ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Εχω πτυχιο νοσηλευτικης. Οι μηνες θητειας μου μετα το στρατο θα πιαστουν σαν προυπηρεσια; Τωρα στο στρατο ειμαι υγειονομικο ν/τ.
Βεβαίως σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ η θητεία σου ως νοσηλευτής λογίζεται ως προϋπηρεσία.
Αντιλαμβάνεσαι φυσικά, ότι αυτό θα πρέπει να ορίζεται και στις βασικές προϋποθέσεις της εκάστοτε προκήρυξης αλλά εγώ σου απαντώ με βάση το τι ίσχυε σε παλαιότερους διαγωνισμούς.
Θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει αυτο που εχω ακουσει και διαβασει. οι νεοσυλλεκτοι απο το πετροχωρι ξανθης μετα τα σπεν παιρνουν αποσπασεις; φευγουν ολοι `η μονο αυτοι που εχουν βυσμα;
sos. πεστε μου σας παρακαλω τι να κανω. κοντευω να τρελαθω. που μπορω να απευθυνθω; ενω ειμαι υγειονομικο εχω πτυχιο νοσηλευτικης στα χαρτια ειμαι ειδικοτητα ν/τ. μετα το κεντρο δεν με εβαλαν υγειονομικο αλλα πυροβολικο. κανω οτι κανουν τα ατομα που ειναι πυροβολικο. δεν με εχουν στειλει καθολου στα στεπ. βλεπω στο υγειονομικο ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με την εδικοτητα. τι μπορω να κανω;
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:sos. Πεστε μου σας παρακαλω τι να κανω. Κοντευω να τρελαθω. Που μπορω να απευθυνθω; Ενω ειμαι υγειονομικο εχω πτυχιο νοσηλευτικης στα χαρτια ειμαι ειδικοτητα ν/τ. Μετα το κεντρο δεν με εβαλαν υγειονομικο αλλα πυροβολικο. Κανω οτι κανουν τα ατομα που ειναι πυροβολικο. Δεν με εχουν στειλει καθολου στα στεπ. Βλεπω στο υγειονομικο ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με την εδικοτητα. Τι μπορω να κανω;
Στο κέντρο είχες δώσει το πτυχίο σου στους στρατολόγους;
Στο κεντρο ειχα δωσει το πτυχιο νοσηλευτικης στους στρατολογους. συνεχιζουν να με εχουν πυροβολικο και να κανω υπηρεσιες του πυροβολικου. στα στεπ δεν με εχουν στειλει καθολου. τα χαρτια μου γραφουν ειδικοτητα ν/τ. οταν τελειωσει η θητεια θα παρω χαρτι που να λεει οτι υπηρετησα στο υγειονομικο; πεστε μου σας παρακαλω που να απευθυνθω.sos...
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Στο κεντρο ειχα δωσει το πτυχιο νοσηλευτικης στους στρατολογους. Συνεχιζουν να με εχουν πυροβολικο και να κανω υπηρεσιες του πυροβολικου. Στα στεπ δεν με εχουν στειλει καθολου. Τα χαρτια μου γραφουν ειδικοτητα ν/τ. Οταν τελειωσει η θητεια θα παρω χαρτι που να λεει οτι υπηρετησα στο υγειονομικο; Πεστε μου σας παρακαλω που να απευθυνθω.sos...
Προφανώς και όχι, είσαι στο Πυροβολικό με ειδικότητα Ν/Τ, μα το είχα γράψει και άλλη φορά, την ειδικότητα Ν/Τ την παίρνουν και φαντάροι χωρίς να έχουν απαραίτητα το πτυχίο και σπάνια σχεδόν καθόλου δεν έχουνε σχέση με την ειδικότητα, σκοπετάνθρωποι είναι και εννοείται δεν θα πάρεις κανένα χαρτί σαν προϋπηρεσία
akyro Πώς γίνεται όμως να έχει ειδικότητα νοσηλευτή και να ανήκει στο πυροβολικό;Η μόνη λογική εξήγηση είναι να ήταν στο κέντρο υγειονομικό και να τον άλλαξαν στις μεταθέσεις και να τον πήγαν πυροβολικό, αλλά έτσι θα χανόταν η ειδικότητα Ν/Τ
Στο κεντρο ξεκινησα υγειονομικο. με εβαλαν πυροβολικο με ειδικοτητα ν/τ. στα στεπ με ψαχνουν. αναρωτιουνται γιατι δεν με εχουν δει καθολου αλλα εμενα μου αναθετει ο λοχαγος και ο υποδιοικητης υπηρεσιες του πυροβολικου και δεν με αφηνουν να παω καθολου στα στεπ. τι να κανω; σε ποιον να απευθυνθω; δωστε μου σας παρακαλω μια λυση.
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Στο κεντρο ξεκινησα υγειονομικο. Με εβαλαν πυροβολικο με ειδικοτητα ν/τ. Στα στεπ με ψαχνουν. Αναρωτιουνται γιατι δεν με εχουν δει καθολου αλλα εμενα μου αναθετει ο λοχαγος και ο υποδιοικητης υπηρεσιες του πυροβολικου και δεν με αφηνουν να παω καθολου στα στεπ. Τι να κανω; Σε ποιον να απευθυνθω; Δωστε μου σας παρακαλω μια λυση.
Παιδιά καλησπέρα, Πόσες πιθανότητες έχω για ΟΨΜ ως απόφοιτος ψυχολογίας σε αγγλικό πανεπιστήμιο, χωρίς όμως να έχω προλάβει να πάρω ΔΟΑΤΑΠ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τελείωσα νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας κι ορκίζομαι τον Ιούνιο. Θέλω να μπω στο στρατό τον Ιούλιο.
Είμαι πολύτεκνος κι ο μεγαλύτερος αδελφός από 4 ζώντα αδέλφια και λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας κατηγορίας Ι3/Ι4. Μένω στην Αθήνα.
Γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να πάω κατευθείαν μετά το κέντρο στο 424 της Θεσσαλονίκης μόνιμα; Θα χρειαστεί χωρίς βύσμα να πάω πρώτα σε κάποιο άλλο νοσοκομείο της βόρειας Ελλάδας κι αν ναι για πόσο καιρό περίπου;
Υπάρχει πιθανότητα να μην με τοποθετήσουν στο υγειονομικο είτε στην αρχή της θητείας μου είτε αργότερα;