Έχω μείνει εγώ!cuervo έγραψε:DD έγραψε:Εγώ πάντως κανω κάθε μέρα υπηρεσία και άδεια δεν μου δίνουν
Κανένας φαντάρος δεν μένει πάνω από 68 ημέρες χωρίς άδεια.
Άδειες στη διάρκεια της θητείας
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις υπηρεσίες και το μέσα-έξω. Αν υποθετικά το μέσα έξω πάει 2 προς 1, μπορώ να δηλώνω να κάθομαι 20 μέρες σερί στο στρατόπεδο κάνοντας υπηρεσίες και να περνάω τις 10 όντας έξω απ το στρατόπεδο συνεχόμενα;
Όχι
και αυτό δεν είναι άδεια, λέγεται εξοδούχος
και αυτό δεν είναι άδεια, λέγεται εξοδούχος
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
12 μερες φετος αδεια χριστουγεννων?
Ερώτηση και από εμένα: Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια 1 μέρα τον πρώτο μήνα στο κέντρο εκπαίδευσης; Πχ για συμμετοχή σε εξετάσεις, τελευταία μαθήματα κλπ;
Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτησω, χρωστάω ενα μαθημα για να πάρω το πτυχίο μου και η σχολή μου βρίσκεται 600 χλμ περιπου απο τη μονάδα μου. Πόσες μέρες φοιτητικής άδειας μπορω να πάρω για να δώσω το μαθημα στην εξεταστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Think less..Live more...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Επικοινωνία:
Δες εδώ3η ΜΑΛ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτησω, χρωστάω ενα μαθημα για να πάρω το πτυχίο μου και η σχολή μου βρίσκεται 600 χλμ περιπου απο τη μονάδα μου. Πόσες μέρες φοιτητικής άδειας μπορω να πάρω για να δώσω το μαθημα στην εξεταστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε άδεια για την πρωτοχρονιά, μέχρι τις 10/1. Κατά τη διάρκεια που έφευγα από το στρατόπεδο και μέχρι να φτάσω σπίτι μου από τον Έβρο, έπαθα κάποιου είδους σοκ/κρίση και θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο/ψυχίατρο πριν επιστρέψω πάνω. Αυτό είναι δυνατόν πηγαίνοντας στο φρουραρχείο (Αθήνα μένω) και παίρνοντας παραπεμπτικό για 401 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Dharmaleader έγραψε:Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε άδεια για την πρωτοχρονιά, μέχρι τις 10/1. Κατά τη διάρκεια που έφευγα από το στρατόπεδο και μέχρι να φτάσω σπίτι μου από τον Έβρο, έπαθα κάποιου είδους σοκ/κρίση και θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο/ψυχίατρο πριν επιστρέψω πάνω. Αυτό είναι δυνατόν πηγαίνοντας στο φρουραρχείο (Αθήνα μένω) και παίρνοντας παραπεμπτικό για 401 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.
Σου απάντησα ήδη καλέ μου φίλε, αν έχεις την ευγενή καλοσυνη, διάβασε το topic αυτό, και θα λυθούν οι απορίες σου, καθότι δεν βοηθά στην φυσιολογική ροή του φόρουμ να απαντούνται ξανα και ξανά οι ίδιες απαντήσεις. Ευχαριστώ.
-
- Στρατιώτης
dn24 έγραψε:Dharmaleader έγραψε:Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε άδεια για την πρωτοχρονιά, μέχρι τις 10/1. Κατά τη διάρκεια που έφευγα από το στρατόπεδο και μέχρι να φτάσω σπίτι μου από τον Έβρο, έπαθα κάποιου είδους σοκ/κρίση και θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο/ψυχίατρο πριν επιστρέψω πάνω. Αυτό είναι δυνατόν πηγαίνοντας στο φρουραρχείο (Αθήνα μένω) και παίρνοντας παραπεμπτικό για 401 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.
Σου απάντησα ήδη καλέ μου φίλε, αν έχεις την ευγενή καλοσυνη, διάβασε το topic αυτό, και θα λυθούν οι απορίες σου, καθότι δεν βοηθά στην φυσιολογική ροή του φόρουμ να απαντούνται ξανα και ξανά οι ίδιες απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Δεν έλαβα απάντηση. Επίσης νόμισα ότι με παρέπεμψες για να ρωτήσω εδώ. Δε ρωτάω για αναρρωτικές κτλ. Ρωτάω πως πάω να δω γιατρό κατά τη διάρκεια της άδειάς μου.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Dharmaleader έγραψε:
Δεν έλαβα απάντηση. Επίσης νόμισα ότι με παρέπεμψες για να ρωτήσω εδώ. Δε ρωτάω για αναρρωτικές κτλ. Ρωτάω πως πάω να δω γιατρό κατά τη διάρκεια της άδειάς μου.
Θα πάς στο φρουραρχείο που υπάγεται η ταξιαρχία σου, θα ζητήσεις παραπεμπτικό για το κοντινότερο στρατιωτικό νοσοκομείο, και πας στα εξωτερικά ιατρεία και εξετάζεσαι.
Εμένα φοιτητική αδεια δεν μου εδωσαν (μονο που δεν γελασαν), αιμοδοτικη παρολο που εδωσα αιμα δεν μου εδωσαν (ουτε ΕΥ εννοειτε) ακομα εχω το χαρτι, και τα ταπ μονο κατα την μεταθεση (ως οκταμηνος).(Μπηκα εσσο Ιανουαριου και η πρωτη αδεια που πηρα ηταν το πασχα)
Τιμητικη ταξιαρχου την ξεθαψα καταλαθος απο τα αρχεια η οποια ειχε "παραπεσει".
Οποτε εαν δεν εισαι σε χαλαρο στρατοπεδο με μεγαλη δυναμη μην ελπιζεις για πολλα
Τιμητικη ταξιαρχου την ξεθαψα καταλαθος απο τα αρχεια η οποια ειχε "παραπεσει".
Οποτε εαν δεν εισαι σε χαλαρο στρατοπεδο με μεγαλη δυναμη μην ελπιζεις για πολλα
Καλημερα θα αιτηθω αδεια, τι μου προτινεται να παρω 2 μερες αιμοδοτικη η να χαλασω 2 ταπ; Στην επομενη μοναδα που θα παρω μεταθεση υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα ταπ η την αιμοδοτικη; Τι με συμφερει πιστευεται?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες