Για πες μας λεπτομέρειες... !!💋dea305 έγραψε: 6500 ατομα θα παρει τον απριλιο κ στους 3 κλαδους. πληροφορια απο ΓΕΣ
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Οποιος ενημερωνεται απο μεσα παιδια καλο ειναι να ενημερωνει!
Γεια σας.Μπορεί καποιος να μου πει πληροφοριες για κοπελες στο πολεμικο ναυτικο;
εχω τελειωσει βρεφονηπιοκομος κ ζητανε απο οτι εμαθα...
http://videomag.info/sas-endiaferi-erchete-prokirixi-gia-6-500-epop-diavaste-analitika/
http://videomag.info/sas-endiaferi-erchete-prokirixi-gia-6-500-epop-diavaste-analitika/
vref έγραψε: Γεια σας.Μπορεί καποιος να μου πει πληροφοριες για κοπελες στο πολεμικο ναυτικο;
Στο ΠΝ δεν υπάρχει η ειδικότητα που έχεις τελειώσει παρά μόνο στον Στρατό Ξηράς.
Υπάρχει και σχετικό θέμα για να πάρεις πληροφορίες από την προκήρυξη του 2009.
Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός
Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σου περί Πολεμικού Ναυτικού είναι πολύ γενική.
Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένη για να πάρεις και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Μπορω να επιβεβαιωσω τον δεα! Πριν λιγο με πηραν και μου ειπαν οτι τον αλλο μηνα ξεκεινανε διαδικασιες. Πληροφορια απο ΓΕΣ.
dimitris mak έγραψε:Μπορω να επιβεβαιωσω τον δεα! Πριν λιγο με πηραν και μου ειπαν οτι τον αλλο μηνα ξεκεινανε διαδικασιες. Πληροφορια απο ΓΕΣ.
καλα ολοι σας με τους γνωστους σας μεσα στο ΓΕΣ πως και δε κανατε τπτ ακομα;
Παιδεια ελεος δημητρη φιλε μ περιμενω Την προκηρυξη αρκετο καιρο οπως ειχα πει και ποιο πανω εσυ αν θυμαμαι καλα ηθελες και εφ δεν βλεπω φως στο τουνελ και απο μορια ειμαι φουλ επισης ειμαι και 22 χρονων και δεν αγχώνομαι δουλευω και απλα περιμενω καντε ολοι το ιδιο και ελπιζω μεσα στο 16 να βγει γτ φετος με Ολους που μας εχουν στην μπουκα απο εξω δεν γινετε τπτ δεν υπαρχει θεωρω ουτε μια περιπτωση να βγει φετος γτ εχω παρει τηλ και μου λενε εγω κυριε δεν εχω ακουσει κατι και καλα θα κανετε να μην διαβαζετε εφιμεριδες που θελουν να πουλησουν...
Εσύ Σπύρο που πήρες τηλέφωνο και σου είπανε ότι δεν γίνεται τίποτα; Ο Δημήτρης υποστηρίζει ότι του είπανε από το ΓΕΣ αυτό το πράγμα... Που δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι έγκυρο... Περισσότερο για τον αριθμό και λιγότερο για το άν θα βγεί, όχι απο την πλευρά του Δημήτρη αλλά απο την άλλη πλευρά...
*Στην μπούκα μας έχουν και για τις 3900 επαναπροσλήψεις Σπύρο αλλά όπως πάει το πράγμα θα τους ξανά πάρουν...
*Στην μπούκα μας έχουν και για τις 3900 επαναπροσλήψεις Σπύρο αλλά όπως πάει το πράγμα θα τους ξανά πάρουν...
- nikosboost
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω αν παραθέτω την ερώτησή μου στο σωστό σημείο. Αν είμαι λάθος δείξτε κατανόηση!Είμαι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού &Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας. Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος (αν γνωρίζει βέβαια), αν το συγκεκριμένο πτυχίο δίνει μόρια σε κάποια ειδικότητα τυχόν μελλοντικής προκήρυξης; Σε οποιοδήποτε από τα 3 σώματα (Στρατό Ξηράς, Αεροπορία, Ναυτικό).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους!
Νίκος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους!
Νίκος
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Φιλε παμε παλι, πως να κανουμε κατι αν δεν βγει προκηρυξη; Εμενα δεν μου ειπαν για ατομα! Οσο για το τηλεφωνημα λογικο ειναι να μην ξερουν. Αν περνεις τηλεφωνο εναν αγνωστο σε στρατολογια πχ περιμενεις να σου πουν; Εγω σας λεω αυτο που μου μετεφεραν, απο εκει και περα τι να σας πω;
Καλησπερα ειμαι 20 χρονων και ενδιαφερομαι γι αυτες τις προκυριξεις, ποτε θα βγουν τελικα; Στρατου ξηρας ξερουμε ακριβης ημερομηνια; Που θα περασουμε τα αθληματα εμεις απο εδεσσα; Χρειαζονται καποια χαρτια;
Γεια σας κ απο μενα! Ειμαι καινουριος στο φορουμ! Ηθελα να πω μονο πως φετος δεν προκειται να βγει καμμια προκηρυξη οσο αφορα τον στρατο, αεροπορια, ναυτικο! Δεν προσπαθω να στεναχωρησω καποιον ! Αλλα τυχαινει ο πατερας μου να ειναι διοικητης τεσπα Και απ οσο ξερει κ μου εχει πει... Προσπαθουν να επιλυσουν αλλα ζητηματα προς το παρον η κυβερνηση κ δν σκεφτεται για προκηρυξεις.
Δημητρη δεν σε γνωριζω αλλα πιο μεγαλο τρολαρα απο σενα δεν εχω ξαναδει τ ιδιο ελεγες και για τς εδικους φρουρους πληροφορια μεσα απο τν γαδα! Τωρα ερχεσαι εδω κ λες το Ιδιο πληροφορια μεσα απο ΓΕΣ! Ευχομαι να ισχυει αυτο που λσ... Για Τ λιμενικο απο π εχεις πληροφοριες; Ηρεμησε γτ θ τσιμπας 

Πως ειναι Δυνατον να γνωριζουμε αν θα παρει 'Η Οχι Εποπ φετος, Εφοσον ακομα δεν εχει κατατεθει το νομοσχεδιο για προσληψεις στην Βουλη ; Μην τρελαινεστε ακομα ελεος ! Ο καθε Βουλευτης-Πολιτικος και ο καθε Στρατιωτικος μπορει να λεει οτι θελει... Ομως! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αποφασιζει !
Γιώργο φίλε... Αν βγει θα ξέρουμε τις λεπτομέρειες που ζητάς, όσο όμως δεν βγαίνει μην ρωτάς καμία λεπτομέρεια τέτοια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες