Άδεια πριν την ορκομωσία
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Άδεια πριν την ορκομωσία
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή θητεία σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό. Παρουσιάζομαι στις 5/2 στο στρατόπεδο Βογιατζή στην Καβησό, Έβρου, και στις 21/2 έχω ορκωμοσία επειδή πήρα πτυχίο, και θα πρέπει να παραβρεθώ σε αυτήν αφού βρίσκομαι στην λίστα με τους πτυχιούχους. Δικαιούμαι να πάρω φοιτητική άδεια επειδή πρόκειται και για ορκωμοσία; Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Άδεια πριν την ορκομωσία
Kostas444 έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα και καλή θητεία σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό. Παρουσιάζομαι στις 5/2 στο στρατόπεδο Βογιατζή στην Καβησό, Έβρου, και στις 21/2 έχω ορκωμοσία επειδή πήρα πτυχίο, και θα πρέπει να παραβρεθώ σε αυτήν αφού βρίσκομαι στην λίστα με τους πτυχιούχους. Δικαιούμαι να πάρω φοιτητική άδεια επειδή πρόκειται και για ορκωμοσία; Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Όχι δεν δικαιούσαι φοιτητική άδεια για ορκωμοσία.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Φοιτητής
Re: Άδεια πριν την ορκομωσία
Γεια χαρά! Έσπασα την αναβολή μου τέλη Ιουλίου και μου στάλθηκε μήνυμα από τη στρατολογία πως παρουσιάζομαι Νοέμβριο (ΣΤ' ΕΣΣΟ). Τελείωσα τώρα την εξεταστική του Σεπτέμβρη και ορκίζομαι στη σχολή 7 Νοεμβρίου ως πτυχιούχος. Λέτε να με πάρουν πρώτα στο στρατό και να μη μπορέσω να ορκιστώ για πτυχίο;
Re: Άδεια πριν την ορκομωσία
Ναι.grigor2023 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 12:36 pm Γεια χαρά! Έσπασα την αναβολή μου τέλη Ιουλίου και μου στάλθηκε μήνυμα από τη στρατολογία πως παρουσιάζομαι Νοέμβριο (ΣΤ' ΕΣΣΟ). Τελείωσα τώρα την εξεταστική του Σεπτέμβρη και ορκίζομαι στη σχολή 7 Νοεμβρίου ως πτυχιούχος. Λέτε να με πάρουν πρώτα στο στρατό και να μη μπορέσω να ορκιστώ για πτυχίο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες