Εμπορικό Ναυτικό: Γενικές πληροφορίες

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anthi.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Anthi.K »

Καλησπέρα και πάλι ΕικόναΘα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει σχετικά με τις μετεγγραφές.

Δηλαδή σε πόσο διάστημα πραγματοποιούνται και αν γίνεται κάποιος να κάνει πάνω από μια.

Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
TAG
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από TAG »

Άσχετο, ο dn24 που έχει εξαφανιστέι εδώ και μήνες; Μπάρκαρε το παλικάρι;
Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ZAFOS123 »

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω το κεπ ειναι δυσκολο να το συμπηρωσεις; Επισης κρατας σημειωσεις και μετα το σημπηρωνεις σωστα; Αν εχεις καποια απορια μπορει να σε βοηθησει καποιος ανωτερος ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
Vasilis_Ch
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Vasilis_Ch »

Οχι δεν είναι δύσκολο, αρκετά εύκολο και ενδιαφέρον είναι.Έχει αρκετό σχέδιο μέσα οπότε πάρε τα υλικά σου μαζί (μολύβια, χαρακες, διαβήτες)

Υπευθυνος είναι ο 2ος Μηχανικός ή ο Υποπλοίαρχος (ανάλογα την ειδικότητα) και ναι εννοείτε σε βοηθάει!

Όλοι βασικά θα σε βοηθάνε αν τους ρωτήσεις.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ευχαριστω για την απαντηση. οταν κες σχεδιο δλδ τ κανεις ακριβως. Αν ειναι ευκολο να μου απαντησεις
Άβαταρ μέλους
Vasilis_Ch
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Vasilis_Ch »

Το ΚΕΠ έχει περίπου 100 ερωτήσεις και κάποιες (αρκετές) από αυτές απαιτούν να σχεδιάσεις κάτι.π. Χ για τους Μηχανικούς έχει να αποτυπώσεις σε σχέδιο πως παίρνεις μετρήσεις από ένα χιτώνιο.

Μη σκας από τώρα, στη σχολή θα τα δεις τα ΚΕΠ μη βιάζεστε! Τζάμπα άγχος

SteveStevens
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SteveStevens »

Καλησπερα, ειμαι 18 χρονων και περασα στις Ακαδημιες Εμπορικου Ναυτικου με την κατηγορια των πανελληνιων. Ηθελα να ρωτησω (για οσους ξερουν) με ποια κριτηρια γινεται η κατανομη των υποψηφιων στην καθε σχολη του Εμπορικου Ναυτικου ανα την Ελλαδα. Η μοναδικη σχολη που ειμαι προθυμος να παω (για αρκετους λογους) ειναι αυτη του Ασπροπυργου καθως ειναι η μοναδικη μη-εσωκλειστη σχολη αρα θα μπορω να πηγαινοερχομαι απ'το σπιτι μου (στην Αθηνα) στην σχολη. Εβγαλα 14700 στις πανελληνιες και ειμαι 26ος απο αποψη βαθμολογιας στις ΑΕΝ. Οι ΑΕΝ ασπροπυργου παιρνουν 40 πλοιαρχους αρα ακομα και αν οι 25 πρωτοι αποφασισουν οτι θελουν Ασπροπυργο (που δεν το πιστευω οτι θελουν ολοι) θεωριτικα θα πρεπει να περναω Ασπροπυργο (στον οποιο και ελπιζω). Υπαρχει καμια πιθανοτητα παρα την καλη καταταξη να βρεθω σε σχολη δευτερης η τριτης επιλογης; Γιατι απο οτι ξερω η κατανομη γινεται βασει επιλογης και βαθμολογιας. Υπαρχει κατι που δεν γνωριζω η ειναι δεδομενη η ενταξη μου στη σχολη του Ασπροπυργου;
SteveStevens
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από SteveStevens »

Σημειωτεον εχω δηλωσει μονο πλοιαρχων, οχι μηχανικων.
George69

Δημοσίευση από George69 »

Οχι φιλε μου δε θα έχεις πρόβλημα θα μπεις στη σχολή του Ασπροπύργου. Και να μην έμπαινες πάντως θα μπορούσες να πάρεις μεταγραφή για εκει, οποτε μην ανησυχείς.
Anthi.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Anthi.K »

Ξέρει κάποιος πότε ακριβώς θα βγούν τα αποτελέσματα ΑΕΝ για την δεύτερη γενική κατηγορία;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πέρυσι βγήκαν στις 21 Σεπτεμβρίου, συνεπώς να τα περιμένεις και φέτος από μέρα σε μέρα. Αρχές Οκτώβρη θα πρέπει να ξεκινήσετε την φοίτησή σας στις σχολές άλλωστε οπότε θα σας δοθεί και χρόνος για να πάτε να κάνετε την εγγραφή σας.
Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Καλησπερα παιδια εχςω γραφτει στην σχολη μηχανιωνας μηχανικων. Ενα παιδι που βγηκε απο την γραματεια του ειπαν οτι πρεπει να γινει και μια αιτηση ηλεκτρονικα αλλα εμενα δεν μου ειπαν τιποτα απλα βρηκα σημερα ενα εντυπο που πρεπει να βαλεις το αμκα και το αφμ γνωριζει καποιος κατι; Και κατι αλλο κολυμβηση δεν πρεπει να περασουμε; Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
ZAFOS123
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ρε παιδια τιν τριτη ειπαν να παμε αλλα τι ωρα θα παμε; Και στο ιντερνετ τις γραματειας π μας δωσανε τους κοδικους τπτ δεν λεει
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από teooyk »

Φίλε τι κωδικούς;
Ioanna745
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Ioanna745 »

Γεια σας, ονομάζομαι Ιωάννα, είμαι 19 ετών και είμαι το 2ο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου 17 (θετική κατεύθυνση),2 πτυχία αγγλικής γλώσσας (University of Cambridge &edexcel) και 1 γερμανικής γλώσσας (Goethe - Institut), δε γνωρίζω αν χρησιμεύουν κάπως απλά τα αναφέρω. Ενδιαφέρομαι πραγματικά για τις σχολές ΑΕΝ για Πλοίαρχος. Έχω διαβάσει πως γίνεται εισαγωγή με το απολυτήριο, ισχύει και για φέτος ή θα πρέπει να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις (έτος 2017) ; Εάν γίνεται εισαγωγή με απολυτήριο, πληρώ τις προϋποθέσεις ή δεν έχω τον ανάλογο βαθμό για τις σχολές Πλοιάρχων; Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να με βοηθήσει! Ευχαριστώ πολύ! Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης