ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
κωτσιος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από κωτσιος »

Ευχαριστώ πολύ!
Τακης

Δημοσίευση από Τακης »

Φιλε πως ξέρεις ότι μπαίνεις Ιούλιο. Σου ηρθε χαρτι γιατι εμενα μου εστειλαν ενα μήνυμα στο κινητό να συμπληρωσω τα στοιχεια μου σε μια ιστοσελίδα μεχρι το Μάι καο θελω να μαθω αν πηγαίνω τοτε
κωτσιος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από κωτσιος »

Δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία που μπαίνω αλλά μου είπαν ιούλη. Αν έχεις δώσει τα χαρτιά σου μέχρι τέλος απριλίου τότε μπαίνει με την ΕΣΣΟ που μπίνει τον ιούλη.
Δηνητρης

Δημοσίευση από Δηνητρης »

Να ξερετε παντως ελδυκ ειναι πολυ ωραια εγω που πηγα τρως 2 μηνες εμπλοκη μεχρη να μπει η αλλη σειρα και μετα σε παει 1 υπηρεσια 5 εξοδους
Χαλαρα

Δημοσίευση από Χαλαρα »

Εγώ παίδες μπαίνω τώρα σε 10 μέρες Κύπρο, ξέρει κανείς αν θα μπορούν να μου δώσουν και τον ένα μήνα άδεια που δικαιούμαι μαζεμένο τον Σεπτέμβριο για την εξεταστική; ή υπάρχει περιορισμός συνεχόμενων ημερών για τις άδειες; ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση
tasos

Δημοσίευση από tasos »

Χαλαρα έγραψε:Εγώ παίδες μπαίνω τώρα σε 10 μέρες Κύπρο, ξέρει κανείς αν θα μπορούν να μου δώσουν και τον ένα μήνα άδεια που δικαιούμαι μαζεμένο τον Σεπτέμβριο για την εξεταστική; ή υπάρχει περιορισμός συνεχόμενων ημερών για τις άδειες; ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση

Ειναι ανάλογα τον δοιηκητη αλλα αντικείμενα ναι μπορούν να στην δώσουν

athagkov
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από athagkov »

Παιδιά μου ήρθε το χαρτί και λέει για ελδυκ, μπορώ πταν μπω στο ΣΥΠΟ να το αλλάξω για σεαπ; ΚΕΥΠ Λαμία μπαίνω
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα παιδια! Παρουσιαζομαι 11 του μηνος στην Θήβα αλλα το χαρτι γραφει πανω για κυπρο ΕΛΔΥΚ ΥΕΑ ξέρει κανεις τι παίζει; γίνεται να πας δόκιμος στην ελδυκ γιατι δεν βρηκα πουθενα αλλού τίποτα και αν γίνεται ποσο μισθό περνουν οι Δεα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχουμε ξανά πει, ότι πλέον ΔΕΝ υπηρετούν δόκιμοι στην Κύπρο. Προφανώς το χαρτί σου γράφει ΥΕΑ, σε περίπτωση που επιθυμείς να υπηρετήσεις σαν δόκιμος σε μονάδα της Ελλάδος και αφού ακολουθήσεις φυσικά τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Σε ευχαριστω πολυ DYK! απλα ηθελα να το σιγουρέψω λεω μην αλλαξε τιποτα η οπως με τα ΟΥΚ πχ που παίρνουν σειρές σειρές
Kastien
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kastien »

Σχετικά με ΕΛΔΥΚ και ΥΕΑ (εφόσον έχουμε ένδειξη και για τα δυο) , εάν δηλώσουμε οτι θέλουμε να γίνουμε ΥΕΑ και δεν μας πάρουν εντέλει (λόγω οποιοδηποτε λογού, αθλήματα κτλπ) , παραμένουμε ΕΛΔΥΚ (ως κανονικοί στρατιώτες) ; Η χάνουμε την θέση μας;

Παρουσιαζομαι στην Θήβα, στρατός ξηράς εφοδιασμού μεταφορών ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ).

Εαν έχω καταλάβει σωστά για να γίνεις ΔΕΑ σε αυτό το σώμα θέλει μεσον, για αυτό ρωτάω.

Τι θα ήταν προτιμότερο να πάω ΥΕΑ η να πάω ΕΛΔΥΚ;

LoneWolf_24
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LoneWolf_24 »

Να φανταστώ έκοψαν τους ΔΕΑ στη Κύπρο για τα λεφτά ε;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Φυσικά.Εικόνα
καραγκιοζης

Δημοσίευση από καραγκιοζης »

Αντε ρε ποτε τους κοψανε τους δοκιμους απο την ελδυκ; Παλια εμεις ειχαμε σε καθε διμοιρια απο εναν

asteris_
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από asteris_ »

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με την 8μηνη μειωμένη θητεία:

1. Υφίσταται κανονικά και στην Κύπρο ή υπάρχει διαφοροποίηση; Γνωρίζω πως το ερώτημα έχει απαντηθεί, ωστόσο στο army.gr η πλήρης θητεία δηλώνεται ως προϋπόθεση, έχει αλλάξει κάτι;

https://katataxi.army.gr/el/content/eldyk

2. Εξακολουθεί να υπάρχει το δικαίωμα της μετάθεσης όπως και στην υπόλοιπη χώρα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες