ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Ευχαριστώ πολύ!
Φιλε πως ξέρεις ότι μπαίνεις Ιούλιο. Σου ηρθε χαρτι γιατι εμενα μου εστειλαν ενα μήνυμα στο κινητό να συμπληρωσω τα στοιχεια μου σε μια ιστοσελίδα μεχρι το Μάι καο θελω να μαθω αν πηγαίνω τοτε
Δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία που μπαίνω αλλά μου είπαν ιούλη. Αν έχεις δώσει τα χαρτιά σου μέχρι τέλος απριλίου τότε μπαίνει με την ΕΣΣΟ που μπίνει τον ιούλη.
Να ξερετε παντως ελδυκ ειναι πολυ ωραια εγω που πηγα τρως 2 μηνες εμπλοκη μεχρη να μπει η αλλη σειρα και μετα σε παει 1 υπηρεσια 5 εξοδους
Εγώ παίδες μπαίνω τώρα σε 10 μέρες Κύπρο, ξέρει κανείς αν θα μπορούν να μου δώσουν και τον ένα μήνα άδεια που δικαιούμαι μαζεμένο τον Σεπτέμβριο για την εξεταστική; ή υπάρχει περιορισμός συνεχόμενων ημερών για τις άδειες; ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση
Χαλαρα έγραψε:Εγώ παίδες μπαίνω τώρα σε 10 μέρες Κύπρο, ξέρει κανείς αν θα μπορούν να μου δώσουν και τον ένα μήνα άδεια που δικαιούμαι μαζεμένο τον Σεπτέμβριο για την εξεταστική; ή υπάρχει περιορισμός συνεχόμενων ημερών για τις άδειες; ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση
Ειναι ανάλογα τον δοιηκητη αλλα αντικείμενα ναι μπορούν να στην δώσουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Παιδιά μου ήρθε το χαρτί και λέει για ελδυκ, μπορώ πταν μπω στο ΣΥΠΟ να το αλλάξω για σεαπ; ΚΕΥΠ Λαμία μπαίνω
Καλησπέρα παιδια! Παρουσιαζομαι 11 του μηνος στην Θήβα αλλα το χαρτι γραφει πανω για κυπρο ΕΛΔΥΚ ΥΕΑ ξέρει κανεις τι παίζει; γίνεται να πας δόκιμος στην ελδυκ γιατι δεν βρηκα πουθενα αλλού τίποτα και αν γίνεται ποσο μισθό περνουν οι Δεα;
Έχουμε ξανά πει, ότι πλέον ΔΕΝ υπηρετούν δόκιμοι στην Κύπρο. Προφανώς το χαρτί σου γράφει ΥΕΑ, σε περίπτωση που επιθυμείς να υπηρετήσεις σαν δόκιμος σε μονάδα της Ελλάδος και αφού ακολουθήσεις φυσικά τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Σε ευχαριστω πολυ DYK! απλα ηθελα να το σιγουρέψω λεω μην αλλαξε τιποτα η οπως με τα ΟΥΚ πχ που παίρνουν σειρές σειρές
Σχετικά με ΕΛΔΥΚ και ΥΕΑ (εφόσον έχουμε ένδειξη και για τα δυο) , εάν δηλώσουμε οτι θέλουμε να γίνουμε ΥΕΑ και δεν μας πάρουν εντέλει (λόγω οποιοδηποτε λογού, αθλήματα κτλπ) , παραμένουμε ΕΛΔΥΚ (ως κανονικοί στρατιώτες) ; Η χάνουμε την θέση μας;
Παρουσιαζομαι στην Θήβα, στρατός ξηράς εφοδιασμού μεταφορών ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ).
Εαν έχω καταλάβει σωστά για να γίνεις ΔΕΑ σε αυτό το σώμα θέλει μεσον, για αυτό ρωτάω.
Τι θα ήταν προτιμότερο να πάω ΥΕΑ η να πάω ΕΛΔΥΚ;
Παρουσιαζομαι στην Θήβα, στρατός ξηράς εφοδιασμού μεταφορών ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ).
Εαν έχω καταλάβει σωστά για να γίνεις ΔΕΑ σε αυτό το σώμα θέλει μεσον, για αυτό ρωτάω.
Τι θα ήταν προτιμότερο να πάω ΥΕΑ η να πάω ΕΛΔΥΚ;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Να φανταστώ έκοψαν τους ΔΕΑ στη Κύπρο για τα λεφτά ε;
Φυσικά.

Αντε ρε ποτε τους κοψανε τους δοκιμους απο την ελδυκ; Παλια εμεις ειχαμε σε καθε διμοιρια απο εναν
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με την 8μηνη μειωμένη θητεία:
1. Υφίσταται κανονικά και στην Κύπρο ή υπάρχει διαφοροποίηση; Γνωρίζω πως το ερώτημα έχει απαντηθεί, ωστόσο στο army.gr η πλήρης θητεία δηλώνεται ως προϋπόθεση, έχει αλλάξει κάτι;
https://katataxi.army.gr/el/content/eldyk
2. Εξακολουθεί να υπάρχει το δικαίωμα της μετάθεσης όπως και στην υπόλοιπη χώρα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με την 8μηνη μειωμένη θητεία:
1. Υφίσταται κανονικά και στην Κύπρο ή υπάρχει διαφοροποίηση; Γνωρίζω πως το ερώτημα έχει απαντηθεί, ωστόσο στο army.gr η πλήρης θητεία δηλώνεται ως προϋπόθεση, έχει αλλάξει κάτι;
https://katataxi.army.gr/el/content/eldyk
2. Εξακολουθεί να υπάρχει το δικαίωμα της μετάθεσης όπως και στην υπόλοιπη χώρα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες