Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Στο αβαβά το πάνε το θέμα. Βγείτε ρε κερατάδες και ενημερώστε έστω
IKARUS
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από IKARUS »

Πες τα φιλε! Αυτο που γινεται ξεπερνα το σπασιμο νευρων...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Τους υπαξιωματικούς δεν τους έχει πάρει ακόμα. Σωστά παιδιά;
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

Πηρα σημερα τηλ στη διευθ εκπαιδευσης κ ρωτησα για τη προκηρυξη μηπως ξερουν αν θα βγει ή οχι, μου απαντησε οτι περιμενουν κι αυτοι ανακοινωση για το μελλον αυτης της προκηρυξης, δεν γνωριζε κατι συγκεκριμενο
IKARUS
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από IKARUS »

Φιλε μου κ εμενα το ιδιο μου ειχαν πει... Το θεμα ειναι απο που προερχεται το εμποδιο, από το Υπουργειο Ναυτιλίας; Από το Υπουργειο Οικονομικών; Δημοσιας Τάξης... Ας μας πει κάποιος... Τέρμα το λιμενικό; Τί γινεται να ξέρουμε κι εμείς...
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

Αν ισχυει η παρακατω παραγραφος απο σημερινο αρθρο, τοτε θα φανει αν υπαρχει προθεση απο το υπουργειο για προσληψεις στο σωμα.
Με έγγραφο το υπουργείο καλεί υπουργεία και φορείς να γνωστοποιήσουν έως και τη 19η Μαρτίου 2015 τις άμεσες ανάγκες των υπηρεσιών τους για διορισμό/πρόσληψη τακτικού προσωπικού, κατά φορέα, κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα, «για την εύρυθμη λειτουργία τους, προκειμένου οι ανάγκες αυτές να συνεκτιμηθούν για το συνολικό προγραμματισμό προσλήψεων», καθώς και ποιες από αυτές μπορούν να καλυφθούν από επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών.

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL

Αν δεν ανακοινωθεί και μέσα στο Μάρτη, τι να πω, θα μυρίζει έντονα το μπαμ-μπαμ. Βοήθα, Παναγιά
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

4 μήνες μετά την έκδοση της προκύρηξης και 2 μήνες αφού ανέλαβε η νέα κυβέρνηση (όπου σύμφωνα με νόμο, μετά την εκλογή και την ορκομωσία της οφείλει την έκδοση νέων προθεσμιών υποβολής δικαιολογητικών) Και ούτε ένα φως στον ορίζοντα ! Το 2012 ακούγαμε για σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Το 2013 (αν θυμάμαι καλά) το λιμενικό ανακοίνωσε την πραγματοποίηση έκδοσης προκυρήξεων για αξ-υπαξ και λιμενοφύλακες... Όπου οι 2 βγήκαν στον αέρα και οι πρώτοι μόνο ορκίστηκαν μέχρι σήμερα (απ όσο γνωρίζω βέβαια). Καλοκαίρι 2014 και μήνα αύγουστο. Ο τότε υπουργός προστασίας του πολίτη Κικίλιας εξαγγέλει επικείμενη προκύρηξη Ειδικών Φρουρών (όπου λόγω τότε αντιπολίτευσης, και σήμερα κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ... Μένει στα λόγια! Χειμώνας 2014. Με άρωμα εκλογών. Η τότε κυβέρνηση προκυρήσει 49 θέσεις ΕΔ στο λιμενικό... ! Άνοιξη 2015, με μία αναδημοσίευση, μία δήλωση από τον τώρα Υπ. Άμυνας και μπόλικες φήμες που Μας αναπτέρωναν τις ελπίδες φούντωσαν τα σενάρια για προκυρήξεις στον Ελληνικό στρατό (ΕΠΟΠ). Μέρες συζήτησης, ερωτήσεων. Και ενδιαφέροντος απο τους υποψήφιους (εμάς) ... Και τώρα όλα δείχνουν για ακόμη μια φορά αρνητικά!
Δεν τα λέω για κανέναν άλλο λόγο παιδιά. Παραμόνο να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου και το μεγάλο "θέλω" μου να ενταχθώ στα σώματα ασφαλείας της χώρας μου. Όχι για κάποιο οικονομικό λόγο. Ή αποκατάστασης. Παρα μόνο γιατί Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο πέρα απ αυτό! Ένας τελευταίος λόγος που τα γράφω, είναι διότι Ξεχνάμε τα προηγούμενα για κάτι νέο! Πάρτε παράδειγμα...49 ΛΦ... ΕΠΟΠ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΠΑΙΔΙΆ !
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL

Φίλε swat, η κατάσταση είναι τραγική. Εδώ δε ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, η οικονομία καταρρέει, ασχολούνται με άλλα θέματα οι από πάνω. Την προκήρυξη, την περιμένουμε να επανεκδοθεί,(αντισυνταγματικό εάν δεν), αλλά φαίνεται πως το έχουν παραλείψει σκοπίμως και από το υπ. Ναυτιλίας. Αν δεν θέσει ανοιχτό ερώτημα ο αρχηγός Λ. Σ. Ώστε να πάρουμε μια υποτυπώδη απάντηση από το υπουργείο, δε θα ξεκαθαρίσει το θέμα
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Τάσο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε κάθε σου λέξη. Μα αυτό που προσπαθώ να πω προς όλους (φιλικά πάντα και χωρίς να θέλω να δειχτώ) Είναι πως δεν γίνεται να "ξεχνάμε" την προκ για τους 49 επειδή ακούστηκε έντονα ξαφνικά για εποπ. Δεν λέω, και εγώ με την σειρά μου ενδιαφέρθηκα μόλις Το έμαθα, όπως και ρώτησα βέβαια να ενημερωθώ για τα περεταίρω. Μα δεν γίνεται το θέμα για τους εποπ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έχει φτάσει στις 60 σελίδες ενώ αντίθετα για τους 49ΛΦ Μόλις στις 8 (μιλάω για την καινούρια σελίδα 2015 με θέμα τους 49ΛΦ και όχι για του 2014, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ. Παρακολουθώ σαν αναγνώστης από αρχές του 2013 καθημερινά) Και μια παράκληση-ερώτηση. Πως είναι δυνατόν όλοι να έχουν γνωστούς, να ενδιαφέρονται και να μαθαίνουν νέα για την προκ των εποπ Και κανένας πλέον για τους 49 ΛΦ; Και καλώς ή κακώς παιδιά, μέσω του φόρουμ μπορώ ακόμα και ελπίζω. Γιατί υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα! Μα προς θεού, μην εγκαταλείπετε... Ρωτήστε. Μάθετε... ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cop29 »

Φιλε μου και γω την ιδια αγωνια εχω και πραγματικα εκνευρίζομαι που δεν την ξαναβγαλαν ακομα... Οσο για την άλλη των εποπ ουτε που με νοιαζει καθολου
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Το κακό είναι πως με όλο αυτό το "πάγωμα" εγώ τουλάχιστον. Και άλλα παιδιά. Απ' οσο γνωρίζω, έχουμε απογοητευτεί και έχουμε σταματήσει το διάβασμα! Σε χειρότερη μοίρα και ψυχολογία θέλω να τονίσω πως είναι κάποια παιδιά που πήγαν και φροντιστήρια, επενδύοντας λεφτά σε κάτι βέβαιο... Που ξαφνικά μετατράπηκε σε αβέβαιο. Φίλε cop29 να φανταστώ και εσύ Μ. Υ. Α, Ο. Ε. Α, κλπ θες να ακολουθήσεις ε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι 49 εάν και εφόσον τεθεί και πάλι σε ισχύ ο διαγωνισμός και προσληφθούν πάνε καρφί για ΚΕΑ / ΟΕΑ. Για ΜΥΑδες ξεχάστε το προς το παρόν αλλά και πάλι θα πρέπει να πάτε να βγάλετε το ΣΥΚ.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Το γνωρίζω φίλε ΔΥΚ. Απλα ήθελα Να πω στον φίλο cop29 πως αν ενδιαφέρεται για ΜΥΑ.(που ο θεός να μας αξιώσει να μπούμε στην οικογένεια τους) Θα μπορούσε να δώσει έμφαση και στις προκ των εποπ για ΠΝ. Όπου απο εκει μπορει να ακολουθησει για ΜΥΚ. Να μην την διαγράφει-αποκλείει.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cop29 »

Βρε ας ξαναβγαλουν την προκηρυξη και ας μπουμε πρωτα και το που θα παμε μετα το βλεπουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες