Σημείωμα κατάταξης (2016)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Σημείωμα κατάταξης (2016)

Δημοσίευση από panou »

Γειά σας.

Η πρόσκληση για την β εσσο ποτε θα ανακοινωθεί στη σελίδα της στρατολογίας; Επίσης το σημείωμα κατάταξης πότε περίπου έρχεται για τη β εσσο;

Ευχαριστώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

Σε μερικές εβδομάδες θα δημοσιευτούν οι εγκύκλιοι.

Το χαρτί θα το παραλάβεις 10-15 ημέρες πριν την ημεορμηνία κατάταξης.
Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από panou »

Σε μερικές εβδομάδες; Μπορει να βγεί και τέλος του μήνα δηλαδή; Νόμιζα οτι τουλάχιστον στη σελίδα τα βγάζουν πολύ πιο πριν.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

Μέσα προς τέλη Φλεβάρη υπολόγιζε.

Μην ανησυχείς, θα δημοσιευτεί και στο forum όταν ανακοινωθεί.
Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από panou »

Καλημέρα. Σήμερα ανακοίνωσαν την πρόσκληση για την Β ΕΣΣΟ αεροπορίας. Αν και είχα κάνει αίτηση μετάταξης απο το στρατό ξηράς στην αεροπορία, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο "πληροφορίες για την καταταξη μου" και είμαι ακόμα στο στρατο ξηράς. Αυτο σημαίνει οτι σίγουρα η αιτηση μου έχει απορριφθεί ή πρεπει να περιμένω?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από dn24 »

panou έγραψε:Καλημέρα. Σήμερα ανακοίνωσαν την πρόσκληση για την Β ΕΣΣΟ αεροπορίας. Αν και είχα κάνει αίτηση μετάταξης απο το στρατό ξηράς στην αεροπορία, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο "πληροφορίες για την καταταξη μου" και είμαι ακόμα στο στρατο ξηράς. Αυτο σημαίνει οτι σίγουρα η αιτηση μου έχει απορριφθεί ή πρεπει να περιμένω;

Πότε την έκανες την αίτηση;

Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από panou »

Το Δεκεμβριο μαζι με την διακοπη της αναβολής.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από dn24 »

panou έγραψε:Το Δεκεμβριο μαζι με την διακοπη της αναβολής.

Λογικά δεν εγκρίθηκε το αίτημα σου της μετάταξης απο τον στρατό ξηράς στην ΠΑ. Δεν σε ρώτησα τυχαία για το πότε υπέβαλλες την αίτηση, καθότι αν το έκανες πολύ πρόσφατα, λογικό αυτό να ήταν η αιτία που δεν εγκρίθηκε το αίτημα σου. Αν θες την ταπεινή μου άποψη,κάντους και ένα τηλέφωνο, όμως απο πλευράς πιθανοτήτων μην περιμμένεις να σου πούνε κάτι διαφορετικό.

Εdit: Μετατάξεις στο στρατό Το σωστό νήμα, είναι αυτό που σου κάνω παράθεση. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από panou »

Τηλεφώνησα στο στρατολογικο γραφείο και μου είπε οτι δεν μας έχει έρθει καποια απαντηση ακόμα. Η απάντηση μπορεί να έρθει μέχρι και την τελευταία στιγμή ασχετα εαν εχει βγει η πρόσκληση για την αεροπορία.

Δεν ξερω τώρα μέχρι ποτε να περιμένω. Δεν μου είπε.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από dn24 »

panou έγραψε:Τηλεφώνησα στο στρατολογικο γραφείο και μου είπε οτι δεν μας έχει έρθει καποια απαντηση ακόμα. Η απάντηση μπορεί να έρθει μέχρι και την τελευταία στιγμή ασχετα εαν εχει βγει η πρόσκληση για την αεροπορία.

Δεν ξερω τώρα μέχρι ποτε να περιμένω. Δεν μου είπε.

Ως προς τον κλάδο που περιμμένεις στο σημείωμα κατάταξης σου έπειτα απο το αίτημα σου για μετάταξη, δεν ξέρω κάτα πόσο έχεις βάλει βίσμα ή όχι για να μεταταχθείς στην Πολεμική Αεροπορία. Όμως, να γνωρίζεις, ότι εφόσον δεν το έχεις σπρώξει, τότε γίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα για το αίτημα σου, η ΠΑ έχει περιορισμένες θέσεις, και καλύτερη θητεία, και πολλοί επιδιώκουν με κάθε τρόπο να πάνε εκει. Κατ'εμέ, δύσκολο.

Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από panou »

Λιγο σπρωξιμο υπήρξε. Οχι κατι ιδιαίτερο.

Παρεπιπτόντως, σε τι υπερτερεί η θητεία στην αεροπορία;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από dn24 »

panou έγραψε:Λιγο σπρωξιμο υπήρξε. Οχι κατι ιδιαίτερο.

Παρεπιπτόντως, σε τι υπερτερεί η θητεία στην αεροπορία;

Άλλη νοοτροπία Αξιωματικών, πιο ήρεμοι, καλύτερες μεταθέσεις σε πιο κεντρικά νησιά και νομούς, πιο χαλαρή εκπαίδευση ακόμα και απο το πεζικό όπου η εκπαίδευση είναι έως ανύπαρκτη, ακόμα και απο αυτό θα είσαι πιο χαλαρά. Αν υπήρχε σπρώξιμο, τότε ναι, μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να σου αλλάξει την μετάταξη. Αν οχι, ισχύει ότι είπα, ότι το αίτημα σου δεν θα ικανοποιηθεί μιάς που στην αρχική πρόσκληση δεν σε έχουν μετατάξει.

Άβαταρ μέλους
panou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από panou »

Για να δουμε ας περιμενω. Τωρα ειμαι στο τεχνικο στη καλαματα. Φαντάζομαι οτι είναι να γινει θα γινει μέχρι να πάρω το σημειωμα κατάταξης ε; Δε πιστεύω να μου στείλουν το σημειαμα και μετά αλλο;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από dn24 »

panou έγραψε:Για να δουμε ας περιμενω. Τωρα ειμαι στο τεχνικο στη καλαματα. Φαντάζομαι οτι είναι να γινει θα γινει μέχρι να πάρω το σημειωμα κατάταξης ε; Δε πιστεύω να μου στείλουν το σημειαμα και μετά αλλο;

Ότι είναι να γίνει μέχρι το σημείωμα κατάταξης ναι. Αν έχει κάποιος καλό βίσμα, και μια μέρα πριν παρουσιαστείς, αλλάζει αυτό. Μετά τέλος. Τα πράγματα είναι οπως στα είπα, ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών μην ανησυχείς.

Άβαταρ μέλους
ferrari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από ferrari »

Μαγκες το σημειωμα της καταταξης θα πρεπει να το χω σε ολη την διαρκεια της θητειας η και να χαθει δεν τρεχει και τιποτα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης