Mad max έγραψε:Ξερω οτι εχω καταντησει λιγο αηδια αλλα τριτη λυκειου παω και εχω δυο τελευταιες αποριες...
Πρωτον. Θα ηθελα να μου πειτε αν κινηθω εξυπνα και γρηγορα σε σχεση με τους αλλους (γιατι αποτι εχω καταλαβει υπαρχει και ο ανταγωνισμος) θα βρω σιγουρα μια σοβαρη ναυτιλιακη ως πλοιαρχος;(απαντηστε μονο με ενα ναι η με ενα οχι απλα)
Δευτερον θα ηθελα να δω καποιες εκτιμησεις για το ποσο θα πεσει η θα ανεβει η βαση της σχολης σε σχεση με περυσι που ηταν 10.200 (στην απαντηση να λαβετε υποψη οτι δινουμε 4 μαθηματα φετος ενω περυσι εδιναν 6).
Παρακαλω πολυ απαντηστε μου σε αυτα τα δυο τελευταια ερωτηματα ειναι πολυ σημαντικο για μενα!
Ευχαριστω εκ των προταιρων!
Ναι, εαν κινηθείς γρήγορα και έξυπνα, αυξάνεις τις πιθανότητες σου, αυτο είναι γεγονός, στο λέω υπεύθυνα.
Οι βάσεις στην ΑΕΝ δεν μεταβάλλονται εύκολα θεαματικά, είναι αγκυλωμένες χρόνια. Προσωπική εκτίμηση με περιθόριο λάθους (μην μπείς ξανα μετά μέσα και αρχισεις και μου τα χώνεις και λες τι ελεγε ο dn24), ότι θα ανέβουν, Το πολύ 500 μόρια. Ακόμα πιο πιθανό βλέπω αύξηση της τάξεως των 200 μορίων.