Σημείωμα κατάταξης (2016)
Σημείωμα κατάταξης
Το έγγραφο το δίνεις στη πύλη όταν παρουσιαστείς.
Σημείωμα κατάταξης
Σας έχει έρθει το χαρτί κατάταξης για την Β ΕΣΣΟ 2016;
Σημείωμα κατάταξης
Οχι ακομα
- Kostas2001
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Σήμερα μου ήρθε εμένα το χαρτί
Σημείωμα κατάταξης
Παιδια εμένα μου έχει έρθει χαρτί για την αεροπορία. Πριν μου έρθει όμως είχα κάνει αίτηση για να πάω στρατό ξηράς. Παράλληλα υπάρχει και λιγο σπρώξιμο και μου είπανε πως μέχρι τελευταία στιγμή θα έρθει χαρτί για στρατό ξηράς. Ίσχύει αυτό, έτσι γίνεται γιατί αρχίζω και αγχώνομαι.
Σημείωμα κατάταξης
Παιδιά όταν κόβεις την αναβολή δηλώνεις και τόπο κατοικίας;(Όπου θα έρθει το χαρτί κατάταξης στο αστυνομικό τμήμα του δήμου σου)
Δεν πέρασα περιοδεύων και πήρα απευθείας αναβολή σπουδών μέσω πρεσβείας στο εξωτερικό και είχα δηλώσει την κατοικία μου εκεί και θέλω να μου έρθει στο δήμο κατοικίας μου στην Ελλάδα γιατί πρώτον δεν ξέρω στο εξωτερικό από που παραλαμβάνεται το χαρτί κατάταξης -πρεσβεία υποθέτω- και δεύτερον δεν ξέρω αν θα είμαι εξωτερικό μεχρί να έρθει το χαρτί! Θα μπω Ιούλιο ή Σεπτέμβριο, ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και ευχαριστώ!
Δεν πέρασα περιοδεύων και πήρα απευθείας αναβολή σπουδών μέσω πρεσβείας στο εξωτερικό και είχα δηλώσει την κατοικία μου εκεί και θέλω να μου έρθει στο δήμο κατοικίας μου στην Ελλάδα γιατί πρώτον δεν ξέρω στο εξωτερικό από που παραλαμβάνεται το χαρτί κατάταξης -πρεσβεία υποθέτω- και δεύτερον δεν ξέρω αν θα είμαι εξωτερικό μεχρί να έρθει το χαρτί! Θα μπω Ιούλιο ή Σεπτέμβριο, ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και ευχαριστώ!
Σημείωμα κατάταξης
Κύριοι καλημέρα σας,
η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει στις 31/12/2016. Παρότι θα έχω συμπληρώσει τα 27, μου υπολογίζω πως θα βρίσκομαι ακόμη στο εξωτερικό για σπουδές. Έχω τις εξής απορίες:
α) Πότε θα παραλάβω το σημείωμα κατάταξης;
β) Με ποια ΕΣΣΟ θα κληθώ να καταταγώ; Ιανουαρίου ή Μαρτίου;
γ) Είναι δυνατόν να καταθέσω αίτηση για αναβολή για λόγους υγείας πριν παραλάβω το σημείωμα κατάταξης;
Θα εκτιμούσα τη βοηθεία όποιου γνωρίζει.
Σας ευχαριστώ
η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει στις 31/12/2016. Παρότι θα έχω συμπληρώσει τα 27, μου υπολογίζω πως θα βρίσκομαι ακόμη στο εξωτερικό για σπουδές. Έχω τις εξής απορίες:
α) Πότε θα παραλάβω το σημείωμα κατάταξης;
β) Με ποια ΕΣΣΟ θα κληθώ να καταταγώ; Ιανουαρίου ή Μαρτίου;
γ) Είναι δυνατόν να καταθέσω αίτηση για αναβολή για λόγους υγείας πριν παραλάβω το σημείωμα κατάταξης;
Θα εκτιμούσα τη βοηθεία όποιου γνωρίζει.
Σας ευχαριστώ
- panoulis97
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα ειμαι γεννημενος το 1997 και απο στρατολογια με ειπαν μπαινω μαιο αλλα οταν μαπινω στρατολια λεει οτι δεν εχει γινει η καταταξη μου τι να κανω?
Σημείωμα κατάταξης
panoulis97 έγραψε:Καλησπερα ειμαι γεννημενος το 1997 και απο στρατολογια με ειπαν μπαινω μαιο αλλα οταν μαπινω στρατολια λεει οτι δεν εχει γινει η καταταξη μου τι να κανω;
Και τι περιμένεις 2 μήνες πριν να γίνει αυτό; Μπες μετά τις 20 απριλίου, εσύ μπορεί να βιάζεσαι εκείνοι δεν έχουν λόγο.
- panoulis97
- Στρατιώτης
Σημείωμα κατάταξης
Οκ ευχαριστω
Σημείωμα κατάταξης
Γεια σας... συμφωνα με το χαρτι καταταξης... τα στοιχεια μ ανηκουν στην λημνο οπου καταγωμαι.. την αναβολη μ την εκοψα απο αθηνα... απο που θα παραλαβω το χαρτι; Που θα σταλθει?
Σημείωμα κατάταξης
Όταν κόψω την αναβολή δηλώνω και που θέλω να μου έρθει το χαρτί (περιοχή) ; Γιατί θα μετακομίσω
Σημείωμα κατάταξης
Ναι μπορείς να το δηλώσεις στην Στρατολογία σου.
- Kostakis_
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημείωμα κατάταξης
Ρε παιδιά, σε 10 ημέρες κατατάσσομαι και σημείωμα κατάταξης δεν έχω δει. Πότε ηδοποιούν για να το πάρεις από το αστυνομικό τμήμα υποτίθεται;
Σημείωμα κατάταξης
Μην αγχώνεσαι, γίνεται συχνά αυτό.
Σου προτείνω να επικοινωνήσεις εσύ με το Αστυνομικό Τμήμα / Στρατολογία στην οποία ανήκεις για περαιτέρω διευκρινήσεις.
Σου προτείνω να επικοινωνήσεις εσύ με το Αστυνομικό Τμήμα / Στρατολογία στην οποία ανήκεις για περαιτέρω διευκρινήσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες