Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

george_p έγραψε:Βασικα εγω καταλαβα λαθος κατι. Μπορει καποιος να μου πει η να μου δωσει ενα λινκ με ποσα κεεδ υπαρχουν στην ελλαδα;

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) είναι ένα και βρίσκεται στην Νέα Πέραμος Αττικής.

Σίμος

Δημοσίευση από Σίμος »

Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση για την χρονική διάρκεια της θητείας στις Ε. Δ. Και ειδικότερα στα ΛΟΚ. Εγώ λόγω του ότι είμαι παιδί πολυτεκνης οικογένειας δικαιουμαι μειωμένη θητεία (6μηνο δηλαδη) στο πεζικο. Αυτό θα αλλάξει αν πάω στα ΛΟΚ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, θα πρέπει να παραιτηθείς του δικαιώματος μειωμένης θητείας αν θες να υπηρετήσεις Ειδικές Δυνάμεις.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σίμος έγραψε:Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση για την χρονική διάρκεια της θητείας στις Ε. Δ. Και ειδικότερα στα ΛΟΚ. Εγώ λόγω του ότι είμαι παιδί πολυτεκνης οικογένειας δικαιουμαι μειωμένη θητεία (6μηνο δηλαδη) στο πεζικο. Αυτό θα αλλάξει αν πάω στα ΛΟΚ;

Άμα θέλεις να πας ειδικές δυνάμεις θα κάνεις 9 μήνες, ενώ στο πεζικό θα κάνεις 6.

wag
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από wag »

Καλησπερα σας θα ηθελα μια βοηθεια διαβαζωντας καποια πραγματα σε αυτο το φορουμ για τον στρατο καταλαβα οτι αλεξιπτωτα και ΛΟΚ δεν ειναι το ιδιο πραγμα, εγω μπαινω τον Ιανουαριο και εχω δηλωσει στρατο ξηρας και Ε. Δ. Θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπω στους ΛΟΚατζιδες και τι αθληματα πρεπει να περασω ευχαριστω (ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ)
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Soap »

Αφού δήλωσες, όπως λες, ειδικές δυνάμεις θα παρουσιαστείς στο Μεγάλο Πεύκο και δεν θα δώσεις καν αθλήματα. Αθλήματα θα χρειαστεί να δώσεις αν παρουσιαστείς σε κάποιο κέντρο εκπαίδευσης πεζικού και δηλώσεις εκ νέου ότι θες ειδικές δυνάμεις, πράμα δύσκολο αφού κατά 99 τοις εκατό θα παρουσιαστείς εξ αρχής στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
wag
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από wag »

Απλα δεν θελω να παω στα αλεξιπτωτα και θελω να παω στον Λοχο Ορεινων Καταδρομων αυτο το δηλωνω αφου μπω σταρατο δηλαδη ερχονται και μας ρωτανε η πρεπει να παω να το δηλωσω καπου μονος μου?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα σας δοθεί ένα χαρτάκι κάποια στιγμή στο Κέντρο στο οποίο θα δηλώσετε το που επιθυμείτε να πάτε με μετάθεση. Εσύ θα δηλώσεις Ορεινές Μοίρες εφόσον θες ΛΟΚ και κατά 99,9% θα σε στείλουν σε Ορεινή Μοίρα.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Soap »

Αγαπητέ περί του 99,9% επέτρεψε μου να διαφωνήσω λόγω προσωπικής εμπειρίας. Ορεινές μοίρες είχα δηλώσει και μάντεψε που με στείλανε. Χίο, αμφίβιος. Να είμαι ειλικρινής βέβαια, αυτό έγινε το 2010. Τώρα ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Soap έγραψε:Αγαπητέ περί του 99,9% επέτρεψε μου να διαφωνήσω λόγω προσωπικής εμπειρίας. Ορεινές μοίρες είχα δηλώσει και μάντεψε που με στείλανε. Χίο, αμφίβιος. Να είμαι ειλικρινής βέβαια, αυτό έγινε το 2010. Τώρα ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Kαι λογικά δεν θα είχες τόπος διαμονής Β. Ελλάδα για αυτό και η τοποθέτηση σου έγινε σε ΜΑΚ.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Soap »

Πράγματι όπως το λες είναι. Αθήνα έμενα και μένω ακόμη. Γενικά τότε θυμάμαι όλους τους Αθηναίους σε ΜΑΚ μας τοποθετούσανε.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Οι κληρωτοι καταδρομεις (ΛΟΚ) εκτελουν πτωσεις με αλεξυπτωτα ή μονο τα μονιμα στελεχη εκτελουν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο όσοι υπηρετούν την θητεία τους στα Αλεξίπτωτα κάνουν πτώσεις.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατιΔηλωσα ειδικες δυναμεις ως καταδρομεας αλλα στο site της στρατολογιας μου βγαζει οτι εχω Κατανεμηθει στο στρατο ξηρας; Τι γινεται;

Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από zlatan »

Βασιλης έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατιΔηλωσα ειδικες δυναμεις ως καταδρομεας αλλα στο site της στρατολογιας μου βγαζει οτι εχω Κατανεμηθει στο στρατο ξηρας; Τι γινεται;

Οι καταδρομείς ανήκουν στο Στρατό Ξηράς.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης