Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Ε ο Βούτσης πήγε στην γειτονιά του, τι θέλεις να κάνεις τώρα; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από dimitris mak »

Θα παει και απο κοντα να μιλησει με το δεξι του χερι...
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από olympus »

Καλα επειδη ειστε οτι να ναι μερικοι ο Βουτσης ειναι υπεριπουργος και ο Δριτσας ειναι αναπληρωτης οποτε μην λετε... Και οντως πηγα και μου ειπε οτι οτι αδικια υπαρχει η για τα ορια ηλικιας να τα γραψω σε επιστολη για να το δωσει στον υπουργο ωστε νομικα μηπως αλλαξει και υπαρχει λυση. ΚΑΙ εσυ Δημητρη τις ειρωνιες και τα σχολια καντα πουθενα αλλου... Για να το κανψω υπαρχει λογος και οποιος ενδιαφερεται για το μελλον του αντι να γραφει αερολογιες στα forum και μακακιες ας κανει το ιδιο με εμενα... Πρεπει να ξυπναμε και να κινιουμαστε... Με το να περιμενεις δεν βγαινει καπου. Μονο ετσι τα καταφερνεις... Και ανφαιρομαι στις ηλικιες μου
!!!

Δημοσίευση από !!! »

Olympus όταν δεν Γνωρίζεις κάτι μάθε το πρώτα πριν επιμείνεις.O Σταθάκης είναι Ο Υπουργός του οποίου αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας είναι ο Δρίτσας.

http://www.mindev.gov.gr/el/index.php/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Όλυμπε, για τα 49 άτομα, ο βούτσης σου είπε πότε θα επανεκδοθεί; Γιατί μας γκαστρώσανε οι ''πρώτη φορά αριστερά'' 4 μήνες τώρα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εσυ φταις φιλε που γυρνας και λες δημοσιος οτι ειχες συναντηση με ανθρωπο υπουργου...
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Τελοσπαντων δεν ξερω ποιον το κοφτει η ηλικια απλα το λεω δημοσια επειδη σε καποια ατομα τα ψωμια μας ειναι λιγα τουλαχιστον απλα θελω να σας αφυπνισω για να κανουμε μια κινησει γιατι και οι 87 αριδες μια χαμενη γενια ειμαστε λογο τροικας οπως και αυτοι που λεει οτι κοπηκαν λγο εκλογων περσι... Και αυτος που συναντησα μου ειπε στειλε φαξ ωστε να αξιολογηθουν τα διαφορα αιτηματα... Δεν μου ειπε οτι ποτ θα βγει και ουτε ρωτησα τετοια για να σας χαζεψω το μυαλο και επειδ ξερω οτι ψαρωνεται με την πρωτη αερολογια και γινεται χαμος δεν ειπα οτι θα βγει. Γιατι εδω ειμαι γραμενος απο το 08 ξεχωρα που εχω αλλξει ονομα και την ξερω την φαση... Απλα θελω με την βοηθεια του forum αν θελουν καποιοι απο δω να στειλουμε καποιες αιτησεις... Για αυτο ψηφισαμε, για κατι καλυτερο... Και ας κοπουμε αλλα να εχουμε προσπαθησει.
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Και συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος για ηλικιες απλα δεν βρισκω καποιο θεμα... Περι ηλικιας.
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Αλλα αυτα που Ξερετε και εγω αυτα ξερω απλα δεν εχει γινει ακομη μου ειπε τροπολογια για το πως θα γινει η προσληψη και με ποιες προυποθεσεις και για αυτο μου ειπε να στειλω επιστολη. Αυτα δεν μπορω να αρχιζω να σας λεω πραγματα που ουτε και εγω ειμαι σιγουρος για το ποτε θα βγει. Καθιστε να παρουμε την δοση πρωτα...
petros

Δημοσίευση από petros »

Φίλε olympus θεωρώ τίμιο και ορθό να διεκδικεί κάποιος το καλύτερο για το μέλλον του αντι να περιμενει και να αποκτα μια παθητικη σταση. Διαφωνω ομως σε δυο σημεια. Το πρωτο ειναι οτι πρεπει να εισαχθουν οι 87ρηδες. Αν γινει αυτο θα πρεπει να παρουν και τους 86 ρηδες και τους 85ρηδες κ. λπ. και δεν θα μαζευεται το πραγμα. Επισης, ανηκω στη γενια του '93 και θεωρω πως εμεις και οι επομενες γενιες ανηκουμε σε αυτους πουδεν ειχαν ουτε μια ευκαιρια. Οταν ησουν 21 χρονων βγηκε η μια προκηρυξη για λ/φ(2008) και οταν ησουν 24 η δευτερη(2011). Ειχες λοιπον δυο ευκαιριες! Οποτε να προσεχουμε λιγο τι λεμε. Φιλικα παντα!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πετρο συμφωνω απολυτα μαζι σου!
Άβαταρ μέλους
fotakelis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fotakelis »

Σωστός ο Πέτρος. Κι εγώ το '93 είμαι και πιστεύω ότι είμαστε απ' τις πιο άτυχες γενιές. Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

OΙ 87άρηδες ναι μεν έχουν δίκιο, γιατί βγήκε Δεκέμβριο του 14 η προκήρυξη, όμως το 15 που υποτίθεται θα επανεκδοθεί, θα υπερβαίνουν το ηλικιακό όριο. Με την ίδια λογική, στην προκήρυξη, όταν βγει με το καλό ξανά, να μην συμμετέχουν οι σειρές ειδικών δυνάμεων που απολύθηκαν έως την επανέκδοση! Και το τονίζω αυτό, διότι ή τους 87άρηδες θα βάλεις και αφήνεις έξω όσους απολύθηκαν από Ιανουάριο του 15 ή το αντίστροφο. Αναφέρομαι για τις 2014 Β-Γ-Δ, κοκ ΕΣΣΟ, οι οποίες μέχρι Δεκέμβρη δεν είχαν απολυθεί και έως την επανέκδοση θα έχουν
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Εγω πιστευω οτι πρεπει να γινει οπως η αστυνομια μεχρι 28 γιατι δεν μπορει να λενε θα αλλαξει το οριο επειδη κπηκαν αυτοι εδιναν περσι λογο εκλογων οπως επισης στο οτι μαζυαμε μορια αλλος ο=πιο νωρις αλλος πιο αργα και τωρα πανε στραφοι ολα που περιμεναμε απο το 13 με τους μακακες που εχουμε μπεξει... Και εσεις οι πιτσιρικαδες που λετε, του 93 ξερετερ ποσες κυβερνησεις θα λλαξουν, και μην νομιζετε οτι η καθε κυβερνηση δεν θα κανει τα δικα της και αν βγει η ΝΔ παλι, μην φοβαστε, παλι με προκυρηξη θα γινει για να μπαινει ο καθε μπαλτακος οπως μπηκε. Αλλ και με παννεληνιες παλι θα εχετε περιθωριο... Οπως εσυ Πετρο που μου λες. Μακρι να ειχα τα χρονια σου και το περιθωριο και ο καθε ενας απο δω... Και την αδικια να σε πνιγει και τα μορι που φευγουν ετσι, ... Αλλα απο τι φαινεται θα ελεγα που θα τα βαλουμε με το κρατος αυτο.
petros

Δημοσίευση από petros »

olympus έγραψε:Εγω πιστευω οτι πρεπει να γινει οπως η αστυνομια μεχρι 28 γιατι δεν μπορει να λενε θα αλλαξει το οριο επειδη κπηκαν αυτοι εδιναν περσι λογο εκλογων οπως επισης στο οτι μαζυαμε μορια αλλος ο=πιο νωρις αλλος πιο αργα και τωρα πανε στραφοι ολα που περιμεναμε απο το 13 με τους μακακες που εχουμε μπεξει... Και εσεις οι πιτσιρικαδες που λετε, του 93 ξερετερ ποσες κυβερνησεις θα λλαξουν, και μην νομιζετε οτι η καθε κυβερνηση δεν θα κανει τα δικα της και αν βγει η ΝΔ παλι, μην φοβαστε, παλι με προκυρηξη θα γινει για να μπαινει ο καθε μπαλτακος οπως μπηκε. Αλλ και με παννεληνιες παλι θα εχετε περιθωριο... Οπως εσυ Πετρο που μου λες. Μακρι να ειχα τα χρονια σου και το περιθωριο και ο καθε ενας απο δω... Και την αδικια να σε πνιγει και τα μορι που φευγουν ετσι, ... Αλλα απο τι φαινεται θα ελεγα που θα τα βαλουμε με το κρατος αυτο.
Aντίστοιχα εγώ ή κάποιος άλλος θεωρεί ότι το όριο πρέπει να είναι μικρότερο. Το όριο είναι λογικό να ανέβηκε κατ'εξαίρεση για φέτος γιατί οι 88ρηδες ήταν εντός όταν πρωτοπροκηρύχθηκε ο διαγωνισμός. Όσο για τα μόρια, ας χαλαρώσουμε λίγο. Το να έχεις ένα αξιοπρεπές απολυτήριο και κάποια πτυχία δεν ειναι δα και τόσο μεγάλη υπόθεση ούτε κάτι που σου παίρνει τοσα πολλά χρόνια, ειδικά τη σημερινή εποχή! Τα χρόνια μου τα είχες, αλλά είχες κάτι που Εγώ δεν έχω. Τις ευκαιρίες που προφανώς δεν εκμεταλλεύτηκες. Εδώ μέσα καιγόμαστε για να βγει η προκήρυξη τόσο όσον αφορά τις ειδικές δυνάμεις όσο και για τη γενική σειρά. Καταντά κουραστικό να ασχολούμαστε διαρκώς με το αν θα μπουν οι 87ρηδες, κάτι το οποίο δεν είναι καν κατοχυρωμένο τη στιγμή που δεν ξέρουμε εάν θα βγει η προκήρυξη! Όσο για Μπαλτάκους και λοιπά ως "πιτσιρικάς" και εγώ, δεν κάτσω να βασίζω τα όνειρά μου σε ρουσφέτια και αντίστοιχες πρακτικές. Διαβάσαμε όταν έπρεπε και αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε, κάνουμε τη γυμναστική μας και περιμένουμε. Κάθε πράγμα στον καιρό του!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες