymous

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντησεις σας
Αρα Μάϊο λοιπόν... Αντε να δουμε...
Anonymous

Καλησπερα παιδες

Σημερα με καλεσαν απο το αστυνομικο τμημα να παραλαβω το χαρτι καταταξης μου που ειναι στις 11 / 2 / 09 ... εγω σπουδαζω σε 1 κολεγιο και ειμαι πρωτο ετος... εχω δικαιωματα αναβολης η ελπιδες ;
Anonymous

Καλησπέρα, είμαι φοιτητής σε μια σχολή του εξωτερικού και ζήτησα απο την σχολή να μου δώσουν βεβαιώσεις για τον στρατό αλλα δεν μου τα εχουν στείλει ακόμα. Εν το μεταξύ ήρθαν αστυνομικοί σπίτι μου στην Ελλάδα και είπαν να περασω απο το αστ. Τμήμα. Εγω λόγικά παρουσιάζομαι ςεβρουαριο 2009 μεχρι ποτε μπορω να τα καταθεσω αυτα τα χαρτια ωστε να μπορω να παρω την αναβολή;
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

tito έγραψε: Καλησπερα παιδες

Σημερα με καλεσαν απο το αστυνομικο τμημα να παραλαβω το χαρτι καταταξης μου που ειναι στις 11 / 2 / 09 ... εγω σπουδαζω σε 1 κολεγιο και ειμαι πρωτο ετος... εχω δικαιωματα αναβολης η ελπιδες ;
Αν δώσεις τα απαραίτητα δικαιολογιτικά, θα πάρεις αναβολή.

argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Στράτος έγραψε:Καλησπέρα, είμαι φοιτητής σε μια σχολή του εξωτερικού και ζήτησα απο την σχολή να μου δώσουν βεβαιώσεις για τον στρατό αλλα δεν μου τα εχουν στείλει ακόμα. Εν το μεταξύ ήρθαν αστυνομικοί σπίτι μου στην Ελλάδα και είπαν να περασω απο το αστ. Τμήμα. Εγω λόγικά παρουσιάζομαι ςεβρουαριο 2009 μεχρι ποτε μπορω να τα καταθεσω αυτα τα χαρτια ωστε να μπορω να παρω την αναβολή;
Ακριβώς δεν ξέρω το περιθώριο των ημερών αλλά όσο ποιό γρήγορα κάνεις, τόσο το καλύτερο.

Anonymous

Θα πάω αύριο να ρωτήσω στο προξενείο μήπως μπορέσω να βρω μια προσωρινή λύση μέχρι να έρθουν τα χαρτιά από τη σχολή. Μπορώ να τα καταθέσω τα χαρτιά για την αναβολή μια μέρα πριν από την ημέρα που πρέπει να παρουσιαστώ; Γιατί μου είπαν ότι θα αργήσουν να μου τα στείλουν. Αν μπορέσω να πάρω μια προσωρινή αναβολή μπορώ μετά να την διακόψω και να πάρω την αναβολή που θα έπαιρνα λόγο του ότι ειμαι φοιτητής;
manos13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από manos13 »

Καλησπερα παιδια θελω να με βοηθησεται σε ενα Θεμα. Περυση τελιωσα το νυχτερινο λυκειο και πηρα αναβολη μεχρι το 2011. Απο τον σεπμτεβρη Παω Σε ΙΕΚ αλλα δεν καταφερα να περασω το 6μηνο και θελω απο τον Σεπμπτεβρη να γραφτω σε Ιδιοτικο Ιεκ. Θελω να ρωτησω αν ισχυει Η αναβολη απο τωρα μεχρι το σεμπτεβριο επηδη σε αυτο το διαστημα Δεν θα ΣΠουδαζω. Ειναι υποχρεοτικο να παω καποιο δικιολογητικο στν στρατονομια για αυτους τους 7 μηνες που θα δεν θα σπουδαζω η ισχυει κανονικα η αναβολη; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από yandr »

Παλιά η αναβολή δεν θα ίσχυε γιατί την πήρες για συγκεκριμένο λόγο που πλέον δεν ισχύει.

Ωστόσο, νομίζω ότι πλέον ισχύει αλλά δεν μπορώ να στο πω 100%
manos13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από manos13 »

Οκ ευχαριστω! . Θα με βοηθουσε και μια δευτερη αποψη! και παλι ευχαριστω
Anonymous

καλησπερα. Ειμουν σπουδαστης στην ακαδημια εμπορικου ναυτικου και πηρα αναβολη εως το 2017. Πριν 1 μηνα διαγραφηκα απο τη σχολη. Ποτε μπορω να κοψω την αναβολη μου χωρις να εχω επιπτωσεις. Σημειωτεον η σειρα μου παρουσιαζεται τον φεβρουαριο 2010 εγω ομως θελω να παρω πτυχιο αγγλικων και κομπιουτερ. Σας ευχαριστω.

DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

Παιδία ένας φίλος μου έχει το εξής "πρόβλημα"
του ήρθε χαρτί για τις 10/2 πήγε στην στρατολογία την περασμένη βδομάδα, στην λάρισα όπου μένει αλλά το μητρώο αρρένων του είναι στην αθήνα και του είπαν ότι θα στείλουν τα χαρτιά εκεί για έγκριση και κάτι τέτοιο...

όταν κάποιος πάει για αναβολή και εγκρίνετε παίρνει κάποιο χαρτί;
Για να είναι σίγουρος ότι εγκρίθηκε η αναβολή του θα τον ειδοποιήσουν αυτοί ; η πρέπει να πάει ξανά να ρωτήσει
pantierakos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pantierakos »

DM90 έγραψε:Παιδία ένας φίλος μου έχει το εξής "πρόβλημα"
του ήρθε χαρτί για τις 10/2 πήγε στην στρατολογία την περασμένη βδομάδα, στην λάρισα όπου μένει αλλά το μητρώο αρρένων του είναι στην αθήνα και του είπαν ότι θα στείλουν τα χαρτιά εκεί για έγκριση και κάτι τέτοιο...

όταν κάποιος πάει για αναβολή και εγκρίνετε παίρνει κάποιο χαρτί;
Για να είναι σίγουρος ότι εγκρίθηκε η αναβολή του θα τον ειδοποιήσουν αυτοί ; η πρέπει να πάει ξανά να ρωτήσει
Ναι έρχεται συστημένη αλληλογραφία. σε εμένα έτσι είχε έρθει.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες