Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Σωστος... Το ανεβασε μια σελιδα στο facebook δεν προσεξα ημερομηνια
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

http://eviatop.blogspot.gr/2014/12/6500.html εχει δικιο ο φιλος απλα ανεβασε λαθος αρθρο. Βουηζει ο τοπος για προκηρυξη αλλα μπορει να ειναι και παπατζα...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μακάρι να βγει αν και δεν το νομίζω.

Όσο για τα δημοσιεύματα όλα αναπαράγουν την πρώτη δημοσίευση του Έθνους από το 2008. Είναι ηλίου φαεινότερο.

Μην περιμένετε κάτι στο άμεσο μέλλον.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

http://www.radioevros.gr/2014/12/erxontai-prokirukseis-gia-6500-ep-op-se-strato-ksiras-aeroporia-kai-nautiko/

Εγω πιστευω οτι ανεβαζουν του εθνους για βασικες πληροφοριες. Σιγουρα κατι παιζει τωρα θα δειξει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ότι υπάρχουν ανάγκες και κυρίως στο Πολεμικό Ναυτικό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Έχουν επίσης παραιτηθεί αρκετά άτομα ακόμη και από την τελευταία σειρά (2010). Το ίδιο ισχύει και για τον Στρατό Ξηράς.

Οι ΟΒΑ είναι συμβασιούχοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό ακόμη και στις Ειδικές Δυνάμεις που παίρνουν ελάχιστους.

Η οροφή δε στον ΣΞ ήταν για 10 σειρές ΕΠ. ΟΠ εκ των οποίων έχουν προσληφθεί μόνο οι 8 με την τελευταία να μπαίνει το 2010.

Αν δεν βγει προεκλογικά κάτι (σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές) μην περιμένεις κάτι ούτε εσύ, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι. Να είσαι σίγουρος Εικόνα

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

dimitris mak έγραψε:http://www.radioevros.gr/2014/12/erxontai-prokirukseis-gia-6500-ep-op-se-strato-ksiras-aeroporia-kai-nautiko/

Εγω πιστευω οτι ανεβαζουν του εθνους για βασικες πληροφοριες. Σιγουρα κατι παιζει τωρα θα δειξει.

Εσύ πίστευες πως θα βγει και προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς και τότε πάλι βούιζε ο τόπος, μην διαδίδεις πράγματα και δίνεις ελπίδες σε άτομα που είναι απελπίσμενα, τράβα παίξε με κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω πιστευα οπως λες γιατι μου το ειχαν πει απο γαδα οπως και το επιβεβαιωσαν και αλλα ατομα εδω μεσα. Δεν δινω ελπιδα σε κανεναν οποιος θελει το ψαχνει οπως κανω και εγω, οποιος δεν θελει οχι. Αν δεν σου αρεσει απλα μην τα διαβαζεις και ασε τα νταηλικια σε εμενα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαλαρώστε κύριοι. Κουβέντα κάνουμε, μην φτάσουμε σε σημείο να στεναχωρηθούμε.

Προκήρυξη δύσκολα θα βγει το επόμενο διάστημα ακόμη και κατά την προεκλογική περίοδο (αν υπάρξει), δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Σε κάθε περίπτωση ευχή όλων μας είναι να βγει για να κάνει ο κόσμος τα χαρτιά του.

Φιλικά.

Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mgoutsos »

Παιδιά υπηρετώ ως ΔΕΑ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων και μας ανακοίνωσαν ότι θα βγει προκήρυξη για 2.000 ΕΠΟΠ και ότι θα προτιμήσουν άτομα που κάνουν την θητεία τους στις ειδικές δυνάμεις και όσες θέσεις περισσέψουν θα είναι διαθέσιμες για πολίτες. Όλα αυτά μας τα ανακοίνωσε επίσημα ο Διοικητής με την βοήθεια του γραφείου στρατολογίας!
Άβαταρ μέλους
tryphon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tryphon »

Κατι μου λεει οτι θα ακουσουμε πολλα τετοια διαμαντια αυτες τις μερες. Χωρις να θελω να σε αμφισβητησω αδερφε απλα σχολιαζοντας την επικαιροτητα των ημερων.
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mgoutsos »

Καλά ούτε και εγώ το πιστεύω, απλά σας λέω τα γεγονότα.
ΛΟΚΙ

Δημοσίευση από ΛΟΚΙ »

Παιδιά το ίδιο με τον φίλο από επάνω είπαν σήμερα στον αδερφό μου που υπηρετεί στην αεροπορία
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DaMon »

mgoutsos έγραψε:Παιδιά υπηρετώ ως ΔΕΑ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων και μας ανακοίνωσαν ότι θα βγει προκήρυξη για 2.000 ΕΠΟΠ και ότι θα προτιμήσουν άτομα που κάνουν την θητεία τους στις ειδικές δυνάμεις και όσες θέσεις περισσέψουν θα είναι διαθέσιμες για πολίτες. Όλα αυτά μας τα ανακοίνωσε επίσημα ο Διοικητής με την βοήθεια του γραφείου στρατολογίας!

Kαι εμενα οταν ημουν στο γραφειο του ταγματος στη ΣΕΑΠ Οκτ-Νοε 2013 μου ηρθε σημα οτι θα παρουν ΟΒΑ προς την ανοιξη και να αρχισουν να γινονται ενημερωσεις στους οπλιτες. Απο οτι ειδαμε ολοι @@ ΟΒΑ πηραν.(Μιλαω για τις πολλες θεσεις τεχνικων ειδικοτητων κτλ που λεγανε οχι τους 25-50 ουκ-αλεξιπ που πηρανε.)

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

Εγω παντως που μιλουσα χθες με ενα παλιο φιλο δεα -γιο ανωτατου αξιωματικου- ειπε οτι θα βγει μεσα στο 2015 σιγουρακι κιολας... Δε μου ειπε αλλα ουτε το μακρυγορησαμε.
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Τι λετε ρε παιδια για εκλογες παμε θα παγωσουν ΟΛΑ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες