Ωραία να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση. Η αίτηση έχει θέση για φωτογραφία βάζω εγώ μία ή θα βάλουν αυτοί από τις δύο που ζητάνε στη προκήρυξη; Και αν τελικά βάλω εγώ θα πρέπει λογικά πάλι να τους στείλω 2 φωτογραφίες ξεχωριστά.
Θεωρώ χαζή την ερώτηση μου αλλά μιας και θα τα ταχυδρομήσω δε θέλω να κάνω κάποιο λάθος.
Εσύ για να είσαι εντάξει βάλε μία φωτογραφία δική σου πάνω στην αίτηση και στείλτους επίσης και δύο φωτογραφίες δικές σου ξεχωριστά και ας τις κάνουν ότι θέλουν μετά αυτοί. Τουλάχιστον εσύ θα είσαι προβλεπόμενος.
Το καλοκαίρι που έστειλα αίτηση για το διαγωνισμό έπιασα με ένα συνδετήρα τις 2 φωτογραφίες στην αίτηση ακριβώς πάνω από τη θέση για τη φωτογραφία και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Γενικά η μια φωτογραφία τοποθετείται στο δελτίο υποψηφίου που θα το έχετε μαζί σε όλες τις διαδικασίες (θα σας το δώσουν στην πρώτη φάση της υψομέτρησης) και τη δεύτερη λογικά θα την σύρραψαν αυτοί στην αίτηση.
Αν υποβαλεις τα χαρτια στην σχολη λιμενοφυλάκων αυτοπροσώπος... την αίτηση για την συμπλήρωση των στοιχείων, στην παρέχει η επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών ή πρέπει οπωσδήποτε να την εκτυπώσουμε απ την προκήρυξη εμείς οι ίδιοι;
Η μεταφραση πτυχιου ξενης γλωσσας μπορει να παραδοθει και αυτουσια; Και ποσο χρονο παιρνει απο την μεταφραστικη υπηρεσια του υπ. Εξ. Για την μεταφραση;
Τι εννοείς αυτούσια; Να δώσεις δηλαδή το πτυχίο; Το πρωτότυπο δηλαδή; Αν ναι φυσικά και όχι. Όσο για τη μετάφραση θα σε γελάσω εγώ σε δικηγόρο το πήγα και μέσα σε λίγες μέρες (μια δυο) το είχε έτοιμο.
Σορρυ για κάποιο λόγο δε μπορούσα να κάνω εδιτ το μήνυμα μου. Μετά είδα ότι ρωτούσες για τη μετάφραση και όχι να δώσεις το πτυχίο. Να γίνουν delete τα μηνύματα μου παρακαλώ.
D.Y.K έγραψε:Εγώ στην θέση σου θα την εκτύπωνα για να είμαι σίγουρος πάντως. Γιατί να τρέχεις για λεπτομέρειες ενώ μπορείς από πριν να έχεις μεριμνήσει;
Εχεις δίκιο φίλε Δυκ.. και να φανταστώ οτι τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουμε θα τα έχουμε συμπληρωμένα όλα από πριν?.. έκει δηλαδή, δεν θα συμπληρώσουμε τίποτα απολύτως?.. μόνο θα τα παραδόσουμε για έλεγχο στην αρμόδια επιτροπή?.. ρωτάω διότι σε προκήρυξη πχ. ειδικών φρουρών συμπληρώνονται και στο τμήμα κάποια χαρτιά..