Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση για την χρονική διάρκεια της θητείας στις Ε. Δ. Και ειδικότερα στα ΛΟΚ. Εγώ λόγω του ότι είμαι παιδί πολυτεκνης οικογένειας δικαιουμαι μειωμένη θητεία (6μηνο δηλαδη) στο πεζικο. Αυτό θα αλλάξει αν πάω στα ΛΟΚ;
Σίμος έγραψε:Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση για την χρονική διάρκεια της θητείας στις Ε. Δ. Και ειδικότερα στα ΛΟΚ. Εγώ λόγω του ότι είμαι παιδί πολυτεκνης οικογένειας δικαιουμαι μειωμένη θητεία (6μηνο δηλαδη) στο πεζικο. Αυτό θα αλλάξει αν πάω στα ΛΟΚ;
Άμα θέλεις να πας ειδικές δυνάμεις θα κάνεις 9 μήνες, ενώ στο πεζικό θα κάνεις 6.
Καλησπερα σας θα ηθελα μια βοηθεια διαβαζωντας καποια πραγματα σε αυτο το φορουμ για τον στρατο καταλαβα οτι αλεξιπτωτα και ΛΟΚ δεν ειναι το ιδιο πραγμα, εγω μπαινω τον Ιανουαριο και εχω δηλωσει στρατο ξηρας και Ε. Δ. Θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπω στους ΛΟΚατζιδες και τι αθληματα πρεπει να περασω ευχαριστω (ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ)
Αφού δήλωσες, όπως λες, ειδικές δυνάμεις θα παρουσιαστείς στο Μεγάλο Πεύκο και δεν θα δώσεις καν αθλήματα. Αθλήματα θα χρειαστεί να δώσεις αν παρουσιαστείς σε κάποιο κέντρο εκπαίδευσης πεζικού και δηλώσεις εκ νέου ότι θες ειδικές δυνάμεις, πράμα δύσκολο αφού κατά 99 τοις εκατό θα παρουσιαστείς εξ αρχής στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων.
Απλα δεν θελω να παω στα αλεξιπτωτα και θελω να παω στον Λοχο Ορεινων Καταδρομων αυτο το δηλωνω αφου μπω σταρατο δηλαδη ερχονται και μας ρωτανε η πρεπει να παω να το δηλωσω καπου μονος μου?
Θα σας δοθεί ένα χαρτάκι κάποια στιγμή στο Κέντρο στο οποίο θα δηλώσετε το που επιθυμείτε να πάτε με μετάθεση. Εσύ θα δηλώσεις Ορεινές Μοίρες εφόσον θες ΛΟΚ και κατά 99,9% θα σε στείλουν σε Ορεινή Μοίρα.
Αγαπητέ περί του 99,9% επέτρεψε μου να διαφωνήσω λόγω προσωπικής εμπειρίας. Ορεινές μοίρες είχα δηλώσει και μάντεψε που με στείλανε. Χίο, αμφίβιος. Να είμαι ειλικρινής βέβαια, αυτό έγινε το 2010. Τώρα ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Soap έγραψε:Αγαπητέ περί του 99,9% επέτρεψε μου να διαφωνήσω λόγω προσωπικής εμπειρίας. Ορεινές μοίρες είχα δηλώσει και μάντεψε που με στείλανε. Χίο, αμφίβιος. Να είμαι ειλικρινής βέβαια, αυτό έγινε το 2010. Τώρα ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Kαι λογικά δεν θα είχες τόπος διαμονής Β. Ελλάδα για αυτό και η τοποθέτηση σου έγινε σε ΜΑΚ.
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατιΔηλωσα ειδικες δυναμεις ως καταδρομεας αλλα στο site της στρατολογιας μου βγαζει οτι εχω Κατανεμηθει στο στρατο ξηρας; Τι γινεται;
Βασιλης έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατιΔηλωσα ειδικες δυναμεις ως καταδρομεας αλλα στο site της στρατολογιας μου βγαζει οτι εχω Κατανεμηθει στο στρατο ξηρας; Τι γινεται;