Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
Σωστος... Το ανεβασε μια σελιδα στο facebook δεν προσεξα ημερομηνια
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
http://eviatop.blogspot.gr/2014/12/6500.html εχει δικιο ο φιλος απλα ανεβασε λαθος αρθρο. Βουηζει ο τοπος για προκηρυξη αλλα μπορει να ειναι και παπατζα...
Μακάρι να βγει αν και δεν το νομίζω.
Όσο για τα δημοσιεύματα όλα αναπαράγουν την πρώτη δημοσίευση του Έθνους από το 2008. Είναι ηλίου φαεινότερο.
Μην περιμένετε κάτι στο άμεσο μέλλον.
Όσο για τα δημοσιεύματα όλα αναπαράγουν την πρώτη δημοσίευση του Έθνους από το 2008. Είναι ηλίου φαεινότερο.
Μην περιμένετε κάτι στο άμεσο μέλλον.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
http://www.radioevros.gr/2014/12/erxontai-prokirukseis-gia-6500-ep-op-se-strato-ksiras-aeroporia-kai-nautiko/
Εγω πιστευω οτι ανεβαζουν του εθνους για βασικες πληροφοριες. Σιγουρα κατι παιζει τωρα θα δειξει.
Εγω πιστευω οτι ανεβαζουν του εθνους για βασικες πληροφοριες. Σιγουρα κατι παιζει τωρα θα δειξει.
Ότι υπάρχουν ανάγκες και κυρίως στο Πολεμικό Ναυτικό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Έχουν επίσης παραιτηθεί αρκετά άτομα ακόμη και από την τελευταία σειρά (2010). Το ίδιο ισχύει και για τον Στρατό Ξηράς.
Οι ΟΒΑ είναι συμβασιούχοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό ακόμη και στις Ειδικές Δυνάμεις που παίρνουν ελάχιστους.
Η οροφή δε στον ΣΞ ήταν για 10 σειρές ΕΠ. ΟΠ εκ των οποίων έχουν προσληφθεί μόνο οι 8 με την τελευταία να μπαίνει το 2010.
Αν δεν βγει προεκλογικά κάτι (σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές) μην περιμένεις κάτι ούτε εσύ, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι. Να είσαι σίγουρος
Οι ΟΒΑ είναι συμβασιούχοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό ακόμη και στις Ειδικές Δυνάμεις που παίρνουν ελάχιστους.
Η οροφή δε στον ΣΞ ήταν για 10 σειρές ΕΠ. ΟΠ εκ των οποίων έχουν προσληφθεί μόνο οι 8 με την τελευταία να μπαίνει το 2010.
Αν δεν βγει προεκλογικά κάτι (σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές) μην περιμένεις κάτι ούτε εσύ, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι. Να είσαι σίγουρος

dimitris mak έγραψε:http://www.radioevros.gr/2014/12/erxontai-prokirukseis-gia-6500-ep-op-se-strato-ksiras-aeroporia-kai-nautiko/
Εσύ πίστευες πως θα βγει και προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς και τότε πάλι βούιζε ο τόπος, μην διαδίδεις πράγματα και δίνεις ελπίδες σε άτομα που είναι απελπίσμενα, τράβα παίξε με κάτι άλλο.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω πιστευα οπως λες γιατι μου το ειχαν πει απο γαδα οπως και το επιβεβαιωσαν και αλλα ατομα εδω μεσα. Δεν δινω ελπιδα σε κανεναν οποιος θελει το ψαχνει οπως κανω και εγω, οποιος δεν θελει οχι. Αν δεν σου αρεσει απλα μην τα διαβαζεις και ασε τα νταηλικια σε εμενα.
Χαλαρώστε κύριοι. Κουβέντα κάνουμε, μην φτάσουμε σε σημείο να στεναχωρηθούμε.
Προκήρυξη δύσκολα θα βγει το επόμενο διάστημα ακόμη και κατά την προεκλογική περίοδο (αν υπάρξει), δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.
Σε κάθε περίπτωση ευχή όλων μας είναι να βγει για να κάνει ο κόσμος τα χαρτιά του.
Φιλικά.
Προκήρυξη δύσκολα θα βγει το επόμενο διάστημα ακόμη και κατά την προεκλογική περίοδο (αν υπάρξει), δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.
Σε κάθε περίπτωση ευχή όλων μας είναι να βγει για να κάνει ο κόσμος τα χαρτιά του.
Φιλικά.
Παιδιά υπηρετώ ως ΔΕΑ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων και μας ανακοίνωσαν ότι θα βγει προκήρυξη για 2.000 ΕΠΟΠ και ότι θα προτιμήσουν άτομα που κάνουν την θητεία τους στις ειδικές δυνάμεις και όσες θέσεις περισσέψουν θα είναι διαθέσιμες για πολίτες. Όλα αυτά μας τα ανακοίνωσε επίσημα ο Διοικητής με την βοήθεια του γραφείου στρατολογίας!
Κατι μου λεει οτι θα ακουσουμε πολλα τετοια διαμαντια αυτες τις μερες. Χωρις να θελω να σε αμφισβητησω αδερφε απλα σχολιαζοντας την επικαιροτητα των ημερων.
Καλά ούτε και εγώ το πιστεύω, απλά σας λέω τα γεγονότα.
Παιδιά το ίδιο με τον φίλο από επάνω είπαν σήμερα στον αδερφό μου που υπηρετεί στην αεροπορία
mgoutsos έγραψε:Παιδιά υπηρετώ ως ΔΕΑ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων και μας ανακοίνωσαν ότι θα βγει προκήρυξη για 2.000 ΕΠΟΠ και ότι θα προτιμήσουν άτομα που κάνουν την θητεία τους στις ειδικές δυνάμεις και όσες θέσεις περισσέψουν θα είναι διαθέσιμες για πολίτες. Όλα αυτά μας τα ανακοίνωσε επίσημα ο Διοικητής με την βοήθεια του γραφείου στρατολογίας!
Kαι εμενα οταν ημουν στο γραφειο του ταγματος στη ΣΕΑΠ Οκτ-Νοε 2013 μου ηρθε σημα οτι θα παρουν ΟΒΑ προς την ανοιξη και να αρχισουν να γινονται ενημερωσεις στους οπλιτες. Απο οτι ειδαμε ολοι @@ ΟΒΑ πηραν.(Μιλαω για τις πολλες θεσεις τεχνικων ειδικοτητων κτλ που λεγανε οχι τους 25-50 ουκ-αλεξιπ που πηρανε.)
Εγω παντως που μιλουσα χθες με ενα παλιο φιλο δεα -γιο ανωτατου αξιωματικου- ειπε οτι θα βγει μεσα στο 2015 σιγουρακι κιολας... Δε μου ειπε αλλα ουτε το μακρυγορησαμε.
Τι λετε ρε παιδια για εκλογες παμε θα παγωσουν ΟΛΑ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες