Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από PetrosGn »

stokairo έγραψε:Οι ειδησεις λενε 24 μαρτιου τα υπουργεια θα δηλωσουν ελλειψεις προσωπικου για να αξιολογηθουν απο την κυβερνηση. Μακαρι να προτιμησουν τις ελλειψεις του υπουργειου εθνικης αμυνης. Μακαρι μετα απο 5 χρονια να δω εναν νεο εποπ να ερχεται στη φρεγατα μου.Εικόνα

Αυτο ελπιζουνε ολοι... Καταρχας δεν τσακωνομε αλλα ακουω κατι πραγματα εδω μεσα που με κανουνε εξω φρενων...

Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι αλλα οχι να σου λεει και ο αλλος αμα ηθελες να πας στον στρατο να εδινες πανελληνιες και να περνουσες και οτι πας για τον μισθο... Με ρωτησε εμενα ο αλλος γιατι δεν εδωσα πανελληνιες και γιατι θελω να μπω απο προκυρηξη; Ξερεις κανενας εδω μεσα τι εχει τραβηξει ο αλλος και θελει να μπει στον στρατο ή δεν ξερω και εγω σε ποιο σωμα και λεει και κουβεντες απο πανω... Ημαρτον...
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

PetrosGn έγραψε:Ναι αλλα οχι να σου λεει και ο αλλος αμα ηθελες να πας στον στρατο να εδινες πανελληνιες και να περνουσες και οτι πας για τον μισθο... Με ρωτησε εμενα ο αλλος γιατι δεν εδωσα πανελληνιες και γιατι θελω να μπω απο προκυρηξη; Ξερεις κανενας εδω μεσα τι εχει τραβηξει ο αλλος και θελει να μπει στον στρατο ή δεν ξερω και εγω σε ποιο σωμα και λεει και κουβεντες απο πανω... Ημαρτον...
εισαι εκτος θεματος
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν νομιζω... Εγω ελπιζω να βγαλει για τον στρατο και να κανουμε ολοι τα χαρτια αν και οπως το βλεπω δεν νομιζω να γινετε κατι για φετος

stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

PetrosGn έγραψε:Δεν νομιζω... Εγω ελπιζω να βγαλει για τον στρατο και να κανουμε ολοι τα χαρτια αν και οπως το βλεπω δεν νομιζω να γινετε κατι για φετος

μακαρι φιλε μου θα ναι καλο κ για σενα και για μενα.
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Για ολους θα ειναι καλο αν παρει στα σωματα ασφαλειας και ας ειναι οπου νανε... Αρκει να παρει ατομα και να Δουλεψουνε καποιοι
jordan

Δημοσίευση από jordan »

9-9-1987 προλαβαινω λετε; Ευχαριστω
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

PetrosGn έγραψε:Για ολους θα ειναι καλο αν παρει στα σωματα ασφαλειας και ας ειναι οπου νανε... Αρκει να παρει ατομα και να Δουλεψουνε καποιοι
σωματα ασφαλειας ειναι η αστυνομια και η πυροσβεστικη. Ενοπλες δυναμεις εννοεις (ΠΝ, ΣΞ, ΠΑ).ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι ρε γενικα μιλαω... Και στρατο και σωματα ασφαλειας
Ολυμπια

Δημοσίευση από Ολυμπια »

Γεια σας ειμαι 20 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω μονιμη στο στρατο θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται και που μπορω να απευθυνθω ευχαριστω πολυ!
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ολυμπια έγραψε:Γεια σας ειμαι 20 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω μονιμη στο στρατο θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται και που μπορω να απευθυνθω ευχαριστω πολυ!
στον κυριο καμμενο ειναι στον τριτο οροφο διπλα στη καντινα του υπουργειου αλλα αν δεν ειναι στο γραφειο ψαξε στη καντινα θα γουρουνιζει κανα σαντουιτς... ΧαχαχαχαχχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

george777 έγραψε:pame pali αν ξέρεις κάτι επίσημο να μας το πείς να το αφήσουμε και εμείς για φέτος, δε θα πεθάνουμε κιόλας... Οι ειδήσεις τι είπανε φίλε;

οχι δε εχω καποια πηγη αδερφε οτι ειναι τρεχω να το δημοσιοπιησω και εγω οπως ολοι εδω μεσα.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ολυμπια έγραψε:Γεια σας ειμαι 20 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω μονιμη στο στρατο θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται και που μπορω να απευθυνθω ευχαριστω πολυ!
μικρή είσαι , δώσε παλι παννεληνιες

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

pame_pali είσαι διπρόσωπος αδελφε;ΕικόναΕικόνα πρίν 4 σελίδες μου γράφεις:

pame_pali: Οσο για τα χιλια κυματα μην τρεφετε φρουδες ελπιδες τσαμπα και παιρνουν τα μυαλα σας αερα... Δειτε και ειδησεις λιγακι...

σου γράφω:
pame pali αν ξέρεις κάτι επίσημο να μας το πείς να το αφήσουμε και εμείς για φέτος, δε θα πεθάνουμε κιόλας... Οι ειδήσεις τι είπανε φίλε;

και μετά μου γράφεις: Οχι δε εχω καποια πηγη αδερφε οτι ειναι τρεχω να το δημοσιοπιησω και εγω οπως ολοι εδω μεσα.

συμπέρασμα : Αφού δεν ήξερες τι το πετάς το ρημάδι το πόστ... Καλημέρα σου + παιδιά... (φιλικά !)
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

stokairo ποια χρονιά γινεσαι κελευστης ; Ρωταω γιατί μολις και η τελευταία σειρά παρει βαθμο, δε θα υπάρχουν δεκανεις στις ενοπλες δυνάμεις

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες