Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Εχω πτυχιο νοσηλευτικης. Οι μηνες θητειας μου μετα το στρατο θα πιαστουν σαν προυπηρεσια; Τωρα στο στρατο ειμαι υγειονομικο ν/τ.

Βεβαίως σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ η θητεία σου ως νοσηλευτής λογίζεται ως προϋπηρεσία.

Αντιλαμβάνεσαι φυσικά, ότι αυτό θα πρέπει να ορίζεται και στις βασικές προϋποθέσεις της εκάστοτε προκήρυξης αλλά εγώ σου απαντώ με βάση το τι ίσχυε σε παλαιότερους διαγωνισμούς.

Καλή θητεία να έχεις! Εικόνα

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει αυτο που εχω ακουσει και διαβασει. οι νεοσυλλεκτοι απο το πετροχωρι ξανθης μετα τα σπεν παιρνουν αποσπασεις; φευγουν ολοι `η μονο αυτοι που εχουν βυσμα;
ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ειμαι φανταρος και πρεπει να κανω μια μαγνητικη γονατος. τι κανω;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Ζήτα παραμπεπτικό για εξέταση σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

sos. πεστε μου σας παρακαλω τι να κανω. κοντευω να τρελαθω. που μπορω να απευθυνθω; ενω ειμαι υγειονομικο εχω πτυχιο νοσηλευτικης στα χαρτια ειμαι ειδικοτητα ν/τ. μετα το κεντρο δεν με εβαλαν υγειονομικο αλλα πυροβολικο. κανω οτι κανουν τα ατομα που ειναι πυροβολικο. δεν με εχουν στειλει καθολου στα στεπ. βλεπω στο υγειονομικο ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με την εδικοτητα. τι μπορω να κανω;
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:sos. Πεστε μου σας παρακαλω τι να κανω. Κοντευω να τρελαθω. Που μπορω να απευθυνθω; Ενω ειμαι υγειονομικο εχω πτυχιο νοσηλευτικης στα χαρτια ειμαι ειδικοτητα ν/τ. Μετα το κεντρο δεν με εβαλαν υγειονομικο αλλα πυροβολικο. Κανω οτι κανουν τα ατομα που ειναι πυροβολικο. Δεν με εχουν στειλει καθολου στα στεπ. Βλεπω στο υγειονομικο ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με την εδικοτητα. Τι μπορω να κανω;
Στο κέντρο είχες δώσει το πτυχίο σου στους στρατολόγους;

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Στο κεντρο ειχα δωσει το πτυχιο νοσηλευτικης στους στρατολογους. συνεχιζουν να με εχουν πυροβολικο και να κανω υπηρεσιες του πυροβολικου. στα στεπ δεν με εχουν στειλει καθολου. τα χαρτια μου γραφουν ειδικοτητα ν/τ. οταν τελειωσει η θητεια θα παρω χαρτι που να λεει οτι υπηρετησα στο υγειονομικο; πεστε μου σας παρακαλω που να απευθυνθω.sos...
akyro

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από akyro »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Στο κεντρο ειχα δωσει το πτυχιο νοσηλευτικης στους στρατολογους. Συνεχιζουν να με εχουν πυροβολικο και να κανω υπηρεσιες του πυροβολικου. Στα στεπ δεν με εχουν στειλει καθολου. Τα χαρτια μου γραφουν ειδικοτητα ν/τ. Οταν τελειωσει η θητεια θα παρω χαρτι που να λεει οτι υπηρετησα στο υγειονομικο; Πεστε μου σας παρακαλω που να απευθυνθω.sos...

Προφανώς και όχι, είσαι στο Πυροβολικό με ειδικότητα Ν/Τ, μα το είχα γράψει και άλλη φορά, την ειδικότητα Ν/Τ την παίρνουν και φαντάροι χωρίς να έχουν απαραίτητα το πτυχίο και σπάνια σχεδόν καθόλου δεν έχουνε σχέση με την ειδικότητα, σκοπετάνθρωποι είναι και εννοείται δεν θα πάρεις κανένα χαρτί σαν προϋπηρεσία

Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

akyro Πώς γίνεται όμως να έχει ειδικότητα νοσηλευτή και να ανήκει στο πυροβολικό;Η μόνη λογική εξήγηση είναι να ήταν στο κέντρο υγειονομικό και να τον άλλαξαν στις μεταθέσεις και να τον πήγαν πυροβολικό, αλλά έτσι θα χανόταν η ειδικότητα Ν/Τ

ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Στο κεντρο ξεκινησα υγειονομικο. με εβαλαν πυροβολικο με ειδικοτητα ν/τ. στα στεπ με ψαχνουν. αναρωτιουνται γιατι δεν με εχουν δει καθολου αλλα εμενα μου αναθετει ο λοχαγος και ο υποδιοικητης υπηρεσιες του πυροβολικου και δεν με αφηνουν να παω καθολου στα στεπ. τι να κανω; σε ποιον να απευθυνθω; δωστε μου σας παρακαλω μια λυση.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Βγές στην αναφορά Μονάδος και εξήγησε τι συμβαίνει.
akyro

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από akyro »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Στο κεντρο ξεκινησα υγειονομικο. Με εβαλαν πυροβολικο με ειδικοτητα ν/τ. Στα στεπ με ψαχνουν. Αναρωτιουνται γιατι δεν με εχουν δει καθολου αλλα εμενα μου αναθετει ο λοχαγος και ο υποδιοικητης υπηρεσιες του πυροβολικου και δεν με αφηνουν να παω καθολου στα στεπ. Τι να κανω; Σε ποιον να απευθυνθω; Δωστε μου σας παρακαλω μια λυση.

http://army.gr/default.php?pname=xrisima_email&la=1

makis

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από makis »

Παιδιά καλησπέρα,
Πόσες πιθανότητες έχω για ΟΨΜ ως απόφοιτος ψυχολογίας σε αγγλικό πανεπιστήμιο, χωρίς όμως να έχω προλάβει να πάρω ΔΟΑΤΑΠ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χωρίς ΔΟΑΤΑΠ είναι λίγο δύσκολο, αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτο.

Στον στρατό όλα είναι πιθανά, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά για το που θα σε "ρίξουν".

Άκης

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Άκης »

Καλησπέρα

Τελείωσα νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας κι ορκίζομαι τον Ιούνιο. Θέλω να μπω στο στρατό τον Ιούλιο.

Είμαι πολύτεκνος κι ο μεγαλύτερος αδελφός από 4 ζώντα αδέλφια και λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας κατηγορίας Ι3/Ι4. Μένω στην Αθήνα.

Γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να πάω κατευθείαν μετά το κέντρο στο 424 της Θεσσαλονίκης μόνιμα; Θα χρειαστεί χωρίς βύσμα να πάω πρώτα σε κάποιο άλλο νοσοκομείο της βόρειας Ελλάδας κι αν ναι για πόσο καιρό περίπου;

Υπάρχει πιθανότητα να μην με τοποθετήσουν στο υγειονομικο είτε στην αρχή της θητείας μου είτε αργότερα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες