Άδειες στη διάρκεια της θητείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από oldsoldier »

cuervo έγραψε:
DD έγραψε:Εγώ πάντως κανω κάθε μέρα υπηρεσία και άδεια δεν μου δίνουν

Κανένας φαντάρος δεν μένει πάνω από 68 ημέρες χωρίς άδεια.

Έχω μείνει εγώ!

Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Κακώς , βάσει νομοθεσίας όλοι παίρνουν
DD

Δημοσίευση από DD »

Εμεις είχαμε εναν που πήρε 56 μέρες άδεια.
morer
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από morer »

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις υπηρεσίες και το μέσα-έξω. Αν υποθετικά το μέσα έξω πάει 2 προς 1, μπορώ να δηλώνω να κάθομαι 20 μέρες σερί στο στρατόπεδο κάνοντας υπηρεσίες και να περνάω τις 10 όντας έξω απ το στρατόπεδο συνεχόμενα;

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Όχι
και αυτό δεν είναι άδεια, λέγεται εξοδούχος
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kolegas »

12 μερες φετος αδεια χριστουγεννων?
me
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από me »

Ερώτηση και από εμένα: Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια 1 μέρα τον πρώτο μήνα στο κέντρο εκπαίδευσης; Πχ για συμμετοχή σε εξετάσεις, τελευταία μαθήματα κλπ;
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτησω, χρωστάω ενα μαθημα για να πάρω το πτυχίο μου και η σχολή μου βρίσκεται 600 χλμ περιπου απο τη μονάδα μου. Πόσες μέρες φοιτητικής άδειας μπορω να πάρω για να δώσω το μαθημα στην εξεταστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Think less..Live more...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

3η ΜΑΛ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτησω, χρωστάω ενα μαθημα για να πάρω το πτυχίο μου και η σχολή μου βρίσκεται 600 χλμ περιπου απο τη μονάδα μου. Πόσες μέρες φοιτητικής άδειας μπορω να πάρω για να δώσω το μαθημα στην εξεταστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δες εδώ
Dharmaleader
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Dharmaleader »

Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε άδεια για την πρωτοχρονιά, μέχρι τις 10/1. Κατά τη διάρκεια που έφευγα από το στρατόπεδο και μέχρι να φτάσω σπίτι μου από τον Έβρο, έπαθα κάποιου είδους σοκ/κρίση και θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο/ψυχίατρο πριν επιστρέψω πάνω. Αυτό είναι δυνατόν πηγαίνοντας στο φρουραρχείο (Αθήνα μένω) και παίρνοντας παραπεμπτικό για 401 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Dharmaleader έγραψε:Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε άδεια για την πρωτοχρονιά, μέχρι τις 10/1. Κατά τη διάρκεια που έφευγα από το στρατόπεδο και μέχρι να φτάσω σπίτι μου από τον Έβρο, έπαθα κάποιου είδους σοκ/κρίση και θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο/ψυχίατρο πριν επιστρέψω πάνω. Αυτό είναι δυνατόν πηγαίνοντας στο φρουραρχείο (Αθήνα μένω) και παίρνοντας παραπεμπτικό για 401 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.

Σου απάντησα ήδη καλέ μου φίλε, αν έχεις την ευγενή καλοσυνη, διάβασε το topic αυτό, και θα λυθούν οι απορίες σου, καθότι δεν βοηθά στην φυσιολογική ροή του φόρουμ να απαντούνται ξανα και ξανά οι ίδιες απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Dharmaleader
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Dharmaleader »

dn24 έγραψε:
Dharmaleader έγραψε:Καλησπέρα, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε άδεια για την πρωτοχρονιά, μέχρι τις 10/1. Κατά τη διάρκεια που έφευγα από το στρατόπεδο και μέχρι να φτάσω σπίτι μου από τον Έβρο, έπαθα κάποιου είδους σοκ/κρίση και θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο/ψυχίατρο πριν επιστρέψω πάνω. Αυτό είναι δυνατόν πηγαίνοντας στο φρουραρχείο (Αθήνα μένω) και παίρνοντας παραπεμπτικό για 401 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.

Σου απάντησα ήδη καλέ μου φίλε, αν έχεις την ευγενή καλοσυνη, διάβασε το topic αυτό, και θα λυθούν οι απορίες σου, καθότι δεν βοηθά στην φυσιολογική ροή του φόρουμ να απαντούνται ξανα και ξανά οι ίδιες απαντήσεις. Ευχαριστώ.

Δεν έλαβα απάντηση. Επίσης νόμισα ότι με παρέπεμψες για να ρωτήσω εδώ. Δε ρωτάω για αναρρωτικές κτλ. Ρωτάω πως πάω να δω γιατρό κατά τη διάρκεια της άδειάς μου.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Dharmaleader έγραψε:
Δεν έλαβα απάντηση. Επίσης νόμισα ότι με παρέπεμψες για να ρωτήσω εδώ. Δε ρωτάω για αναρρωτικές κτλ. Ρωτάω πως πάω να δω γιατρό κατά τη διάρκεια της άδειάς μου.

Θα πάς στο φρουραρχείο που υπάγεται η ταξιαρχία σου, θα ζητήσεις παραπεμπτικό για το κοντινότερο στρατιωτικό νοσοκομείο, και πας στα εξωτερικά ιατρεία και εξετάζεσαι.

chrisxkar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από chrisxkar »

Εμένα φοιτητική αδεια δεν μου εδωσαν (μονο που δεν γελασαν), αιμοδοτικη παρολο που εδωσα αιμα δεν μου εδωσαν (ουτε ΕΥ εννοειτε) ακομα εχω το χαρτι, και τα ταπ μονο κατα την μεταθεση (ως οκταμηνος).(Μπηκα εσσο Ιανουαριου και η πρωτη αδεια που πηρα ηταν το πασχα)
Τιμητικη ταξιαρχου την ξεθαψα καταλαθος απο τα αρχεια η οποια ειχε "παραπεσει".

Οποτε εαν δεν εισαι σε χαλαρο στρατοπεδο με μεγαλη δυναμη μην ελπιζεις για πολλα
Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kolegas »

Καλημερα θα αιτηθω αδεια, τι μου προτινεται να παρω 2 μερες αιμοδοτικη η να χαλασω 2 ταπ; Στην επομενη μοναδα που θα παρω μεταθεση υπαρχει πιθανοτητα να χασω τα ταπ η την αιμοδοτικη; Τι με συμφερει πιστευεται?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες