Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Vardou »

glock έγραψε:Καλησπερα παιδια, τι πληροφοριες εχουμε για τι θα βγαλει; Δηλαδη υπαξ και λ. Φ;
Μόνο για λ/Φ εκκρεμεί να βγει. Υπαξ. Αδύνατον. Βγήκε το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν μπει. Αναμονή για ανακοίνωση λ/Φ.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

http://www.frontpages.gr/d/20150417/34/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από glock »

Τι θα ειναι αυτες οι θεσεις;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

glock έγραψε:Τι θα ειναι αυτες οι θεσεις;
Αυτές είναι το άθροισμα από τους επιτυχόντες του 2014 + επιλαχόντες που το Νομικό Συμβούλιο θα αποφασίσει αν θα τις εγκρίνει μετά από το ερώτημα του Δριτσα + οι λ/Φ που εκκρεμεί η προκήρυξη τους.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική

Δημοσίευση από Iron_Skinhead »

Άντε να δούμε τι θα γίνει :/
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Mariner

Δημοσίευση από Mariner »

Παιδιά μετά τις δηλώσεις Δρίτσα για το διαγωνισμό εχεί ακουστεί κάτι περαιτέρω; Για πότε να περιμένουμε την προκήρυξη άραγε?
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από electrolisa »

τιποτα επισημο. Περιμενουμε τις οικονομικες εξελίξεις για να δουμε τι μπορει να γινει με το θεμα μας.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
MOBY@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από MOBY@ »

Ήθελα να ήξερα το Αιγαίο έχει γονατισει, το σωμα δεν εχει αναγκη απο ατομα; Θα βγαλει παλι καμια προκηρυξουλα για 40 ατομα; Παμε καλα; Οι λιμενικοι υποφερουν... Ας ενισχυθει το σωμα...
Άβαταρ μέλους
elas93
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από elas93 »

MOBY@ έγραψε:Ήθελα να ήξερα το Αιγαίο έχει γονατισει, το σωμα δεν εχει αναγκη απο ατομα; Θα βγαλει παλι καμια προκηρυξουλα για 40 ατομα; Παμε καλα; Οι λιμενικοι υποφερουν... Ας ενισχυθει το σωμα...
Θα το ενισχυσουν φιλε μου... απο του χρονου που θα ειναι στις πανελληνιες οπως και η πυροσβεστικη.. γιαυτο αργουν και γιαυτο παιρνουν λιγα ατομα!!! το θεμα ειναι οτι προκηρυξεις σιγα σιγα ρξαφανιζονται και θα το δειτε! τι να πω υπομονη μηπως αλλαξει κατι αλλα δε νομιζω...

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από george777 »

elas93 έγραψε:
MOBY@ έγραψε:Ήθελα να ήξερα το Αιγαίο έχει γονατισει, το σωμα δεν εχει αναγκη απο ατομα; Θα βγαλει παλι καμια προκηρυξουλα για 40 ατομα; Παμε καλα; Οι λιμενικοι υποφερουν... Ας ενισχυθει το σωμα...
Θα το ενισχυσουν φιλε μου... Απο του χρονου που θα ειναι στις πανελληνιες οπως και η πυροσβεστικη. Γιαυτο αργουν και γιαυτο παιρνουν λιγα ατομα! Το θεμα ειναι οτι προκηρυξεις σιγα σιγα ρξαφανιζονται και θα το δειτε! Τι να πω υπομονη μηπως αλλαξει κατι αλλα δε νομιζω...

έλα μωρέ γίνατε όλοι παντογνώστες, αφού ξέρεις και επιμένεις ότι έτσι θα γίνει στο τέλος τι πετάς την πατάτα του στυλ... ``τι να πω υπομονη μηπως αλλαξει κατι αλλα δε νομίζω... ``

Συμβουλή φιλική, μήν πάς κόντρα σε παιδιά που κάνουν όνειρα (άπιαστα ή μη) όταν δεν είσαι σίγουρος όπως δείχνεις στο μήνυμά σου...

