Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nimda »

Πληροφοριακα. Προφανως ο γιατρος, ειτε ιδιωτης ειτε δημοσιος θα ξερει τι θα γραψει, γιατι θα εχει Ξαναγραψει γνωματευση (ειτε για τον στρατο, ειτε για εργασια, ειτε δικαστηριο, ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο).
Αυτα που εγραψα μου τα ειχαν προτεινει σε μηνυμα καποιοι παλιοτερα με τι πρεπει να περιλαμβανει η γνωματευση Σε περιπτωση που δεν ηξερε ο ιατροςΕικόνα.(Συγκεκριμενα το 3ο δεν σε ενδιαφερει). Ετσι και αλλιως την δουλεια θα την κανει η γνωματευση του στρατιωτικου ιατρου που θα σε εξετασει και αυτος θα κρινει την αναβολη σου κτλ. Απλα η εξεταση τους θα ειναι βασισμενη στην ασθενεια που ισχυριζεσαι πως εχεις με την γνωματευση που θα φερεις. Στην καλυτερη περιπτωση, ο στρατιωτικος ιατρος θα αντιγραψει ακριβως την γνωματευση (που θα φερεις) για να την παρουσιασει σαν δικια του και θα σε ρωτησει τι αναβολη θες. Στην κακη περιπτωση θα πεσεις σε καποιον τυπικο και αρχισει να σε εξεταζει. Εκει πετας και τα πραγματικα σου προβληματα με λιγη σαλτσα.

Θεωρητικα ο δημοσιος, πρακτικα το ιδιο οταν προκειται για αναβολη.

Τους λες το προβλημα σου (τοπος διαμονης, που σου ηρθε το χαρτι κτλ) και ρωτας αμα μπορεις να κανεις την διαδικασια απο το φρουραρχειο της περιοχης που εισαι τωρα. Επισης αμα θες ρωτα περισσοτερες πληροφοριες για διαδικασια. Παρε τηλεφωνο νωρις το πρωι (και 8 παρα να τους παρεις θα σου απαντησουν) του Ηρακλειου (2813400100,2813400112) που ειναι ευγενικοι και εξυπηρετικοι. Αμα σου πουν πως μπορεις παρε Και στην στρατολογια της περιοχης σου (εκει που εισαι τωρα) για περισσοτερες τοπικες λεπτομερειες.

Δεν προκειται να παρεις απαλλαγη και να ηθελες. Δεν ειναι ετσι ευκολο.
Εμενα μου δωσαν 1 χρονο (τοσο ηθελα) βεβαια θα μπορουσα να ειχα παρει και 6 μηνες αμα ηθελα. Παραπανω απο 1 χρονο αμφιβαλω...
Οι λογοι μου συνεχιζονται μεχρι και τωρα, συγκεκριμενα σπουδαζω και εργαζομαι παραλληλα. Εγω πηγα με ενα χαρτι απο ψυχιατρο (+το χαρτι της καταταξης και ταυτοτητα που ειναι απαραιτητα) και κρατουσα και βεβαιωση απο την σχολη σε περιπτωση που χρειαζοταν να ενισχυσω την γνωματευση μου. Αργοτερα σκεφτηκα πως θα μπορουσα να κρατουσα περισσοτερα εγγραφα ωστε αποδειξω οτι τα προβληματα υγειας μου ειναι απόρροια κοινωνικων προβληματων. Βεβαια δεν χρειαστηκε. Ημουν αγχωμενος οπως λογικα εισαι ή θα εισαι και ταλαιπωρημενος επειδη ημουν απο νωρις εκει (4 ωρες περιμενα στο Φρουραρχειο επειδη ελειπαν και οταν ηρθαν ξεμπερδεψα στο μισαωρο) μαζι με δεκαδες αλλους. Απο 5 μερες πριν την μερα της καταξης. Με τους κοινωνικους λογους απλα παρουσιαζεσαι την επομενη ΕΣΣΟ, δηλαδη 2 μηνες (ΜΑΙΟ). Καλυτερα να την κρατησεις για ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει στο μελλον.

Εχεις καποιον δικο σου ψυχιατρο ή προκειται να κλεισεις ραντεβου με καποιον στην τυχη;

Fun Fact:
Eνας φιλος (δεν ειναι και ο πιο εξυπνος) πηγε να παρει αναβολη χωρις χαρτι επειδη ηθελε να δουλεψει σε ενα ξενοδοχειο το καλοκαρι. Αποφασισε να παει και να το παιξει τρελος. Ο γιατρος ειχε ολη την καλη διαθεση να του γραψει γνωματευση και να επαιρνε την αναβολη που ηθελε (αν και πηγε χωρις χαρτι). Το μονο που του ζητησε ειναι Να του πει τον πραγματικο λογο που θελει αναβολη. Αυτος νομιζε πως ηθελε να τον ψαρεψει και συνεχισε το αποτυχημενο σοου περι αυτοκτονιας. Με τα πολλα του ανοιξε την μπαλκονοπορτα και του ειπε πηδα.Εικόνα
(Τελικα παρουσιαστηκε στο κεντρο και πηρε αναβολη απο εκει μετα απο 3 μερες)
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Dramedian »

Ωραία, άρα να μην πω τίποτα στο γιατρό!

Ναι, έχω γιατρό! Δικός μου (σχεδόν) άνθρωπος! Εργάζεται σίγουρα σε δημόσιο φορέα αλλά δε ξέρω αν έχει ιδιωτικό ιατρείο. Πάντως το κακό είναι ότι δε βρίσκεται εδώ που είμαι αλλά σιγά το πρόβλημα!

Τη γνωμάτευση να μου τη στείλει επισήμως με αλληλογραφία (ΕΛΤΑ για παράδειγμα) ή μπορεί να μου τη στείλει και με fax ή σκαναρισμένη μέσω mail; Τι προτείνεις; Είναι δηλαδή καλό να φαίνεται ότι είναι το πρωτότυπο χαρτί ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Πάντως πλέον, πολλές υπηρεσίες (λόγω γραφειοκρατίας, φαντάζομαι) τα στέλνουν και σκαναρισμένα τα επίσημα έγγραφα (συνεπώς με σκαναρισμένη υπογραφή) ! Αλλά καλύτερα λέω να μου τη στείλει με ταχυδρομείο!

Όσον αφορά, για την αναβολή λόγω κοινωνικών προβλημάτων, αυτό με τις 5 μέρες δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή μπορείς να κάνεις τη δήλωση στη στρατολογία, από από πέντε μέρες (εργάσιμες) μέχρι την ημερομηνία κατάταξης (χωρίς όμως την ημέρα κατάταξης); Δηλαδή αν εγώ παρουσιάζομαι στις 7 του Μάρτη, που είναι Δευτέρα, από πότε μέχρι πότε μπορώ να κάνω τη δήλωση στη στρατολογία;

Από ότι μου είπες πάντως για ψυχολογικούς λόγους, κάνεις τη διαδικασία τις τελευταίες 5 εργάσιμες ημέρες, σωστά; Δηλαδή στην περίπτωσή μου, μπορώ να κάνω τις διαδικασίες από τις 29 Φεβρουαρίου που είναι Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου, σωστά; Η ημέρα που παρουσιάζεσαι μετράει; Δηλαδή μπορεί κάποιος να κάνει τη διαδικασία του φρουραρχείου, ακόμα και τη μέρα που υποτίθεται πως παρουσιάζεται (ή σε αυτήν την περίπτωση αναγκαστικά πρέπει να παρουσιαστείς και να προσπαθήσεις από εκεί μέσα να πάρεις αναβολή) ;

Στην περίπτωση που κάποιος δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά που λέμε, ούτε καν παρουσιαστεί τη μέρα που πρέπει, τον κηρύσσουν "ανυπόταχτο εσωτερικού"; Αυτό τώρα τι ποινές έχει άραγε; Μπορεί να σε πιάσει η στρατονομία και αν "ναι", με ποιο τρόπο και πως; Σε κυνηγούν; Μπορείς να ταξιδεύεις εγχώρια από Αθήνα - Κρήτη ας πούμε, ή στη στήνουν στο αεροδρόμιο (όπως έχω ακούσει) και σε συλλαμβάνουν; Αν πάλι δηλώσεις "μετάνοια" στη στρατολογία, όπως λένε, στη χαρίζουν; Όλα αυτά περί προστίμων και περισσότερης θητείας ισχύουν ή είναι η υπερβολή (κλασσικά) του κράτους;

By the way, εσύ ήσουν ο Μαρίνος που μου είχε απαντήσει πιο πριν (διότι πάνω-κάτω λέγατε τα ίδια πράγματα) !

Συγγνώμη και πάλι για τις πάμπολλες ερωτήσεις αλλά διαρκώς μου γεννιούνται καινούριες απορίες!

Και για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ για τις πληροφορίες, για την ταχύτητα απαντήσεων, και πρωτίστως για το χρόνο που ξοδεύεις από τον προσωπικό σου χρόνο, μόνο και μόνο για να βοηθήσεις έναν ΑΓΝΩΣΤΟ!

Πραγματικά, να ξέρεις ότι το εκτιμώ ΠΟΛΥ αυτό το πράγμα και ότι σου χρωστάω! Εύχομαι όλα να πάνε καλά, ρε ***** το!

Νέος

Δημοσίευση από Νέος »

Προκειται και εγω να ακολουθησω τη μεθοδο του φρουραρχειου λογω οικονομικων και οικογενοιακων Προβληματων αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη δεν εχω καποιον γνωστο ψυχιατρο, ειναι ευκολο να κλεισεις ραντεβου με εναν στη τυχη και να σου δωσει τη γνωματευση η πρεπει να το παιξεις σε αυτον οτι πασχεις απο διαταραχες αγχους και ετσι να σου δωσει το χαρτι που ζητας; Συγγνωμη προκαταβολικα αν ρωταμε βλακειες παιδια.
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nimda »

Πρωτοτυπο για αυτο κοιτα να βιαστεις ωστε να το εχεις μεχρι μεθεπομενη εβδομαδα που θα μπορεις να αρχισεις την διαδικασια

Δεν ξερω αν γινεται την μερα καταταξης να κανεις την διαδικασια για κοινωνικους λογους, αλλα καλυτερα να την αφησεις στην ακρη γιατι μετα απο 1 χρονο ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει...

Παρε τηλεφωνο και ρωτα ποια μερα μπορεις να αρχισεις την διαδικασια απο το φρουραρχειο βαση της μερας που παρουσιαζεσαι. Παντως μην περιμενεις για κανενα λογο τελευταια στιγμη.

Δεν εχω ιδεα τι παιζει με με τους ανυποτακτους. Σιγουρα εχουν το προστιμο των 6000? που παει στην εφορια οποτε θα υπαρξουν προσαυξησεις. Το τι ισχυει και τι οχι ακριβως ελαχιστοι το ξερουν. Ακομα και αυτοι που για ιδεολογικους λογους δεν θελουν να πανε στρατο, καταληγουν να δινουν μαχες για ι5 απαλλαγη υστερα απο απανωτες αναβολες για λογους υγειας.

ΥΓ. Ναι εγω ειμαι, αν και δεν με λενε Μαρινο Εικόνα
ΥΓ. Σου στελνω ενα προσωπικο μηνυμα, διαβασε το και μην μπεις στο κοπο να απαντησεις. Απλα να το ξερεις...
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΟΚ, θα βιαστώ! Αυτό το χαρτί θα βγάλω και τις βεβαιώσεις σπουδών! Δε ξέρω αν χρειάζεται να βγάλω κάτι άλλο! Αν θέλεις να προτείνεις κανένα έξτρα χαρτί, τότε γράψε το μου, σε παρακαλώ!

Για τους κοινωνικούς λόγους από πότε μέχρι πότε δε μου απάντησες.

Έχεις δίκιο για τους κοινωνικούς λόγους αλλά ρωτάω επειδή ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται... Εγώ δε θέλω να είμαι πλεονέκτης, ούτε και αχάριστος. Απλά θέλω αναβολή ενός χρόνου γιατι πολύ απλά δε γίνεται αλλιώς! Ή που θα πάρω ή που θα πάω να φουντάρω! Έτσι απλά!

Πήγες τελικά στρατό;

Απάντησα ήδη στο προσωπικό μήνυμα, επειδή το είδα πρώτο, πριν μπω εδώ!

Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nimda »

Αμα εχεις οποιοδηποτε αλλο χαρτι που να αποδεικνυει οτιδηποτε που δρα Αρνητικα στην ψυχικη σου υγεια.(οικονομικα, οικογενειακα, προβληματα υγειας δικων σου, επαγγελματικα κτλ). Γενικα οι παθησεις που επικαλειται η πλειοψηφια ειναι παροδικες, απορροια των προβληματων της προσωπικης ζωης που μπορει να συμβουν στον οποιονδηποτε καποια δυσκολη στιγμη της ζωης τους.

Για αναβολη για κοινωνικους λογους διαβασε εδω:
https://www.stratologia.gr/pdf/%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%2027.pdf

Oχι, δεν εχει τελειωσει ακομα η αναβολη μου αλλα ουτε οι υποχρεωσεις μου. Θα παρουσιαστω το φθινοπωρο.
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ για τις διαφωτιστικές απαντήσεις σου!

Να είσαι πάντα καλά και σου εύχομαι καλή λευτεριά από ότι σε απασχολεί!
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δε νομίζω ρε συ, από ότι καταλαβαίνω! Απλά πες του την αλήθεια και για ποιο λόγο θέλεις το χαρτί και αυτός δε νομίζω να το αρνηθεί!
Στο δημόσιο/ιδιώτη ψυχίατρο θα πεις την αλήθεια (για ποιο λόγο θες το χαρτί κλπ.). Εκείνος θα ξέρει τι να γράψει όπως με πληροφόρησε και ο καλός μου φίλος NIMDA, πιο πριν στη συζήτησή μας. Δε νομίζω να στο αρνηθεί. Και αν στο αρνηθεί, πήγαινε σε αλλον. Κάποιος σιγουρα θα στο γραψει!

Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε όλη τη συζήτηση που είχα με το NIMDA, λίγο πριν και θα σου λυθούν όλες οι απορίες! Αν συνεχίσεις να έχεις, ωστόσο, απορίες, απλά γράψε το εδώ και αν μπορώ να σε βοηθήσω, θα το κάνω!

Καλή μας τύχη, εύχομαι!

----- προσθήκη μηνύματος 1 λεπτό μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΝΕΟς, σε εσένα πήγαινε το μήνυμα!

Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Λοιπόν, μόλις πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία. Πολύ ευγένεια όντως. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι με το που είπα ότι θέλω κάποιες πληροφορίες, η κυρία μου ζήτησε με τη μία τα στοιχεία μου (για να με ψάξει, υποθέτω στο αρχείο του υπολογιστή - μου φάνηκε λίγο περίεργο είναι η αλήθεια διότι εγώ απλά πληροφορίες ήθελα και όχι "φακέλωμα"). Τέσπα.

Στα τηλέφωνα που μου έδωσες (αυτα τα 2 που είχα βρει βέβαια και εγώ - που είναι και τα επίσημα τηλέφωνά τους) δεν απαντούσαν. Απάντησαν με τη μία στο 2813400108 (για όσους στο μέλλον ενδιαφερθούν). Πολύ εξυπηρετική η κυρία αν και φαινόταν κάποιες φορές ότι δεν ήταν σίγουρη για κάποια πράγματα και λίγο αβέβαιη αλλά εγώ την πίεζα και 2 και 3 και 4 φορές να μου πει κάποια πράγματα (ελπίζω στα σίγουρα - δε θέλω πάλι να ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτάω τα ίδια, είναι λίγο χαζό). Ήθελε πάντως να βοηθήσει πολύ. Μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω και από εδώ που βρίσκομαι αλλά πρώτα θα έπρεπε να τους στείλω μέσω ΚΕΠ το χαρτί κατάταξης, μαζί με μία υπεύθυνη δήλωση ότι έχω αλλάξει διεύθυνση διαμονής για να μου στείλουν εκ νέου χαρτί κατάταξης εδώ που βρίσκομαι, για να μπορέσουν και εδώ (στο φρουραρχείο) να με δεχτούν. Δυστυχώς, αυτό το σενάριο δεν παίζει καθόλου διότι δεν έχω καν το χαρτί κατάταξης εδώ μαζί μου (είναι στο πατρικό μου) και θα θέλει χρόνο και δε θέλω να γίνει καμία "στραβή", όπως είπα και σε εκείνη.

Άρα μου είπε να κατέβω κάτω Ρέθυμνο. Έχει κι εκεί φρουραρχείο, μου είπε. Δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια. Μάλλον θα είναι η πρώην στρατολογία Ρεθύμνου. Έπειτα, τη ρώτησα και 1 και 2 και 3 και 4 φορές, λόγω του ότι τώρα αλλάζουν τα δεδομένα, να μου πει στα σίγουρα από πότε μπορώ να ξεκινήσω τις διαδικασίες (αν γινόταν ακόμη και τώρα, που λέει ο λόγος, να βγάλω αεροπορικό εισιτήριο για Κρήτη). Μου είπε εν τέλει και με τα πολλά, αυτό που μου είπες κι εσύ βέβαια, ότι είναι τις τελευταίες 5 μέρες πριν παρουσιαστώ και καλό είναι να ξεκινήσω τη Δευτέρα στις 29 να κάνω τη διαδικασία, κάτι στο οποίο συμφωνώ. Μου είπε στη διαδικασία του φρουραρχείου ότι χρειάζεται να έχω χαρτί κατάταξης, ταυτότητα, γνωμάτευση και κάτι άλλα χαρτιά που θα μου τα πουν κι εκεί! Εσύ θυμάσαι τίποτα άλλα χαρτιά (καμία υπεύθυνη δήλωση, αίτηση ή κάτι άλλο); Στα έδωσαν εκεί (στο φρουραρχείο);

Για τη μέθοδο της παρουσίασης στο κέντρο δε μου μίλησε καθόλου, βασικά δεν αναφέρθηκε ούτε καν.
Έπειτα μου είπε ότι όταν κάνω τα χαρτιά, στο φρουραρχείο κλπ. Να τα στείλω στο ΚΕΠ, αλλά πριν το κάνω να τους ξαναπάρω τηλέφωνο να ξανασυνεννοηθώ μαζί τους. Μετά, θα πρέπει να περιμένω να μου στείλουν την επιστολή και ότι με το που μου έρθει, έχω περιθώριο ενός μήνα για να κλείσω ραντεβού για να περάσω από επιτροπή στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων.

Κρίσιμες ερωτήσεις:

1) Και εσύ πήγες στο ναυτικό νοσοκομείο Χανίων, σωστά;

2) Όντως έχεις ένα μήνα να κλείσεις ραντεβού (με το που σου έρχεται η επιστολή βέβαια);

3) Ελπίζω να μη γίνεται καμία βλακεία και να πρέπει να παρουσιαστώ παράλληλα, έτσι; Δηλαδή από τη στιγμή που θα κάνω τη διαδικασία φρουραρχείου, όσος χρόνος και να περάσει για την επιστολή και το ραντεβού, εγώ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να παρουσιαστώ τη μέρα που πρέπει στο κέντρο, σωστά (έτσι μου είχες γράψει σε προηγούμενο ποστ - συγκεκριμένα ότι εσένα σου ήρθε η επιστολή μία βδομάδα και παραπάνω από την ημέρα παρουσίασής σου); Η διαδικασία φρουραρχείου δεν εμπλέκει με κανένα τρόπο την παρουσίαση στο κέντρο, έτσι δεν είναι; Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνω τη διαδικασία φρουραρχείου, μετά φύγω από Κρήτη ενώ εκείνοι παράλληλα με περιμένουν να παρουσιαστώ τη Δευτέρα 7 Μαρτίου (όπου και παρουσιάζομαι) ! Έτσι; Όλοι εδώ μέσα ισχυρίζεστε ότι με τη μέθοδο φρουραρχείου, η ημέρα παρουσίασης δεν εμπλέκεται καθόλου, σωστά; Μη γίνει καμία βλακεία και με κηρύξουν ανυπόταχτο εσωτερικού!

4) Με το που σου ήρθε η επιστολή, εσύ πότε κανόνισες ραντεβού; Με τη μία; Ή περίμενες;

5) Σε περίπτωση που σε κάποιον γίνει κάποια "στραβή" και δεν εγκριθεί από την (... συνεχίζεται ...)
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nimda »

Βασικα η συγκεκριμενη παντα ζηταει τα στοιχεια ωστε να απαντησει καταλληλα και να μην υπαρχουν παρερμηνειες. Εξυπηρετικη και ζηταει πληροφοριες απο συναδελφους της σε περιπτωση που δεν ειναι βεβαιη. Προφανως θα υπαρχει φορτος εργασιας (ειναι και η Περιοδος που περνανε Περιοδευων ολοι οι 18χρονοι απο την Κρητη.)

Εγω κρατουσα το χαρτι καταταξης, γνωματευση (τα ειχα βγαλει και απο μια φορα φωτοτυπια για καλο και κακο) και την ταυτοτητα μου. Δεν θυμαμαι να μου ζητησαν κατι αλλο, εκτος αν εννοει τα χαρτια τους που εχουν εκει.

Στο Ρεθυμνο ρωτησες που ειναι το φρουραρχειο; Λογικα σε καποιο στρατοπεδο θα ειναι. Αμα ειναι ξανατηλεφωνησε και ρωτα. Τα χαρτια πανε απο το ΚΕΠ στην στρατολογια του Ηρακλειου (δεν νομιζω να εχει απομενει αλλη στην Κρητη); Για να γλυτωσεις μαλλον το δρομολογιο στο ειπε;

1) Ω ναι.
2) Ναι, αλλα οπως ειναι λογικο μην περιμενεις τελευταια στιγμη.
3) Απο την στιγμη που περασες απο το φρουραρχειο και καταθεσεις τα χαρτια στην στρατολογια (λογικα εσενα θα πανε απο το κεπ; ) δεν παρουσιαζεσαι. Ειναι ακριβως το ιδιο με την αναβολη για κοινωνικους λογους, που δεν πας πουθενα αμα δεν μαθεις την αποφαση.
4) Δεν πηρα τηλεφωνο με την μια, γιατι οταν ηρθε επεφτε τριημερο και μια ψευτοαπεργια και Δεν ηθελα να ρισκαρω να κλεισω ραντεβου. Σκεφτηκα (δεν λεω πως ισχυει ή οχι) πως ισως μου κλειναν μια απο αυτες τις μερες και αυτοι να ελειπαν σε αδεια (οπως συμβαινει Στο δημοσιο) και να ετρωγα ακυρο. Αλλιως θα επαιρνα κατευθειαν τηλεφωνο.
5) Δεν εχω ακουσει να γινεται στραβη σε ατομα που παιρνουν πρωτη φορα αναβολη. Επισης ξερω πως αυτο που ισχυει ειναι η επικυρωση της γνωματευσης του στρατιωτικου ιατρου. Βεβαια τα γραφουμε ετσι απλα, αλλα μην ξεχναμε πως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Αναγκαστικα αναβολη απο το κεντρο.
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αχά! Άρα κατάλαβες για ποια έγραφα... ! Ναι, όντως πολύ καλή κυρία! Εξυπηρετικότατη!

Ωραία! Και εγώ θα κρατάω χαρτί κατάταξης, ταυτότητα, γνωμάτευση και βεβαιώσεις σπουδών από τις σχολές μου! Μπορεί να κρατάω και μία φωτοτυπία τη φορολογική μου δήλωση, που δείχνει ότι έχω εισόδημα 0. Τα χαρτιά στην αρχή που θα δώσω στο στρατιωτικό γιατρό θα είναι η γνωμάτευση, η ταυτότητα, και το χαρτί κατάταξης. Μην του δώσω τίποτα άλλο, σωστά; Εκτός και αν μου ζητηθεί ή αν πρέπει να επικυρώσω τους ισχυρισμούς μου! Εσύ τι λες;

Και εγώ πρώτη φορά άκουσα ότι έχουμε φρουραρχείο στο Ρέθυμνο, δεν το ήξερα (λες και με ένοιαζε προηγουμένως για το αν υπήρχε... - να που όμως αναγκάστηκα να μάθω Εικόνα) ! Τη ρώτησα αν υπάρχει σίγουρα και μου είπε ότι ναι υπάρχει και μάλιστα ρώτησε κάποιον άντρα που βρισκόταν κοντά της, ο οποίος την πληροφόρησε ότι ειναι απέναντι από τη λέσχη αξιωματικών Ρεθύμνου. Έψαξα τη λέσχη αξιωματικών Ρεθύμνου στο χάρτη και μου τη βγάζει απέναντι από το κτίριο της πρώην στρατολογίας Ρεθύμνου. Συνεπώς, η στρατολογία Ρεθύμνου (για να απαντήσω ταυτόχρονα και στην ερώτησή σου για το αν υπάρχουν άλλες στρατολογίες στην Κρήτη πέρα από του Ηρακλείου) έγινε φρουραρχείο... Υποθέτω! Και όχι, από το 2011 όλες οι στρατολογίες της Κρήτης συγχωνεύτηκαν σε μία, αυτής του Ηρακλείου. Δεν υπάρχουν άλλες στρατολογίες. Ναι, για να γλιτώσω το δρομολόγιο. Εγώ θα τα πάω (με το καλό) τα χαρτιά στο ΚΕΠ, αλλά πριν τα καταθέσω μου είπε να τους πάρω πρώτα ένα τηλέφωνο, να μου πουν και κάποια άλλα πράγματα εκείνη τη στιγμή.

Πληροφοριακά, αν σε κάποιον δεν εγκριθεί (μακριά από μας) από την επιτροπή η γνωμάτευση, τι κάνει σε εκείνη την περίπτωση; Του λένε να μπει στην επόμενη ΕΣΣΟ; Πάντως την ΕΣΣΟ που θα ήταν να παρουσιαστεί, θα έχει περάσει, άρα δε νομίζω να τον στείλουν σούμπιτο στο στρατόπεδο.

Το ναυτικό νοσοκομείο Χανίων ξέρεις που βρίσκεται ακριβώς; Μπαίνει και απλός κόσμος μέσα;
Νέος

Δημοσίευση από Νέος »

Εγω ρε παιδια σημερα κιολας πηγα σε καποιον (ιδιωτη) ψυχιατρο στη περιοχη της θεσσαλονικης ωστε να μπορεσω να παρω μια γνωματευση και ηταν ιδιαιτερα επιθετικος μαζι μου λεγοντας εγω δεν ορκιστηκα για να δινω ψευτικες γνωματευσεις και στην ουσια με εδιωξε απο το χωρο του. Μετα πηρα τηλεφωνο σε μια κυρια και μου εξηγησε οτι δεν κανει τετοια πραγματα και ειναι εναντια στη δεοντολογια της. Και να πω οτι θα το εκαναν τζαμπα;
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πήγες και έκανες αυτό που σου έγραψα χθες και οι λαλάκες σε απέρριψαν; Συνέχισε και πήγαινε σε άλλους! Γιατί δεν πας σε δημόσιο ψυχίατρο (σε κάποιο νοσοκομείο); Δε νομίζω να σου αρνηθούν! Τι είπες στους άλλους και σε σούταραν έτσι απλά;
Μου κάνει εντύπωση! Τόσο ηλίθιοι άνθρωποι; Δεν καταλαβαίνουν τίποτα; Συνέχισε! Μην το βάζεις κάτω! Κάποιον θα βρεις! Δεν παίζει να μη βρεις! Πες την αλήθεια και παιξε το ξενερωμενος! Δε γινεται να μη γίνει κατι!
Νέος

Δημοσίευση από Νέος »

Πηγα και ειπα την αληθεια, οτι χρειαζομαι την 6 μηνη και οχι παραπανω για να μπορεσω να δουλεψω τη σεζον του καλοκαιριου επειδη ειμαι απο μονογονεικη οικεγενοια με πατερα καρκινοπαθη και χρειαζομαι παση θυσια αυτα τα χρηματα για να μπορεσουμε να ζησουμε, και με απερριψε και αλλος ενας τηλεφωνικα λεγοντας μου κατα λεξη 'αυτα παλικαρι μου δεν γινονται'.
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nimda »

Dramedian έγραψε:Αχά! Άρα κατάλαβες για ποια έγραφα... ! Ναι, όντως πολύ καλή κυρία! Εξυπηρετικότατη!
Πληροφοριακά, αν σε κάποιον δεν εγκριθεί (μακριά από μας) από την επιτροπή η γνωμάτευση, τι κάνει σε εκείνη την περίπτωση; Του λένε να μπει στην επόμενη ΕΣΣΟ; Πάντως την ΕΣΣΟ που θα ήταν να παρουσιαστεί, θα έχει περάσει, άρα δε νομίζω να τον στείλουν σούμπιτο στο στρατόπεδο.

Το ναυτικό νοσοκομείο Χανίων ξέρεις που βρίσκεται ακριβώς; Μπαίνει και απλός κόσμος μέσα;

Noμιζω εχεις περιθωριο Καποιες μερες Για να παρουσιαστεις.

Το ναυτικο νοσοκομειο βρισκεται στην Σουδα. Ολα τα λεωφορεια, υπεραστικο απο Ηρακλειο ή Ρεθυμνο (προς χανια) και αστικο απο το κεντρο των Χανιων (ανα 1 ωρα; ) προς σουδα κανουν σταση αμα δεν εχει αλλαξει κατι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης