Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω το κεπ ειναι δυσκολο να το συμπηρωσεις; Επισης κρατας σημειωσεις και μετα το σημπηρωνεις σωστα; Αν εχεις καποια απορια μπορει να σε βοηθησει καποιος ανωτερος ευχαριστω.
Το ΚΕΠ έχει περίπου 100 ερωτήσεις και κάποιες (αρκετές) από αυτές απαιτούν να σχεδιάσεις κάτι.π. Χ για τους Μηχανικούς έχει να αποτυπώσεις σε σχέδιο πως παίρνεις μετρήσεις από ένα χιτώνιο.
Μη σκας από τώρα, στη σχολή θα τα δεις τα ΚΕΠ μη βιάζεστε! Τζάμπα άγχος
Καλησπερα, ειμαι 18 χρονων και περασα στις Ακαδημιες Εμπορικου Ναυτικου με την κατηγορια των πανελληνιων. Ηθελα να ρωτησω (για οσους ξερουν) με ποια κριτηρια γινεται η κατανομη των υποψηφιων στην καθε σχολη του Εμπορικου Ναυτικου ανα την Ελλαδα. Η μοναδικη σχολη που ειμαι προθυμος να παω (για αρκετους λογους) ειναι αυτη του Ασπροπυργου καθως ειναι η μοναδικη μη-εσωκλειστη σχολη αρα θα μπορω να πηγαινοερχομαι απ'το σπιτι μου (στην Αθηνα) στην σχολη. Εβγαλα 14700 στις πανελληνιες και ειμαι 26ος απο αποψη βαθμολογιας στις ΑΕΝ. Οι ΑΕΝ ασπροπυργου παιρνουν 40 πλοιαρχους αρα ακομα και αν οι 25 πρωτοι αποφασισουν οτι θελουν Ασπροπυργο (που δεν το πιστευω οτι θελουν ολοι) θεωριτικα θα πρεπει να περναω Ασπροπυργο (στον οποιο και ελπιζω). Υπαρχει καμια πιθανοτητα παρα την καλη καταταξη να βρεθω σε σχολη δευτερης η τριτης επιλογης; Γιατι απο οτι ξερω η κατανομη γινεται βασει επιλογης και βαθμολογιας. Υπαρχει κατι που δεν γνωριζω η ειναι δεδομενη η ενταξη μου στη σχολη του Ασπροπυργου;
Οχι φιλε μου δε θα έχεις πρόβλημα θα μπεις στη σχολή του Ασπροπύργου. Και να μην έμπαινες πάντως θα μπορούσες να πάρεις μεταγραφή για εκει, οποτε μην ανησυχείς.
Πέρυσι βγήκαν στις 21 Σεπτεμβρίου, συνεπώς να τα περιμένεις και φέτος από μέρα σε μέρα. Αρχές Οκτώβρη θα πρέπει να ξεκινήσετε την φοίτησή σας στις σχολές άλλωστε οπότε θα σας δοθεί και χρόνος για να πάτε να κάνετε την εγγραφή σας.
Καλησπερα παιδια εχςω γραφτει στην σχολη μηχανιωνας μηχανικων. Ενα παιδι που βγηκε απο την γραματεια του ειπαν οτι πρεπει να γινει και μια αιτηση ηλεκτρονικα αλλα εμενα δεν μου ειπαν τιποτα απλα βρηκα σημερα ενα εντυπο που πρεπει να βαλεις το αμκα και το αφμ γνωριζει καποιος κατι; Και κατι αλλο κολυμβηση δεν πρεπει να περασουμε; Ευχαριστω
Γεια σας, ονομάζομαι Ιωάννα, είμαι 19 ετών και είμαι το 2ο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου 17 (θετική κατεύθυνση),2 πτυχία αγγλικής γλώσσας (University of Cambridge &edexcel) και 1 γερμανικής γλώσσας (Goethe - Institut), δε γνωρίζω αν χρησιμεύουν κάπως απλά τα αναφέρω. Ενδιαφέρομαι πραγματικά για τις σχολές ΑΕΝ για Πλοίαρχος. Έχω διαβάσει πως γίνεται εισαγωγή με το απολυτήριο, ισχύει και για φέτος ή θα πρέπει να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις (έτος 2017) ; Εάν γίνεται εισαγωγή με απολυτήριο, πληρώ τις προϋποθέσεις ή δεν έχω τον ανάλογο βαθμό για τις σχολές Πλοιάρχων; Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να με βοηθήσει! Ευχαριστώ πολύ!