άντε με τις χολές κάθε λίγο...
Άβαταρ μέλους
MOBY@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από MOBY@ »

Ρε παιδια μηπως εχει παρει κανενας τηλεφωνο στο τμημα εκπαιδευσης να ρωτησει για την προκηρυξη τί γινεται; Εγω που πηρα μου ειπαν οτι θα βγει καποια στιγμη... Ετσι γενικα... Απλα να διασταυρωναμε...
Mariner

Δημοσίευση από Mariner »

Ποιός ξέρει τι μπορεί να γίνει κ αυτή τη φορά... Τουλάχιστον έγινε μια διευκρίνιση από τον υπουργό όσον αφορά το θέμα της ηλικίας για τους συμμετέχοντες, επίσης από τη στιγμή που ανακοίνωσε ο υπουργός την άμεση επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού (ποιός ξέρει με τι αλλαγές) πριν από ένα μήνα, ευελπιστώ να βγεί κάπου στο καλοκαίρι αλλά σε κάθε περίπτωση σύμφωνα και με αυτές τις δηλώσεις, θέλω να πιστεύω ότι θα έχει βγεί μέχρι το τέλος του έτους.
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από olympus »

Μαγκες επειδη την γειτονια μου ηρθε ο Βουτσης και μιλησε στο νεο κοσμο θα ηθελα οποιος 87 αρης γουσταρει πραγματικα μα μπει στο σωμα και εχει μορια αν θελει να στειλει επιστολη, και οχι μονο ενας αλλα πολλα ατομα ωστε να μπορουμε να αλλαξουμε το οριο και να το κανει μεχρι 28. Και το λεω για το γεγονος οτι του μιλησα την ωρα που τελιωσε και μου ειπε το δεξι του χερι να παω απο κει η να του στειλω επιστολη για τα αιτηματα μου ωστε να εξεταστει στις αλλαγες που προκειται να κανει στην πρσληψη... Και αυριο θα παω απο κει μονος μου να ξαναμιλησω μαζι του που μου ειπε. Λοιπον σας λεω την αληθεια και οποιος θελει ας κανει το ιδιο με εμενα και να παει στο υπουργειο εσωτερικων. Η να στειλει επιστολη οσο αναφορα την ηλικια. Αν θελετε πιστεψετε και δεν λεω μακακιες, ... Και αν θελετε στειλτε και προσωπικο μυνημα να σας πρωσοπικος...
Άβαταρ μέλους
MOBY@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από MOBY@ »

Ρε φιλε μου κι εγω μαζι σου αλλα δεν του λες και κατι ακομα που επειγει... Να βαλει Γενικη Κατηγορια στην νεα προκηρυξη και οχι να βγαλει μια με 40 και 50 ατομα αλλα μια που να εχουν ολοι ελπιδες...
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από expedition »

olympus έγραψε:Μαγκες επειδη την γειτονια μου ηρθε ο Βουτσης και μιλησε στο νεο κοσμο θα ηθελα οποιος 87 αρης γουσταρει πραγματικα μα μπει στο σωμα και εχει μορια αν θελει να στειλει επιστολη, και οχι μονο ενας αλλα πολλα ατομα ωστε να μπορουμε να αλλαξουμε το οριο και να το κανει μεχρι 28. Και το λεω για το γεγονος οτι του μιλησα την ωρα που τελιωσε και μου ειπε το δεξι του χερι να παω απο κει η να του στειλω επιστολη για τα αιτηματα μου ωστε να εξεταστει στις αλλαγες που προκειται να κανει στην πρσληψη... Και αυριο θα παω απο κει μονος μου να ξαναμιλησω μαζι του που μου ειπε. Λοιπον σας λεω την αληθεια και οποιος θελει ας κανει το ιδιο με εμενα και να παει στο υπουργειο εσωτερικων. Η να στειλει επιστολη οσο αναφορα την ηλικια. Αν θελετε πιστεψετε και δεν λεω μακακιες, ... Και αν θελετε στειλτε και προσωπικο μυνημα να σας πρωσοπικος...
Ο Βούτσης τι σχέση έχει; Ο Υπουργός Ναυτιλίας είναι υπεύθυνος να εισηγηθεί αλλαγές στα όρια ηλικίας φυσικά μέσω αλλαγής του νόμου Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες