Θητεία στο Υγειονομικό
Θητεία στο Υγειονομικό
Καταλαβα. ειμαι καταδικασμενος. δεν υπαρχει βυσμα δεν βλεπω φως. θα με φαει η εξορια

Θητεία στο Υγειονομικό
Σιγά ρε φιλαράκι την εξορία. Και μάλιστα στο ΥΓ κιόλας. 
Μια χαρά εμπειρία θα είναι και στο τέλος θα την θυμάσαι και με νοσταλγία σαν μια γλυκιά ανάμνηση.

Μια χαρά εμπειρία θα είναι και στο τέλος θα την θυμάσαι και με νοσταλγία σαν μια γλυκιά ανάμνηση.
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 24
Θητεία στο Υγειονομικό
D.Y.K έγραψε:Σιγά ρε φιλαράκι την εξορία.Και μάλιστα στο ΥΓ κιόλας.
Ισχύει 100% αυτό που λέει ο ΔΥΚ.
Άσε που είναι πολύ καλύτερα να πάρεις μετάθεση για κάποιο μικρό στρατιωτικό νοσοκομείο στην παραμεθόριο παρά σε μεγάλη πολη τύπου Θεσ/νικη. Στα μικρά θα είσαι πολύ πιο light.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα.Nikos Chatzoglou έγραψε:Ισχύει 100% αυτό που λέει ο ΔΥΚ.
Άσε που είναι πολύ καλύτερα να πάρεις μετάθεση για κάποιο μικρό στρατιωτικό νοσοκομείο στην παραμεθόριο παρά σε μεγάλη πολη τύπου Θεσ/νικη. Στα μικρά θα είσαι πολύ πιο light.
Θητεία στο Υγειονομικό
Καλησπερα σ ολους !μου ηρθε κ εμενα υγειονομικο στο χαρτι καταταξης... Ειμαι αποφοιτος τμηματος ψυχολογιας της φιλοσοφικης... Κατεθεσα και το πτυχιο μου και ισως γι αυτο με εριξαν εκει. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με τις ειδικοτητες που μπορει να παρουμε (σαν ψυχολογοι στην πολιτικη ζωη) στο στρατευμα... Πχ μου ειπαν για τραυματιοφορεας... Υπαρχει κατι τετοιο ;
Η σε ομαδες ψυχολογικης υποστηριξεις, συνεντευξεις κ τετοια...
Επισης αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει κατι πιο μαχιμο να το πουμε ετσι πανω στο υγειονομικο... Και πως μπορουμε να το επιλεξουμε ισως.
Επισης αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει κατι πιο μαχιμο να το πουμε ετσι πανω στο υγειονομικο... Και πως μπορουμε να το επιλεξουμε ισως.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Καταρχήν φίλε μου, διάβασε όλες τις προηγούμενες σελίδες. Αυτό που ρωτάς για τραυματιοφορέας, φυσικά και ειναι πιθανό, και ναι υπάρχει. Πιο μάχιμο στο υγειονομικό, μόνο αν πας στις ειδικες δυνάμεις, όπου τις μεγαλες πορειες ολοι τις κανουν, συμπ. Και των οπλιτών του (ΥΓ). Τις συνεντεύξεις ως επι το πλειστον τις παίρνουν οι Αξ. Κοι απόφοιτοι του αντιστοιχου τμηματος. Μην κολλανε κι αυτοι μπρίκια. Το πιθανότερο αν εχεις και κανα βίσμα, να πας σε κανα 401 αγγαρειομάχος.lelos@89 έγραψε: Καλησπερα σ ολους !μου ηρθε κ εμενα υγειονομικο στο χαρτι καταταξης... Ειμαι αποφοιτος τμηματος ψυχολογιας της φιλοσοφικης... Κατεθεσα και το πτυχιο μου και ισως γι αυτο με εριξαν εκει. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με τις ειδικοτητες που μπορει να παρουμε (σαν ψυχολογοι στην πολιτικη ζωη) στο στρατευμα... Πχ μου ειπαν για τραυματιοφορεας... Υπαρχει κατι τετοιο ;
Θητεία στο Υγειονομικό
Ευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση... Επειδη βυσμα δεν παιζει να ρωτησω κατι...
Για να ακοληθησω σαν υγειονομικαριος πχ στις ειδικες δυναμεις υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω ; Η γενικα ειναι θεμα τυχης η ειδικοτητα ανεξαρτητως πανεπιστημιακου πτυχιου η γενικοτερα γνωσης...
Για να ακοληθησω σαν υγειονομικαριος πχ στις ειδικες δυναμεις υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω ; Η γενικα ειναι θεμα τυχης η ειδικοτητα ανεξαρτητως πανεπιστημιακου πτυχιου η γενικοτερα γνωσης...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Το να μπεις στο Υγειονομικό, είναι θέμα πτυχίου, οπότε τον παράγοντα τύχη, τον βαζουμε στην άκρη. Το πως θα μπείς στις ΕΔ, δες εδώlelos@89 έγραψε: Ευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση... Επειδη βυσμα δεν παιζει να ρωτησω κατι...
Θητεία στο Υγειονομικό
Βασικα οι ειδικοτητες στο υγειονομικο πηγαινουν αναλογα το πτυχιο η απο τυχη ; Αυτο εννοουσα... Παντως για ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να εχω τα ορια... Οποτε μενω απ εξω...
και γι αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι μεσω του σωματος που μ εστειλαν να υπηρετησω με πιο πολυ ενδιαφερον.
και γι αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι μεσω του σωματος που μ εστειλαν να υπηρετησω με πιο πολυ ενδιαφερον.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Ανάλογα με το πτυχίο, ένας ψυχολόγος μπορεί να καταλήξει απο μια υπηρεσια ψυχολογικής υποστήρηξης του στρατού, έως και αγγαρειομάχος σε ένα νοσοκομείο. Αντίθετα όσοι έχουν τελειώσει ιατρική ή τει οπτικών, καταλήγουν σε ΣΤΕΠ, ιατρείο μονάδας, ή κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο ως βοηθοί ιατρών.lelos@89 έγραψε: Βασικα οι ειδικοτητες στο υγειονομικο πηγαινουν αναλογα το πτυχιο η απο τυχη ; Αυτο εννοουσα... Παντως για ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να εχω τα ορια... Οποτε μενω απ εξω... Και γι αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι μεσω του σωματος που μ εστειλαν να υπηρετησω με πιο πολυ ενδιαφερον.
Θητεία στο Υγειονομικό
Δηλαδη χωρις βυσματακι αγγαρειομαχοι!καλη μας θητεια ! Χαχαχαχαχα
μακαρι να με παρουν αν ειναι τραυματιοφορεα... Αν ειναι λιγο πιο μαχιμοι να το πουμε ετσι...
μακαρι να με παρουν αν ειναι τραυματιοφορεα... Αν ειναι λιγο πιο μαχιμοι να το πουμε ετσι...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Το πιθανότερο σαν σενάριο ναι, αυτό είναι φίλε μου. Φυσικά μπορεί να σταθεις και τυχερός, και να γίνεις τραυματιοφορέας η να σε βάλουν σε κάτι συναφή του πτυχίου σου και χωρίς βίσμα, αν και δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο.lelos@89 έγραψε: Δηλαδη χωρις βυσματακι αγγαρειομαχοι! Καλη μας θητεια ! Χαχαχαχαχαμακαρι να με παρουν αν ειναι τραυματιοφορεα... Αν ειναι λιγο πιο μαχιμοι να το πουμε ετσι...
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 24
Θητεία στο Υγειονομικό
Λέλο με το πτυχίο σου λογικά θα μπεις στις Ομάδες Ψυχολογικής στήριξης (χωρίς βύσμα). Κάποια στιγμή στο κέντρο θα σας ζητήσουν να δώσετε τα πτυχία σας οπότε πάρτο μαζί σου.Τώρα για ειδικές δυνάμεις που λες, την 1η μέρα στην κατάταξη θα σε ρωτήσουν αν θέλεις να πας ειδικές δυνάμεις. Αν σε πάρουν όμως ΕΔ φεύγεις τελείως από το Υγειονομικό.
Θητεία στο Υγειονομικό
AΡχικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδες... Αξιζει να δηλωσω ΕΛΔΥΚ... Η οχι σαν υγειονομικαριος... Για τις ειδικες δυναμεις δεν ξερω αν μπορω να παω γιατι ειμαι 1,91 και 105 κιλακια! Και μηπως με βγαλουν κανα Ι2. Αν και αν κρινω απο αλλους που βγκαν Ι1 μαλλον δεν θα εχω προβλημα αλλα τα αθληματα δεν νομιζω ν τα περασω. Οποτε αν ειναι εστω και Ι2 να υπηρετησω στην Κυπρο. Τι λετε ;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Λογω των κανονισμών του φόρουμ, μου καθίσταται αδυνατο να σου απαντήσω εδώ για την ΕΛΔΥΚ. Δες εδώ , και εδώ .lelos@89 έγραψε: AΡχικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδες... Αξιζει να δηλωσω ΕΛΔΥΚ... Η οχι σαν υγειονομικαριος... Για τις ειδικες δυναμεις δεν ξερω αν μπορω να παω γιατι ειμαι 1,91 και 105 κιλακια! Και μηπως με βγαλουν κανα Ι2. Αν και αν κρινω απο αλλους που βγκαν Ι1 μαλλον δεν θα εχω προβλημα αλλα τα αθληματα δεν νομιζω ν τα περασω. Οποτε αν ειναι εστω και Ι2 να υπηρετησω στην Κυπρο. Τι λετε ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες