147 TE - Χίος
147 TE - Χίος
Υπηρετησα στο καμπι απο τον ιανουαριο εως τον νοεμβριο του 1991 σειρα 209. ασχημα-με πολλες υπηρεσιες στην πυροβολαρχια διοικησεωσ &στις δυο μαχιμες πυροβολαρχιες. διοικητης καποιος κηρυκος ωραιος τυπος. η υπηρεσια με ειχε παει εως &30 μεσα. δεκαπενταυγουστος εξοδουχος γιατι γιορταζα &μετα αδειουχος 15 σεπτεμβριου. ας ειναι. δυνατες φιλιες. εξεχουσα μορφη ο συντοπιτης μου απο την κορινθο μενιος κακαβελακης. χαιρετω ολα τα παιδια που γνωρισα εκει αλλα πιο πολυ δυο κλαλους μου φιλους απο την κρητη τον γεωργιο τσαγκαρακη &τον μανωλη τον χριστοδουλκη
147 TE - Χίος
Και εγω ημουν στο 147 τε χιος σειρα 212 απο σεπτεμβρη του 1991-μαρτη του 1992 με διοικητη κουτρα περασαμε μαυρες μερες
147 TE - Χίος
Γεια σας ημουν και εγω απο24/9/95 εως 30/11/96 η λεξη χαλια ειναι πολυ μικρη για οτι περασαμε εκει
147 TE - Χίος
Θυμαμε πολλους απο αυτους που διαβασα σε καποια μυνηματα... Ιστορικη μοναδα και απο τις πιο δυσκολες τοτε. Ηταν συγουρα μεσα στις τρεις δυσκολοτερες. Ειμασταν μαγκες τοτε ομως. Δεν μασαγαμε και πολλα. Ανεχομασταν πολλα γιατι ετσι ειμασταν υποχρεωμενοι να κανουμε και γιατι αργοτερα τα συναντησαμε στην ζωη μας... Οταν ημουν φανταρος εκει ελεγα αντε να αποληθω να φυγω απο δω... Οταν ομως αποληθηκα και ενιωσα στο πετσι μου τις δυσκολιες που εχει η ζωη... Τοτε καταλαβα πολλα... Τελος παντων... Τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε πολλυ... Και στην ζωη γενικοτερα και στον στρατο αλλα και σε αυτην τη μοναδα... Ζητω το πυροβολικο... Ζητω η Ελλαδα... Νικος 217 σειρα 92β εσσο... ΟΔΑΚ
147 TE - Χίος
Έλα σειρούλα.. Έκανα για κανα τρίμηνο χρέη ταχυδρόμου τότε. Γ πυροβολαρχία.ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡ έγραψε:Κι εγώ τότε ήμουν.251 σειρά... Γ' πυροβολαρχία... Ήμουν απαλλαγή σου!
147 TE - Χίος
Ποιος είσαι; Εγώ ήμουν 276 A' Πυροβολαρχία, κοιμόμουν στο πάνω κρεβάτι διπλα από το παράθυρο!
στείλε mail στο til01@mac.com
στείλε mail στο til01@mac.com
147 TE - Χίος
Σειρα 251 Π/Δ στην 147 ΤΕ ανοιξη καλοκαιρι 98. Ειχα κανει ενα φεγκαρι και στην 96 για ειδικοτητα
147 TE - Χίος
Καλησπερα ρε παλιοσειρες ειμαι ο αρχιμαγειρας σειρα 259 καλοκαιρι 1998 με σταυρουλακη μολης διαβαζα τα μυνηματα σας και θυμηθηκα εκεινες τις δυσκολες στιγμες με ασκησεις σκοπιες και περιπολιες πραγματικα ποσο δυσκολα ενας στρατιωτης μπορει να ξεπερασει καθε που να εχει περασει απο το καμπι... παντα και δυναμη το κεφαλι ψηλα...
147 TE - Χίος
Για να ξερεις τον σουλ... Θα πρεπει να εχουμε υπηρετησει μαζι. Εγω ημουν 95 στ, β πυροβολαρχια με γριβ. Και αγγελ... Ενω εσεις α με κεχρ... Στην αρχη πουλοπολ. Διοικητη και μετα βλαχ.
Τον σουλ τον ηξερα απο τη θηβα ακομη.
Πραγματικα δυσκολη μοναδα τοτε αλλα ειμασταν τυχεροι που βιωσαμε την νυχτα των Ιμιων σε ολο τους το μεγαλειο.
Ακομα αντηχει στα αυτια μου ο λογος του δοικα μας του Πουλοπ... " το κορανι λεει... "
Εμπειρία μεγαλη το καμπι.
Τον σουλ τον ηξερα απο τη θηβα ακομη.
Πραγματικα δυσκολη μοναδα τοτε αλλα ειμασταν τυχεροι που βιωσαμε την νυχτα των Ιμιων σε ολο τους το μεγαλειο.
Ακομα αντηχει στα αυτια μου ο λογος του δοικα μας του Πουλοπ... " το κορανι λεει... "
Εμπειρία μεγαλη το καμπι.
147 TE - Χίος
Υπηρετησα στην 96 ΤΕ απο Νομβρη του 82 εως και Σεπτεμβρη του 84 ως ΔΕΑ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες