Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΩΣΤΑΣ

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Καταλαβα. ειμαι καταδικασμενος. δεν υπαρχει βυσμα δεν βλεπω φως. θα με φαει η εξοριαΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σιγά ρε φιλαράκι την εξορία. Και μάλιστα στο ΥΓ κιόλας. Εικόνα

Μια χαρά εμπειρία θα είναι και στο τέλος θα την θυμάσαι και με νοσταλγία σαν μια γλυκιά ανάμνηση.

Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

D.Y.K έγραψε:Σιγά ρε φιλαράκι την εξορία.Και μάλιστα στο ΥΓ κιόλας.Εικόνα

Μια χαρά εμπειρία θα είναι και στο τέλος θα την θυμάσαι και με νοσταλγία σαν μια γλυκιά ανάμνηση.

Ισχύει 100% αυτό που λέει ο ΔΥΚ.

Άσε που είναι πολύ καλύτερα να πάρεις μετάθεση για κάποιο μικρό στρατιωτικό νοσοκομείο στην παραμεθόριο παρά σε μεγάλη πολη τύπου Θεσ/νικη. Στα μικρά θα είσαι πολύ πιο light.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

Nikos Chatzoglou έγραψε:Ισχύει 100% αυτό που λέει ο ΔΥΚ.

Άσε που είναι πολύ καλύτερα να πάρεις μετάθεση για κάποιο μικρό στρατιωτικό νοσοκομείο στην παραμεθόριο παρά σε μεγάλη πολη τύπου Θεσ/νικη. Στα μικρά θα είσαι πολύ πιο light.
Ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα.
lelos@89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από lelos@89 »

Καλησπερα σ ολους !μου ηρθε κ εμενα υγειονομικο στο χαρτι καταταξης... Ειμαι αποφοιτος τμηματος ψυχολογιας της φιλοσοφικης... Κατεθεσα και το πτυχιο μου και ισως γι αυτο με εριξαν εκει. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με τις ειδικοτητες που μπορει να παρουμε (σαν ψυχολογοι στην πολιτικη ζωη) στο στρατευμα... Πχ μου ειπαν για τραυματιοφορεας... Υπαρχει κατι τετοιο ;

Η σε ομαδες ψυχολογικης υποστηριξεις, συνεντευξεις κ τετοια...

Επισης αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει κατι πιο μαχιμο να το πουμε ετσι πανω στο υγειονομικο... Και πως μπορουμε να το επιλεξουμε ισως.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lelos@89 έγραψε: Καλησπερα σ ολους !μου ηρθε κ εμενα υγειονομικο στο χαρτι καταταξης... Ειμαι αποφοιτος τμηματος ψυχολογιας της φιλοσοφικης... Κατεθεσα και το πτυχιο μου και ισως γι αυτο με εριξαν εκει. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα με τις ειδικοτητες που μπορει να παρουμε (σαν ψυχολογοι στην πολιτικη ζωη) στο στρατευμα... Πχ μου ειπαν για τραυματιοφορεας... Υπαρχει κατι τετοιο ;

Η σε ομαδες ψυχολογικης υποστηριξεις, συνεντευξεις κ τετοια...

Επισης αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει κατι πιο μαχιμο να το πουμε ετσι πανω στο υγειονομικο... Και πως μπορουμε να το επιλεξουμε ισως.

Καταρχήν φίλε μου, διάβασε όλες τις προηγούμενες σελίδες. Αυτό που ρωτάς για τραυματιοφορέας, φυσικά και ειναι πιθανό, και ναι υπάρχει. Πιο μάχιμο στο υγειονομικό, μόνο αν πας στις ειδικες δυνάμεις, όπου τις μεγαλες πορειες ολοι τις κανουν, συμπ. Και των οπλιτών του (ΥΓ). Τις συνεντεύξεις ως επι το πλειστον τις παίρνουν οι Αξ. Κοι απόφοιτοι του αντιστοιχου τμηματος. Μην κολλανε κι αυτοι μπρίκια. Το πιθανότερο αν εχεις και κανα βίσμα, να πας σε κανα 401 αγγαρειομάχος.
lelos@89
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θητεία στο Υγειονομικό

Ευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση... Επειδη βυσμα δεν παιζει να ρωτησω κατι...

Για να ακοληθησω σαν υγειονομικαριος πχ στις ειδικες δυναμεις υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω ; Η γενικα ειναι θεμα τυχης η ειδικοτητα ανεξαρτητως πανεπιστημιακου πτυχιου η γενικοτερα γνωσης...

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lelos@89 έγραψε: Ευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση... Επειδη βυσμα δεν παιζει να ρωτησω κατι...

Για να ακοληθησω σαν υγειονομικαριος πχ στις ειδικες δυναμεις υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω ; Η γενικα ειναι θεμα τυχης η ειδικοτητα ανεξαρτητως πανεπιστημιακου πτυχιου η γενικοτερα γνωσης...

Το να μπεις στο Υγειονομικό, είναι θέμα πτυχίου, οπότε τον παράγοντα τύχη, τον βαζουμε στην άκρη. Το πως θα μπείς στις ΕΔ, δες εδώ
lelos@89
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θητεία στο Υγειονομικό

Βασικα οι ειδικοτητες στο υγειονομικο πηγαινουν αναλογα το πτυχιο η απο τυχη ; Αυτο εννοουσα... Παντως για ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να εχω τα ορια... Οποτε μενω απ εξω...

και γι αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι μεσω του σωματος που μ εστειλαν να υπηρετησω με πιο πολυ ενδιαφερον.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lelos@89 έγραψε: Βασικα οι ειδικοτητες στο υγειονομικο πηγαινουν αναλογα το πτυχιο η απο τυχη ; Αυτο εννοουσα... Παντως για ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να εχω τα ορια... Οποτε μενω απ εξω... Και γι αυτο ρωταω αν υπαρχει κατι μεσω του σωματος που μ εστειλαν να υπηρετησω με πιο πολυ ενδιαφερον.
Ανάλογα με το πτυχίο, ένας ψυχολόγος μπορεί να καταλήξει απο μια υπηρεσια ψυχολογικής υποστήρηξης του στρατού, έως και αγγαρειομάχος σε ένα νοσοκομείο. Αντίθετα όσοι έχουν τελειώσει ιατρική ή τει οπτικών, καταλήγουν σε ΣΤΕΠ, ιατρείο μονάδας, ή κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο ως βοηθοί ιατρών.
lelos@89
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θητεία στο Υγειονομικό

Δηλαδη χωρις βυσματακι αγγαρειομαχοι!καλη μας θητεια ! Χαχαχαχαχα

μακαρι να με παρουν αν ειναι τραυματιοφορεα... Αν ειναι λιγο πιο μαχιμοι να το πουμε ετσι...

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lelos@89 έγραψε: Δηλαδη χωρις βυσματακι αγγαρειομαχοι! Καλη μας θητεια ! Χαχαχαχαχαμακαρι να με παρουν αν ειναι τραυματιοφορεα... Αν ειναι λιγο πιο μαχιμοι να το πουμε ετσι...
Το πιθανότερο σαν σενάριο ναι, αυτό είναι φίλε μου. Φυσικά μπορεί να σταθεις και τυχερός, και να γίνεις τραυματιοφορέας η να σε βάλουν σε κάτι συναφή του πτυχίου σου και χωρίς βίσμα, αν και δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο.
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Λέλο με το πτυχίο σου λογικά θα μπεις στις Ομάδες Ψυχολογικής στήριξης (χωρίς βύσμα). Κάποια στιγμή στο κέντρο θα σας ζητήσουν να δώσετε τα πτυχία σας οπότε πάρτο μαζί σου.Τώρα για ειδικές δυνάμεις που λες, την 1η μέρα στην κατάταξη θα σε ρωτήσουν αν θέλεις να πας ειδικές δυνάμεις. Αν σε πάρουν όμως ΕΔ φεύγεις τελείως από το Υγειονομικό.

lelos@89
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θητεία στο Υγειονομικό

AΡχικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδες... Αξιζει να δηλωσω ΕΛΔΥΚ... Η οχι σαν υγειονομικαριος... Για τις ειδικες δυναμεις δεν ξερω αν μπορω να παω γιατι ειμαι 1,91 και 105 κιλακια! Και μηπως με βγαλουν κανα Ι2. Αν και αν κρινω απο αλλους που βγκαν Ι1 μαλλον δεν θα εχω προβλημα αλλα τα αθληματα δεν νομιζω ν τα περασω. Οποτε αν ειναι εστω και Ι2 να υπηρετησω στην Κυπρο. Τι λετε ;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

lelos@89 έγραψε: AΡχικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδες... Αξιζει να δηλωσω ΕΛΔΥΚ... Η οχι σαν υγειονομικαριος... Για τις ειδικες δυναμεις δεν ξερω αν μπορω να παω γιατι ειμαι 1,91 και 105 κιλακια! Και μηπως με βγαλουν κανα Ι2. Αν και αν κρινω απο αλλους που βγκαν Ι1 μαλλον δεν θα εχω προβλημα αλλα τα αθληματα δεν νομιζω ν τα περασω. Οποτε αν ειναι εστω και Ι2 να υπηρετησω στην Κυπρο. Τι λετε ;

Λογω των κανονισμών του φόρουμ, μου καθίσταται αδυνατο να σου απαντήσω εδώ για την ΕΛΔΥΚ. Δες εδώ , και εδώ .
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες