Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
noelemaKrD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από noelemaKrD »

Παιδιά, καλησπέρα!

Παρουσιάζομαι με την Ε' ΕΣΣΟ (Σεπτέμβρη), αν και ακόμη - όπως φαντάζομαι όλοι - δεν γνωρίζω που (πότε περίπου βγαίνουν; Έχω ακούσει για μέσα Αυγούστου... ).

Θα υπηρετήσω 9-μηνο, και δεν (νομίζω) ότι υφίσταται λόγος για κατ' εξαίρεση μετάθεσή μου.

Ερωτήσεις :

1) Θα υπάρξει δεύτερη μετάθεση, ή όπου με τοποθετήσουν μετά την εκπαίδευση και τέλος;

2) Γνωρίζω ότι ρωτάνε (τυπικά) για το που θες να πάρεις μετάθεση. Πότε γίνεται αυτό; Στο κέντρο εκπαίδευσης; Και πόσο "συγκεκριμμένη" δήλωση θέλουν;

3) Επίσης, για τελείως πρακτικούς λόγους, αν δηλώσω ότι επιθυμώ μετάθεση Έβρο (για ν' αποφύγω τα... Νησιά και τις βραχονησίδες) - παρ' όλο που κι από κει είμαι πολύυυυ μακριά, υπάρχει καμιά πιθανότητα να το λάβουν υπ' όψιν τους; Κρατάω τόσο μικρό καλάθι, που μόνο και το να εξασφαλίσω τη δυνατότητα να φεύγω οδικώς, είναι μεγάλη υπόθεση! Εικόνα

Ευχαριστώ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

1. Όχι από την παραμεθόριο θα απολυθείς εκτός και αν πας σε μια από τις παρακάτω μονάδες .

2. Την πρώτη ημέρα γίνεται, τι συγκεκριμένη να θέλουν, λες εκεί 3 περιοχές νησιά ή στεριά και ότι κάτσει.

3. Αν μένεις στην Βόρεια Ελλάδα η μοναδική περίπτωση να καταλήξεις σε νησί είναι να σε πάνε στην Λήμνο, αλλιώς θα πας Έβρο.

noelemaKrD
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek_Army έγραψε:

1. Όχι από την παραμεθόριο θα απολυθείς εκτός και αν πας σε μια από τις παρακάτω μονάδες .

2. Την πρώτη ημέρα γίνεται, τι συγκεκριμένη να θέλουν, λες εκεί 3 περιοχές νησιά ή στεριά και ότι κάτσει.

3. Αν μένεις στην Βόρεια Ελλάδα η μοναδική περίπτωση να καταλήξεις σε νησί είναι να σε πάνε στην Λήμνο, αλλιώς θα πας Έβρο.

Γιάννενα μένω.(Αν και δεν ξέρω τι έχουν καταγεγραμμένο αυτοί ως τόπο διαμονής μου. Γιατί αλλού μένω, αλλού είμαι δημότης και το χαρτί θα πάει... Ζάκυνθο - ας το, μεγάλη ιστορία!lol)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καλά το χαρτί δεν παίζει ρόλο, μπορεί για κάποιο λόγο να λείπεις εσύ και να είπες να στο στείλουν αλλού, το κλειδί της υπόθεσης είναι το ΑΣΜ (Αριθμός Στρατολογικού Μητρώου).
noelemaKrD
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek_Army έγραψε:Καλά το χαρτί δεν παίζει ρόλο, μπορεί για κάποιο λόγο να λείπεις εσύ και να είπες να στο στείλουν αλλού, το κλειδί της υπόθεσης είναι το ΑΣΜ (Αριθμός Στρατολογικού Μητρώου).

Εννοείς ότι αυτό που παίζει ρόλο στον προσδιορισμό του "τόπου διαμονής" είναι το στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκω;

Αν είναι έτσι, την πάτησα...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι αυτό εννοώ.
noelemaKrD
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek_Army έγραψε:Ναι αυτό εννοώ.

Ε... Κι επειδή καίγομαι να ρωτήσω : Από στρατολογικό γραφείο Πειραιά για πού να... Προετοιμάζομαι;(χωρίς βύσματα, κλπ)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για παντού, οι μισοί Αθηναίοι πηγαίνουν σε νησιά και οι άλλοι μισοί στον Έβρο.
olk01
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από olk01 »

Παιδιά εγώ που είμαι από κομοτηνή υπάρχει περίπτωση να με στείλουν κάπου εδώ κοντά τώρα που έχω ορκιστεί και αύριο μπαίνω μέσα πάλι ή να το ξεχάσω καλύτερα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στον νομό Θράκης θα τοποθετηθείς.
apostolos

Δημοσίευση από apostolos »

Καλημερα. Ορκιστήκαμε και εμείς. Στο Χαρτί που πήραμε
Γραφει Πρώτα 511 κομοτηνή και μετά 585 καστορια; Τι σημαίνει αυτό?
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Ειμαι στην κω, στο 80τυεθ. Μου ηρθε μεταθεση για 9ο ΣΠ στη καλαματα.
Ερωτησεις:
1) η ειδικοτητα μου ειναι νοσοκομος-τραυματιοφορεας. Παιζει να μου αλλαξουν ειδικοτητα με τη μεταθεση; 2) Υπαρχει περιπτωση να μου κοψει καποιος τη μεταθεση αν θελει και να μην μ αφησει να παω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τασος έγραψε:Ειμαι στην κω, στο 80τυεθ. Μου ηρθε μεταθεση για 9ο ΣΠ στη καλαματα.
Ερωτησεις:
1) η ειδικοτητα μου ειναι νοσοκομος-τραυματιοφορεας. Παιζει να μου αλλαξουν ειδικοτητα με τη μεταθεση;2) Υπαρχει περιπτωση να μου κοψει καποιος τη μεταθεση αν θελει και να μην μ αφησει να παω;

1. Η ειδικότητα δεν αλλάζει, το κατά πόσο θα αξιοποιηθεί στο 9ο ΣΠ είναι άλλη ιστορία.
2. Όχι, από την στιγμή που δικαιούσαι μετάθεση θα την πάρεις.
M1k3

Δημοσίευση από M1k3 »

Με έστειλαν στο 644 στο Κανδυλάπτη Αλεξανδρούπολη ξέρει κανείς αν δικαιούμαι μετάθεση. (Η καταγωγή μου είναι απο Γιάννενα)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί να δικαιούσαι μετάθεση;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης