capten fan έγραψε:Ναι εχεις δικιο απλα με εχει φαει ο ενθουσιασμος η αληθεια ειναι.
1) βοηθαει τα χαρτια αυτα που εχω για να βρω εδω καραβι;(πτυχιο υπολογιστων, αγγλικα, γερμανικα) γτ εχω ακουσει για βυσμα
2) πιστευεις οτι η ηλικια ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να μη μπορεσω να ανταπεξελθω στο θεμα της σχολης;
*και το θεμα ναυτιας Ελπιζω να το ξεπερασω

Μόνο τα Αγγλικά, και αυτά δεν είναι πάντα κλειδί για όλες τις εταιρείες που παίρνουν προσωπικό, όπως επίσης δεν ξέρω και το επίπεδο των Αγγλικών σου. Να έχεις υπόψιν σου ότι θέλεις Proficiency αφού σου αρέσει η Πλοιάρχων.
Όσον αφορά το ηλικιακό, από πλευράς εταιρείας κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Δεν τους νοιάζει απλά.
Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό. Είναι αποδεδειγμένο, ότι όσο μικρότερη ηλικία έχει κάποιος, τόσο ευκολότερα μαθαίνει μια δουλειά, αφομοιώνει. Από μία ηλικία και μετά κλείνουν οι κάνουλες των ψυχικών αντοχών για να ξεκινήσει κανείς από το μηδέν τόσο σε επίπεδο σχολής, και μάλιστα όταν μιλάμε για μια απαιτητική σχολή, αλλά και όσο αφορά το εργασιακό.
Είναι αυτό που είπα προτύτερα, ότι πιο μικρός, μπαίνει η πληροφορία στο μυαλό καλύτερα.
Είναι λοιπόν καθαρά προσωπικό το ζήτημα, και όχι θέμα εταιρείας το ηλικιακό.
Φυσικά εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Άτομα που σε μεγαλύτερη ηλικία έκαναν νέα πράγματα. Αλλά ας μην πλατιάζομε.
Συμβουλή. Όσο περισσότερο ενθουσιάζεσαι, τόσο δυσκολότερα θα τα βρεις σε ένα ήδη απαιτητικό περιβάλλον. Προχωρά με την νοοτροπία ότι σε περιμένουν αγγούρια. Και θα πας μπροστά στο συγκεκριμένο επάγγελμα.