TAG έγραψε:Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντησεις σου dn24 σε αυτο αλλα και στα αλλα νηματα. Εκανα ενα λογαριασμο για να μην κουραζω τους μοντερεητορς.
Εχω ακουσει πως υπαρχει ενας καλος αριθμως Ελληνων σε κρουαζιεροπλοια, και μιλαω για μεγαλες εταιριες και στην Ευρωπη και στο Μiami, για ποιον λογο συμβαινει αυτο, εχει να κανει με την επαγγελματικοτητα και αξιοπιστια των Ελληνων ναυτικων;
Εαν εχω κανει 3-4 μπαρκα ως Ανθυπας στην Ποντοπορο θα μπορω να εχω αρκετες πιθανοτητες για να παω στα Κρουαζιεροπλοια;
Ναι, λόγω ότι είναι ο Έλληνας ναυτικός φιλότιμος και εργατικός αλλά και έξυπνος χωρίς να δημιουργεί ιδιαίταιρα προβλήματα όπως άλλοι λαοί (πχ ποτό), και είναι ο τελευταίος, που θα εγκαταλείψει το καράβι.
Η τελευταία σου ερώτηση, είναι σχετική στο να απαντηθεί, και έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, όπως το τι ζητάει η κάθε ναυτιλιακή απο τα υποψήφια πληρώματα της. Σαν Αξιωματικός γέφυρας ναι, μπορείς να μεταπηδήσεις πιο εύκολα, σε εμας τους μηχανικούς γίνεται φυσικά, απλά λόγω των ιδιαίταιρων χαρακτηριστικών των μηχανών, γίνεται λίγο πιο πολύπλοκος ο όρος "ειδικές γνώσεις".