Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
salonikios

Δημοσίευση από salonikios »

Εγώ θελω να μάθω αν, όντας ήδη σε μονάδα στον τόπο κατοικίας μου, μπορώ να ζητήσω μετάθεση για παραμεθοριο, όπως είπα παραπανω.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σου εξηγησα όχι.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

joking έγραψε:Καλησπερα παιδια ειμαι 8μηνος 335 σειρα και μου εχει βγει μεταθεση για μετα τις αδειες του πασχα για μοναδα στην πολη που μενω. Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι μπορω να κοψω τη μεταθεση και να παραμεινω στη μοναδα μου στον εβρο;
μονο με βυσμα.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα σας, επειδη πρωτα ο Θεος Σεπτεμβρη ή Νοεμβρη θα μπω για να κανω τη θητεια μου στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και δυστυχως η οικονομικη μου κατασταση δεν μου επιτρεπει και πολλα... Θα θελα να κανω μια-δυο ερωτησουλες μιας και εχω ακουσει οτι περα του οτι καταργηθηκε αυτο που γινοταν παλια και μετα τους πρωτους 4ς μηνες στο παραμεθοριο σε στελναν καπου κοντα στο σπιτι σου αλλα και οτι αν δεν εχεις "βυσμα" στην αεροπορια, αυτοι που εχουν δεν κανουν υπηρεσιες και τετοια και τα κανεις ολα εσυ. Οποτε διερωτωμαι:
1) Μπορω απο αεροπορεια να δηλωσω εθελοντης π. Χ. Για ξηρα στην Κυπρο;

2) Αν μπορω να δηλωσω τη χρηματα θα παιρνω και ποσους μηνες θα κανω;

3) Αν ΔΕΝ μπορω ισχυουν αυτα τα 2 που προανεφερα για το χρονικο διαστημα που θα 'μαι παραμεθορια αλλα και για τα βυσματα οτι θα κανω εγω τις υπηρεσιες τους;

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Στην μονάδα των ΧΩΚ εδώ στην Αττική, πάνε μόνο 6μηνης και 3μηνης θητείας ή και κανονικής;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ε όλο και κάποιο βύσμα θα χωθεί πλαγίως!
quester222

Δημοσίευση από quester222 »

KΑλησπερα. Υπηρετω στην Λημνο και ειμαι 9μηνος. Γινεται να παρω μεταθεση στον τοπο μου η μηπως αυτο ισχιει μονο για τους 8μηνους?
Άβαταρ μέλους
nickbar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nickbar »

Το σημα για τις μεταθεσεις των 8μηνων της 335 του περασμενου νοεμβρη εχει βγει;

Θα βγει σημα και για τους 9μηνους που δικαιουνται βασει μοριων δυσκολιας μοναδας μεταθεση τους τελευταιους μηνες κοντα στον τοπο κατοικιας τους;
skidrow
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από skidrow »

Οι μεταθέσεις είναι στη τύχη; Είμαι απο αθήνα αλλά πχ δε θα ήθελα να με στείλουν αθήνα , θα ήθελα πχ να πάω έβρο ή μυτιλήνη ή κάποιο άλλο νησί όχι πολύ μικρό όπως η σύμη όμως...
ανωνυμος

Δημοσίευση από ανωνυμος »

Καλησπερα! Το αγορι μου μπηκε στις 27 ιανουριου στο στρατοπεδο στην τριπολη και απο εκει πηρε μεταθεση για χιο! Ειναι δυνατον να παρει μεταθεση απο χιο για τριπολη η για κομοτηνη εστω και με βισμα ενω ειναι 9μηνος?
Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την θητεια μου παρουσιαζομαι στις 11 μαιου στην τριπολη στην πολεμικη αεροπορια θα ηθελα να σας ρωτησω εαν γνωριζεται αφυ ορκιστουμε και μετα ποια ειναι τα νησια και οι περιοχες που θεωρουνται παραμεθωριες περιοχες ωστε να βαλω διοτι επιθυμω να κανω 9 μηνες και οχι 12; Μπορει να με βοηθησει καποιος?
ανδρεας

Δημοσίευση από ανδρεας »

Καλησπερα, γνωριζει καποιος για τις μεταθεσεις στην πολεμικη αεροπορια?
freebil
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από freebil »

Παιδια εχουν βγει οι μεταθεσεις για την γ εσσο 2015 στρατου ξηρας; Μας ειπαν οτι θα ανακοινωθουν 10 Ιουνιου το πρωι στο κεν.
Biblakos

Δημοσίευση από Biblakos »

Καλησπερα σας και απο εμενα ειμαι 9μηνης θητειας και παρουσιαστηκα με την 2015 Β ΕΣΣΟ. Πως μπορουμε να μαθουμε αν εχει ερθει το σημα για την μεταθεση μας; Απο οτι μου ειπανε οταν βγουνε οι μεταθεσεις της επομενης ΕΣΣΟ (2015 Γ') τοτε θα ανακοιωνθει και η δικια μου. Γνωριζουμε κατι; Εαν τηλεφωνησω στην στρατολογια θα με ενημερωσουν?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης