Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από olympus »

Πετρο αν Εσύ σε αφορά οι ειδικές δυνάμεις η γενική σειρά έτσι και εμένα όπως και κάτι άλλοι τους αφορά οι ηλικία πού αυτή η κολοπροκυρηξη ηταν να βγει από το 13! Λοιπόν μα αφού εσύ έχεις άλλο θέμα προβληματος, άσε ο καθένας να τον προβληματίζει αυτό πού θέλει... Και οι βαθμοί δε αποκτιουντε έτσι όπως λες είναι ότι είναι εύκολο... Και ξέρω ότι μερικοί δε θέλουν να δώσουν και άλλες ηλικίες μεγαλύτερες μήν φάτε κανένα πακέτο στήν προκυρηξη και κινείται και καλά κάνετε. Αλλά εγώ δε θα κάτσω σαν το ***** να γράφω ιστορίες οπως κάνουν μερικοί. Αρκετα ασχολήθηκα... Και εσύ όστρακο μην πετάς εξυπνάδες γιατί αν χάνεις ότι μόρια είχες εξαιτίας τής τρόικας θα σού λεγα εγώ. Λοιπόν επειδή κατάντησε ***** δεν θα κάτσω να ασχολούμαι. Εγω Είπα κάτι και όποιος άκουσε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νομίζω ότι θα πρέπει να σας επαναφέρω στην τάξη και να σας υπενθυμίσω ότι εδώ το νήμα αφορά το αν και το πότε θα επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός που αφορά τους ΛΦ και πάγωσε λόγω των εκλογών.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο επιλογές όσον αφορά το θέμα που "καίει" τον φίλο παραπάνω.

1) Ή ανοίγετε ένα θέμα που να αφορά την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των υποψηφίων που επιθυμούν να οργανωθούν για να υποβάλλουν στους αρμόδιους τα αιτήματα τους (πχ αλλαγές στο όριο ηλικίας, αλλαγές στον τρόπο μοριοδότησης κλπ).

2) Ή όσοι συγκινήθηκαν ή θα συγκινηθούν να κάνουν έναν λογαριασμό αν δεν έχουν κάνει ήδη και να επικοινωνήσουν με τον φίλο που αιτείται αλλαγές στα όρια ηλικίας.

Επειδή όμως εδώ το θέμα μας είναι άλλο σας αναφέρω απλά ότι τα επόμενα μηνύματα που δεν θα αφορούν τον τίτλο του νήματος θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση. Τα γράφω από τώρα για να μην παρεξηγηθώ στην πορεία.

Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Εχει δικιο ο dyk
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Κάτι σχετικό πάγωσαν εποπ πάγωσαν ΕΦ τώρα λιμενικό τι γίνετε δυκ ΕΣΥ σχετικά με το θέμα ας πούμε έχεις ακούσει τπτ για καμία προκηρυξη ας πούμε εδώ λιμενικό ποτέ λες να βγει...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν γνώριζα κάτι ουσιαστικό και σίγουρο κομάντο θα το είχα δημοσιεύσει ήδη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους δεν πρόκειται να "τσουλήσει" καμία προκήρυξη και καμία κατάταξη.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cop29 »

Σωστος ο δυκ
ΑΚ314

Δημοσίευση από ΑΚ314 »

Ηθελα μια διευκρινηση σχετικα με το εαν γινεται στις προκηρυξεις του λιμενικου να καταθεσω αντι για το απολυτηριο λυκειου, πτυχιο επαλ. οπως στην πυροσβεστικη και στους ε. φ στην β κατηγορια με το 20%. ευχαριστω εκ των προταιρων.
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Διάβασε μια προηγούμενη προκήρυξη και θα σε διαφωτίσει, σειρά. Κάτσε να βγει με το καλό κάποια στιγμή
Άβαταρ μέλους
MOBY@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από MOBY@ »

Παιδια οπως το πανε εγω προβλεπω να βγαινει Αυγουστο και με ολες τις κατηγοριες μεσα! Γνωμη μου ειναι μην παρεξηγηθω οτι εχω πληροφοριες κ. Λ. Π.
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Πάμε για επίστρατοι με τούς Αλβανούς. Ποίο λιμενικό. Μας βλέπω για φαντάρους όπως πάει η δουλειά
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dea_Lok »

olympus έγραψε:Πάμε για επίστρατοι με τούς Αλβανούς. Ποίο λιμενικό. Μας βλέπω για φαντάρους όπως πάει η δουλειά

Εδώ είμαστε για ότι χρειαστεί η πατρίδα
Θελω και μπορώ !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επίσης υπάρχει και σχετικό θέμα κύριοι αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Εδώ να σας υπενθυμίσω ότι το θέμα μας είναι το ενδεχόμενο προκήρυξης για ΛΦ.

Να μην στεναχωρηθούμε στο τέλος.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Παιδεία εχουν παγώσει όλα κανονικά δεν βλεπω προκηρυξη δυκ άκουσες ΕΣΥ τπτ για καμία προκηρυξη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Παιδεία εχουν παγώσει όλα κανονικά δεν βλεπω προκηρυξη δυκ άκουσες ΕΣΥ τπτ για καμία προκηρυξη;

Μην με ξαναρωτήσεις μικρέ.

mariner

Δημοσίευση από mariner »

Ειλικρινά απορώ αν γνωρίζει άραγε κάποιος τι συμβαίνει με την επανέκδοση της προκήρυξης. Περιμένουμε τόσο καιρό και ακούμε διάφορα χωρίς κανείς να ξέρει πραγματικά τι ισχύει ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζονται άλλες προκηρύξεις όπως π. Χ. Αυτή της Δ. Ε. Η (δ. Ε. Μόνιμοι)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες