kolegas έγραψε:Καλημερα θα αιτηθω αδεια, τι μου προτινεται να παρω 2 μερες αιμοδοτικη η να χαλασω 2 ταπ; Στην επομενη μοναδα που θα παρω μεταθεση υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα ταπ η την αιμοδοτικη; Τι με συμφερει πιστευεται;
Τις Τ. Α. Π δεν υπάρχει περίπτωση να τις χάσεις. Να καθυστερήσεις να τις πάρεις ναι, άλλη συζήτηση αυτή.
Την αιμοδοτική πάρε, εκτός και αν είναι να πάρεις μετάθεση σύντομα, οπότε στην νέα σου μονάδα πιθανόν να εχεις και με τα Τ. Α. Π πρόβλημα απο την προηγούμενη σου μονάδα. Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου.
προκειται να διακοψω την αναβολη μου μεσα στο καλοκαιρι, με σκοπο να μπω σεπτεμβρη... Θελω να μπω τοτε προκειμενου να εχω ξεμπερδεψει πριν μπει το επομενο καλοκαιρι...
αυτο που θελω να μαθω ειναι το εξης, καθοτι εντελως ασχετος... Οταν μπαινεις μεσα, κανεις τη βασικη εκπαιδευση αν δε κανω λαθος, στην οποια δε μπορεις να παρεις αδεια, παλι αν δε κανω λαθος...
το θεμα ειναι οτι παντρευεται η αδερφη μου στο τελος του σεπτεμβρη, οποτε εκεινη την ημερα οπως καταλαβαινετε δε θα μπορω να ειμαι πουθενα αλλου... Υπαρχει η δυνατοτητα να παρω αδεια αυτη τη συγκεκριμενη μερα μαζι με αλλη μια πριν η μετα, προκειμενου να υπαρχει σχετικη ευελιξια με τις προετοιμασιες;
αν δεν ξερετε, μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω τι μπορει να γινει;
Γεια σας. Εχω υπηρετησει ως αποσπασμενη δυναμη σε φυλακιο που βρισκεται στην παραμεθωριο (2ο Λ/ΒΕΚΕΕΔ) για 73 μερες στην πρωτη μου αποσπαση και...5 στην δευτερη. Η μονιμη δυναμη δικαιουται (και λαμβανει) τιμητικη αδεια παραμεθωριου. Εγω, σαν αποσπασμενη δυναμη, δεν δικαιουμαι 4 μερες ΤΑΠ απο την πρωτη αποσπαση και 2 μερες απο την δευτερη; Ή ο νομος δεν καλυπτει τις αποσπασεις;
Καλημέρα! Πήρα μετάθεση και στην μονάδα που ήρθα τώρα ακούω κάτι πράγματα ότι και καλά βγήκε διαταγή ή έβγαλε ο ταξιαρχος διαταγή οι άδειες των οπλιτων να τελειώνουν ένα μήνα πριν απολυθουν! Τι είναι αυτό; παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο;
Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω ακούσει το 9μηνο (ναυτικο) στη χιο είναι 20-10 σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να φύγει αυτές τις 10 μπορεί να τις κανονίσει 40-20 η τπτ παρόμοιο; Δηλαδή ντε και καλά να φύγεις για 10 μέρες;