Άδειες στη διάρκεια της θητείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

kolegas έγραψε:Καλημερα θα αιτηθω αδεια, τι μου προτινεται να παρω 2 μερες αιμοδοτικη η να χαλασω 2 ταπ; Στην επομενη μοναδα που θα παρω μεταθεση υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα ταπ η την αιμοδοτικη; Τι με συμφερει πιστευεται;

Τις Τ. Α. Π δεν υπάρχει περίπτωση να τις χάσεις. Να καθυστερήσεις να τις πάρεις ναι, άλλη συζήτηση αυτή.

Την αιμοδοτική πάρε, εκτός και αν είναι να πάρεις μετάθεση σύντομα, οπότε στην νέα σου μονάδα πιθανόν να εχεις και με τα Τ. Α. Π πρόβλημα απο την προηγούμενη σου μονάδα. Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου.

Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kolegas »

Ευχαριστώ πολύ όχι μετάθεση θα πάρω σε 3 μήνες!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

kolegas έγραψε:Ευχαριστώ πολύ όχι μετάθεση θα πάρω σε 3 μήνες!

Eμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από kolegas »

Καλημερα ισχυει οτι ενας οπλιτης πρεπει οπωςδηποτε καθε 55 60 μερες καπου κει να παιρνει κανονικη αδεια αναγκαστικα?
Esteban Cambiasso
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Esteban Cambiasso »

Για τις άδειες του Πάσχα έχει ακουστεί τίποτα ή είναι νωρίς ακόμα?
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Esteban Cambiasso έγραψε:Για τις άδειες του Πάσχα έχει ακουστεί τίποτα ή είναι νωρίς ακόμα;

Μεγάλε το Πάσχα πέφτει τον Μάιο, εσύ σκέφτεσαι από τώρα την άδεια; Περνάς απάλευτα ε; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από kolegas »

12 ημερες θα ειναι η αδεια του πασχα εχει ανακοινωθει
papas

Δημοσίευση από papas »

Καλησπερα σε ολους σας...

προκειται να διακοψω την αναβολη μου μεσα στο καλοκαιρι, με σκοπο να μπω σεπτεμβρη... Θελω να μπω τοτε προκειμενου να εχω ξεμπερδεψει πριν μπει το επομενο καλοκαιρι...

αυτο που θελω να μαθω ειναι το εξης, καθοτι εντελως ασχετος... Οταν μπαινεις μεσα, κανεις τη βασικη εκπαιδευση αν δε κανω λαθος, στην οποια δε μπορεις να παρεις αδεια, παλι αν δε κανω λαθος...

το θεμα ειναι οτι παντρευεται η αδερφη μου στο τελος του σεπτεμβρη, οποτε εκεινη την ημερα οπως καταλαβαινετε δε θα μπορω να ειμαι πουθενα αλλου... Υπαρχει η δυνατοτητα να παρω αδεια αυτη τη συγκεκριμενη μερα μαζι με αλλη μια πριν η μετα, προκειμενου να υπαρχει σχετικη ευελιξια με τις προετοιμασιες;

αν δεν ξερετε, μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να απευθυνθω για να μαθω τι μπορει να γινει;

ευχαριστω πολυ
ΤΑΠ για αποσπασεις

Δημοσίευση από ΤΑΠ για αποσπασεις »

Γεια σας. Εχω υπηρετησει ως αποσπασμενη δυναμη σε φυλακιο που βρισκεται στην παραμεθωριο (2ο Λ/ΒΕΚΕΕΔ) για 73 μερες στην πρωτη μου αποσπαση και...5 στην δευτερη. Η μονιμη δυναμη δικαιουται (και λαμβανει) τιμητικη αδεια παραμεθωριου. Εγω, σαν αποσπασμενη δυναμη, δεν δικαιουμαι 4 μερες ΤΑΠ απο την πρωτη αποσπαση και 2 μερες απο την δευτερη; Ή ο νομος δεν καλυπτει τις αποσπασεις;
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

Καλημέρα! Πήρα μετάθεση και στην μονάδα που ήρθα τώρα ακούω κάτι πράγματα ότι και καλά βγήκε διαταγή ή έβγαλε ο ταξιαρχος διαταγή οι άδειες των οπλιτων να τελειώνουν ένα μήνα πριν απολυθουν! Τι είναι αυτό; παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο;
Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Πλάτη Έβρου »

που ανακοινωθηκε; ειναι επισημο;
πιστός

Δημοσίευση από πιστός »

Που εχει ανακοινωθει αυτο; Για κυπρο ξερεις κατι?
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ποσες μερες εδωσαν αδεια ορκομωσιας σε εσας παιδια;
panoulhs
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panoulhs »

Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω ακούσει το 9μηνο (ναυτικο) στη χιο είναι 20-10 σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να φύγει αυτές τις 10 μπορεί να τις κανονίσει 40-20 η τπτ παρόμοιο;
Δηλαδή ντε και καλά να φύγεις για 10 μέρες;
καποιος

Δημοσίευση από καποιος »

Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε άδεια και σε λίγες μέρες απολύομαι, όμως από τη μονάδα μου τα κάνουν τσουρέκια...

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να απαντήσει;

1. Επειδή θέλω να πάρω αναρρωτική είπαν ότι θα μου γράψουν τις 5 μέρες τιμητική που πήρα ως κανονική για να υπηρετήσω παραπάνω...

Προβλέπεται κάτι τέτοιο, όσο πουστικα και αν θέλουν να το παίξουν;

2. Στο αδειόχαρτο γράφουν 5 μέρες τιμιτική για Έβρο και την αναρρωτική θέλω να την πάρω από Αθήνα;

Παίζει απ την μονάδα να κάνουν ΕΔΕ και ***** για το πως βρέθηκα εκεί κλπ;

Όποιος γνωρίζει έγκυρα ας βοηθήσει. Είμαι σε απόγνωση γιατί τις χρειάζομαι τις εξτρά μέρες

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης