ΡΙΝΑ έγραψε:Ποσες φορες την εβδομαδα ειναι εξω απο τον στρατο οι δοκιμοι;
Για τους ΔΕΑ προβλέπεται για το ωράριο ότι και για τα Μόνιμα Στελέχη εκτός και αν έχουν 24ωρη υπηρεσία.
Κατά τα άλλα αν η απορία σου είναι κάθε πότε βγαίνουν εξοδούχοι κατά την διάρκεια της Σχολής αυτό έχει απαντηθεί πολύ πρόσφατα οπότε διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για να σου λυθεί η απορία.
Καλησπέρα παιδιά! Στο σημείωμα κατάταξης έχω την ένδειξη Υ. Ε. Α.(2015 Ε' ΕΣΣΟ ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑ) Ψάχνοντας από δω κι από κει βρήκα ότι αν είσαι πτυχιούχος, ακόμα κι αν δεν θες να πας, υποχρεωτικά πρέπει να περάσεις τις δοκιμασίες. Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ισχύει;
dimitris25597 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Στο σημείωμα κατάταξης έχω την ένδειξη Υ. Ε. Α.(2015 Ε' ΕΣΣΟ ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑ) Ψάχνοντας από δω κι από κει βρήκα ότι αν είσαι πτυχιούχος, ακόμα κι αν δεν θες να πας, υποχρεωτικά πρέπει να περάσεις τις δοκιμασίες. Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ισχύει;
Ευχαριστώ πολύ και καλή θητεία έυχομαι!
ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις σαν ΔΕΑ συνεπώς δεν είσαι υποχρεωμένος να περάσεις και τις αντίστοιχες δοκιμασίες.
Για το ποιοι επιθυμείτε να υπηρετήσετε ως Δόκιμοι θα ερωτηθείτε στο Κέντρο και όσοι δηλώσουν επιθυμία τότε θα περάσουν από τις αντίστοιχες επιτροπές.
Καλησπερα, θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει ποσο πιθανο ειναι να βγω Ι-2 με ρηξη χιαστου συνδεσμου (εγχειρισμενο) προ 6-7 ετων για να γινω δοκιμος και αν αυτο γινει τι επιπλεον θα χρειαζομουν σαν προσον απο τη στιγμη που ειμαι Ι-2 ΥΕΑ, ευχαριστω εκ των προτερων.
Όταν λες ορκωμοσία, εννοείς την ονομασία ως ΔΕΑ ή και μετά από την ειδικότητα ;
Μετά την ειδικότητα : Προφανώς και παίρνεις φύλλο πορείας πως θα παρουσιαστείς στη μονάδα ; εσείς κανονίζετε πως θα πάτε με ποιο μέσο και πότε και δικά σας έξοδα. Παίρνεις 1 βδομάδα κανονική άδεια για να πας