DS έγραψε:dn24, Ευχαριστώ και πάλι! Η απαντηση σου με καλυψε. Συγνωμη αν βγηκα λιγο εκτος θεματος
Εμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.
DS έγραψε:dn24, Ευχαριστώ και πάλι! Η απαντηση σου με καλυψε. Συγνωμη αν βγηκα λιγο εκτος θεματος
Rxvoid6 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Ήθελα να ρωτήσω κάτι που αφορά την αναβολή που είχα πάρει τον περασμένο χρόνο
Είχα αρχίσει κανονικά την 9μηνη θητεία μου, υπηρέτησα 3ης μήνες αλλά μένοντας μέσα άρχισα να παθαίνω κρίσης πανικού, ένιωθα παγιδευμένος και μου επηρέαζε της σχέσεις εντός και εκτός στρατοπέδου οπότε αποφάσισα να πάρω αναβολή. Επισκέφτηκα τους ψυχολόγους και με τα πολλά πολλά μου έδωσαν αναβολή για 1 χρόνο λόγο σύνδρομο κατάθλιψης. Η ερώτηση μου είναι άμα θέλω να πάρω και για 2ο χρόνο αναβολή πρέπει να παρουσιαστώ στο στρατόπεδο;
Dramedian έγραψε:Αν είναι στο φρουραρχείο Ηρακλείου δηλαδή να ξεκινήσω κατά τις 2 Μαρτίου; Γιατί αυτό; Από όσο διάβασα, με το που σου έρχεται το χαρτί δεν μπορείς να πας στο εκάστοτε φρουραρχείο για να τελειώνεις με το θέμα;
Τη μέρα που παρουσιάζεσαι, χρειάζεται να πας αναγκαστικά στο στρατόπεδο όπου παρουσιάζεσαι ή μπορείς να πας και στο φρουραρχείο για το συγκεκριμένο θέμα;
Αν είμαι μακρυά, μπορώ να κάνω τη διαδικασία και στην πόλη που μένω, π. Χ. Αν μένω Αθήνα, να το κάνω από το φρουραρχείο της Αθήνας; Ή είναι αναγκαστικό να πάω στο φρουραρχείο όπου υπάγεται το στρατόπεδο στο οποίο παρουσιάζεσαι;
Εγώ δεν είπα να το παίξω τρελός, απλά να πω την αλήθεια (ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με τις σχολές) και απλά να πω ότι έχω και κάποια διαταραχή άγχους ή υπερκόπωση ή κάτι σχετικό!
Τελικά, να μιλήσω και να του πω το πρόβλημά μου ή να μη μιλήσω καθόλου για τίποτα (με μπερδεύεις λίγο) ... ;
Εσυ έκανες παρόμοια διαδικασία;
Ευχαριστώ πολύ για την προηγούμενη απάντησή σου!
Dramedian έγραψε:Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διαφωτιστικές σου απαντήσεις! Λοιπόν, άρα δηλαδή να δώσω τα χαρτιά (τη γνωμάτευση) χωρίς να μιλήσω καν, αυτό μου λέτε όλοι σε γενικές γραμμές... ! Αν θέλει να του πω την αλήθεια (ο γιατρός), να κρατάω και τις βεβαιώσεις σπουδών;
Εσύ γενικότερα πιστεύεις ότι δίνουν εύκολα αναβολή, σωστά; Όχι τίποτα άλλο ρε φίλε μου, αλλά σαφώς και θέλω να κάνω τη θητεία μου ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, αλλά όπως καταλαβαίνεις και όπως περιέγραψα και προηγούμενως αυτή τη στιγμή δε γίνεται! Θα με καταστρέψει από πολλές απόψεις!
Στο φρουραρχείο να πάω με κάποιον ή μόνος; Τι συνίσταται;
Και το κρισιμότερο ερώτημα όλων: Όταν μου στείλουν την επιστολή που μου έγραψες, με το που μου τη στείλουν να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού; Και που θα κλείσω ραντεβού (θα λέει στην επιστολή τίποτα πληροφορίες ή όχι) ;
Η επιτροπή σε εξετάζει ή απλά υπογράφει τυπικά το χαρτί και ξεμπλέκεις; Τι είδους επιτροπή είναι; Θέλει και εκεί καμία ιδιαίτερη αντιμετώπιση; Μετά από πόσο καιρό σου στέλνουν την επιστολή; Αν για παράδειγμα στη στείλουν μετά απο την ημερομηνία που παρουσιάζεσαι, γίνεται καμια Βλακεία;
Στη διαδικασία με το φρουραρχείο δεν χρειάζεται μετά να τρέχεις στο στρατόπεδο (που παρουσιάζεσαι) τη μέρα που παρουσιάζεσαι, σωστά;
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, φίλε μου, αλλά φαντάζομαι να καταλαβαίνεις το άγχος μου γιατί κάποτε ήσουν στη θέση μου...
Ζητάω επίσης συγγνώμη από όλους όσους πιστεύουν ότι ρωτάω ηλιθιότητες ή πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί!
Δείξτε κατανόηση!
Και πάλι ευχαριστώ
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες