stokairo έγραψε:Οι ειδησεις λενε 24 μαρτιου τα υπουργεια θα δηλωσουν ελλειψεις προσωπικου για να αξιολογηθουν απο την κυβερνηση. Μακαρι να προτιμησουν τις ελλειψεις του υπουργειου εθνικης αμυνης. Μακαρι μετα απο 5 χρονια να δω εναν νεο εποπ να ερχεται στη φρεγατα μου.
Αυτο ελπιζουνε ολοι... Καταρχας δεν τσακωνομε αλλα ακουω κατι πραγματα εδω μεσα που με κανουνε εξω φρενων...
Ναι αλλα οχι να σου λεει και ο αλλος αμα ηθελες να πας στον στρατο να εδινες πανελληνιες και να περνουσες και οτι πας για τον μισθο... Με ρωτησε εμενα ο αλλος γιατι δεν εδωσα πανελληνιες και γιατι θελω να μπω απο προκυρηξη; Ξερεις κανενας εδω μεσα τι εχει τραβηξει ο αλλος και θελει να μπει στον στρατο ή δεν ξερω και εγω σε ποιο σωμα και λεει και κουβεντες απο πανω... Ημαρτον...
PetrosGn έγραψε:Ναι αλλα οχι να σου λεει και ο αλλος αμα ηθελες να πας στον στρατο να εδινες πανελληνιες και να περνουσες και οτι πας για τον μισθο... Με ρωτησε εμενα ο αλλος γιατι δεν εδωσα πανελληνιες και γιατι θελω να μπω απο προκυρηξη; Ξερεις κανενας εδω μεσα τι εχει τραβηξει ο αλλος και θελει να μπει στον στρατο ή δεν ξερω και εγω σε ποιο σωμα και λεει και κουβεντες απο πανω... Ημαρτον...
PetrosGn έγραψε:Δεν νομιζω... Εγω ελπιζω να βγαλει για τον στρατο και να κανουμε ολοι τα χαρτια αν και οπως το βλεπω δεν νομιζω να γινετε κατι για φετος
μακαρι φιλε μου θα ναι καλο κ για σενα και για μενα.
Ολυμπια έγραψε:Γεια σας ειμαι 20 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω μονιμη στο στρατο θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται και που μπορω να απευθυνθω ευχαριστω πολυ!
στον κυριο καμμενο ειναι στον τριτο οροφο διπλα στη καντινα του υπουργειου αλλα αν δεν ειναι στο γραφειο ψαξε στη καντινα θα γουρουνιζει κανα σαντουιτς... Χαχαχαχαχχαχαχα
george777 έγραψε:pame pali αν ξέρεις κάτι επίσημο να μας το πείς να το αφήσουμε και εμείς για φέτος, δε θα πεθάνουμε κιόλας... Οι ειδήσεις τι είπανε φίλε;
οχι δε εχω καποια πηγη αδερφε οτι ειναι τρεχω να το δημοσιοπιησω και εγω οπως ολοι εδω μεσα.
Ολυμπια έγραψε:Γεια σας ειμαι 20 χρονων και ενδιαφερομαι να μπω μονιμη στο στρατο θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται και που μπορω να απευθυνθω ευχαριστω πολυ!