Αναβολές στράτευσης για σπουδές (2009)
Παιδια καλησπέρα
Επειδή εχω τρελαθεί με όσα μου λένε απο εδω κ απο εκεί και η αναβολή μου τελείωσε 31/12/08 θα ηθελα, αν μπορεί κάποιος, να μου πει πότε μπορεί να μπώ. Αλλοι μου λενε Φεβρουαριο αλλοι Μαιο. Χαρτί ή καποια ειδοποιήση δεν μου εχει ερθει. Πρέπει να κάνω κατι εγω; Να παω απο το Στρ. Γραφειο μια βολτα; ή να περιμένω χαρτί και ο Θεος βοηθος; Μην τρεχω τελευταια στιγμή και παθω καμια ζημια στο τελος... (λοιποτακτης κτλ)
Καλοδεχουμενη καθε απαντηση
Ευχαριστω εκ των προτερων
Επειδή εχω τρελαθεί με όσα μου λένε απο εδω κ απο εκεί και η αναβολή μου τελείωσε 31/12/08 θα ηθελα, αν μπορεί κάποιος, να μου πει πότε μπορεί να μπώ. Αλλοι μου λενε Φεβρουαριο αλλοι Μαιο. Χαρτί ή καποια ειδοποιήση δεν μου εχει ερθει. Πρέπει να κάνω κατι εγω; Να παω απο το Στρ. Γραφειο μια βολτα; ή να περιμένω χαρτί και ο Θεος βοηθος; Μην τρεχω τελευταια στιγμή και παθω καμια ζημια στο τελος... (λοιποτακτης κτλ)
Καλοδεχουμενη καθε απαντηση
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Φιλε θα σου ερθει επιστολη αλλα να πας και εσθ στο στρα. Γραφειο να ενημεροθεις καλητερα αλλα αν μπεις θα μπεις μαιο αυτο ειναι σηγουρο και αυριο κιολας να πας στην στρατολογια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Προς Γιώργο... Καλησπέρα. και εμένα έληξε 31/12/08 και πήρα τηλ στην στρατολογία και μου είπαν ότι φέυγω Μαϊο.
Άρα Μαϊο και εσύ...
Άρα Μαϊο και εσύ...
Παίδες ευχαριστώ για τις απαντησεις σας
Αρα Μάϊο λοιπόν... Αντε να δουμε...
Αρα Μάϊο λοιπόν... Αντε να δουμε...
Καλησπερα παιδες
Σημερα με καλεσαν απο το αστυνομικο τμημα να παραλαβω το χαρτι καταταξης μου που ειναι στις 11 / 2 / 09 ... εγω σπουδαζω σε 1 κολεγιο και ειμαι πρωτο ετος... εχω δικαιωματα αναβολης η ελπιδες ;
Σημερα με καλεσαν απο το αστυνομικο τμημα να παραλαβω το χαρτι καταταξης μου που ειναι στις 11 / 2 / 09 ... εγω σπουδαζω σε 1 κολεγιο και ειμαι πρωτο ετος... εχω δικαιωματα αναβολης η ελπιδες ;
Καλησπέρα, είμαι φοιτητής σε μια σχολή του εξωτερικού και ζήτησα απο την σχολή να μου δώσουν βεβαιώσεις για τον στρατό αλλα δεν μου τα εχουν στείλει ακόμα. Εν το μεταξύ ήρθαν αστυνομικοί σπίτι μου στην Ελλάδα και είπαν να περασω απο το αστ. Τμήμα. Εγω λόγικά παρουσιάζομαι ςεβρουαριο 2009 μεχρι ποτε μπορω να τα καταθεσω αυτα τα χαρτια ωστε να μπορω να παρω την αναβολή;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Αν δώσεις τα απαραίτητα δικαιολογιτικά, θα πάρεις αναβολή.tito έγραψε: Καλησπερα παιδες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Ακριβώς δεν ξέρω το περιθώριο των ημερών αλλά όσο ποιό γρήγορα κάνεις, τόσο το καλύτερο.Στράτος έγραψε:Καλησπέρα, είμαι φοιτητής σε μια σχολή του εξωτερικού και ζήτησα απο την σχολή να μου δώσουν βεβαιώσεις για τον στρατό αλλα δεν μου τα εχουν στείλει ακόμα. Εν το μεταξύ ήρθαν αστυνομικοί σπίτι μου στην Ελλάδα και είπαν να περασω απο το αστ. Τμήμα. Εγω λόγικά παρουσιάζομαι ςεβρουαριο 2009 μεχρι ποτε μπορω να τα καταθεσω αυτα τα χαρτια ωστε να μπορω να παρω την αναβολή;
Θα πάω αύριο να ρωτήσω στο προξενείο μήπως μπορέσω να βρω μια προσωρινή λύση μέχρι να έρθουν τα χαρτιά από τη σχολή. Μπορώ να τα καταθέσω τα χαρτιά για την αναβολή μια μέρα πριν από την ημέρα που πρέπει να παρουσιαστώ; Γιατί μου είπαν ότι θα αργήσουν να μου τα στείλουν. Αν μπορέσω να πάρω μια προσωρινή αναβολή μπορώ μετά να την διακόψω και να πάρω την αναβολή που θα έπαιρνα λόγο του ότι ειμαι φοιτητής;
-
- Στρατιώτης
Καλησπερα παιδια θελω να με βοηθησεται σε ενα Θεμα. Περυση τελιωσα το νυχτερινο λυκειο και πηρα αναβολη μεχρι το 2011. Απο τον σεπμτεβρη Παω Σε ΙΕΚ αλλα δεν καταφερα να περασω το 6μηνο και θελω απο τον Σεπμπτεβρη να γραφτω σε Ιδιοτικο Ιεκ. Θελω να ρωτησω αν ισχυει Η αναβολη απο τωρα μεχρι το σεμπτεβριο επηδη σε αυτο το διαστημα Δεν θα ΣΠουδαζω. Ειναι υποχρεοτικο να παω καποιο δικιολογητικο στν στρατονομια για αυτους τους 7 μηνες που θα δεν θα σπουδαζω η ισχυει κανονικα η αναβολη; Ευχαριστω
Παλιά η αναβολή δεν θα ίσχυε γιατί την πήρες για συγκεκριμένο λόγο που πλέον δεν ισχύει.
Ωστόσο, νομίζω ότι πλέον ισχύει αλλά δεν μπορώ να στο πω 100%
Ωστόσο, νομίζω ότι πλέον ισχύει αλλά δεν μπορώ να στο πω 100%
-
- Στρατιώτης
Οκ ευχαριστω! . Θα με βοηθουσε και μια δευτερη αποψη! και παλι ευχαριστω
καλησπερα. Ειμουν σπουδαστης στην ακαδημια εμπορικου ναυτικου και πηρα αναβολη εως το 2017. Πριν 1 μηνα διαγραφηκα απο τη σχολη. Ποτε μπορω να κοψω την αναβολη μου χωρις να εχω επιπτωσεις. Σημειωτεον η σειρα μου παρουσιαζεται τον φεβρουαριο 2010 εγω ομως θελω να παρω πτυχιο αγγλικων και κομπιουτερ. Σας ευχαριστω.
Παιδία ένας φίλος μου έχει το εξής "πρόβλημα"
του ήρθε χαρτί για τις 10/2 πήγε στην στρατολογία την περασμένη βδομάδα, στην λάρισα όπου μένει αλλά το μητρώο αρρένων του είναι στην αθήνα και του είπαν ότι θα στείλουν τα χαρτιά εκεί για έγκριση και κάτι τέτοιο...
όταν κάποιος πάει για αναβολή και εγκρίνετε παίρνει κάποιο χαρτί;
Για να είναι σίγουρος ότι εγκρίθηκε η αναβολή του θα τον ειδοποιήσουν αυτοί ; η πρέπει να πάει ξανά να ρωτήσει
του ήρθε χαρτί για τις 10/2 πήγε στην στρατολογία την περασμένη βδομάδα, στην λάρισα όπου μένει αλλά το μητρώο αρρένων του είναι στην αθήνα και του είπαν ότι θα στείλουν τα χαρτιά εκεί για έγκριση και κάτι τέτοιο...
Για να είναι σίγουρος ότι εγκρίθηκε η αναβολή του θα τον ειδοποιήσουν αυτοί ; η πρέπει να πάει ξανά να ρωτήσει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι έρχεται συστημένη αλληλογραφία. σε εμένα έτσι είχε έρθει.DM90 έγραψε:Παιδία ένας φίλος μου έχει το εξής "πρόβλημα"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης