Τελικά; Βοηθήστε με...

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
boter
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Τελικά; Βοηθήστε με...

Δημοσίευση από boter »

Καλησπέρα σε όλους γνωρίζοντες και μη.Μην με παρεξηγήσετε παρακαλώ πολύ που θα μπω απότομα στο θέμα. Φταίει το άγχος μου...
Και η φάση έχει ως εξής:

Ονομάζομαι Χρήστος Κωστούρος. Έχω μια εφορία 15.000 ευρώ,2 ΦΠΑ απλήρωτα τον 5.000 ευρώ, ΤΕΒΕ 1500 ευρώ και ιστορίες για αγρίους. Ε... Όχι δεν έχω λεφτά, όλα μου τα τρώει το κράτος. Κάθε μήνα δουλεύω, τα βγάζω, ξεπληρώνω και ούτω καθεξής.

Ζώντας στην κοσμάρα μου κάποια στιγμή η μάνα μου, μου είπε για "στρατό" και μαθαίνω πως Ιανουάριο παρουσιάζομαι. Ναι, είμαι 28 ετών.

Έλα όμως που επειδή το είχα ξεχάσει αυτό, δεν πρόσεξα;

Έχω μια γυναίκα, η οποία δεν δουλεύει και ένα πανέμορφο παιδάκι 1 έτους.

Η γυναίκα μου, το 2011 αρρώστησε με μία βαριά νόσο που της έριξε το ανοσοποιητικό και όλα αυτά λόγω άγχους &Δουλειάς. Εκ τότε, δεν έχει ξανά δουλέψει γιατί το θέμα όλο θέλει προσοχή.

Επίσης, στο ΤΕΙ ξεκινάω την πρακτική εξάσκηση τον Νοέμβριο.

Δεν έχω πρόβλημα να πάω στρατό. Είμαι άνδρας και θέλω να πάω. Εννέα μήνες όμως μακριά Από Την οικογένεια μου είναι καταστροφή στην παρούσα φάση.

Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό.

Με μία γυναίκα η οποία δεν δουλεύει, με τα χρέη να τρέχουν απίστευτα: Σπίτι, ρεύμα, νερό, τέβε, εφορία, παιδί και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Με υποχρεώσεις επιχειρηματικές. Με ανοικτά μέτωπα παντού.

Μπορώ να τα οργανώσω όλα αυτά, αλλά χρειάζομαι από σήμερα 1 χρόνο για να το καταφέρω.

Για να καταφέρω να μαζέψω χρήματα για την οικογένεια μου, μην τους αφήσω με χρέη και προβλήματα.

Για να καταφέρω να κλείσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, και να κάνω διακανονισμούς με εφορίες, τέβε και όλα τα σχετικά.

Με λίγα λόγια, χρειάζομαι επιπλέον 6 μήνες από την ημερομηνία της παρουσίασης μου.

Και ερωτώ: Πώς μπορώ να το καταφέρω αυτό νόμιμα και δίχως προβλήματα; Πως μπορώ να καταφέρω αντί για τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο που "μπαίνω", να μπώ τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο;

Είμαι υπεύθυνος άνθρωπος και ενδιαφέρομαι για το σπίτι μου. Δεν θέλω να τους αφήσω στους 5 ανέμους και ούτε να κοιτάξω την πάρτι μου. Είναι πάρα μα πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο η γυναίκα μου να ξαναμπεί στα μονοπάτια της δουλειάς.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Μου έρχεται να τρελαθώ.

Με σεβασμό.

Άγγελος

Τελικά; Βοηθήστε με...

Δημοσίευση από Άγγελος »

Φίλε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, κατ'αρχήν νομίζω δικαιούσαι μειωμένη θητεία (ίσως και απαλλαγή σύμφωνα με αυτό "O πατέρας ενός τουλάχιστον ανήλικου ή ανίκανου για κάθε εργασία άγαμου τέκνου, εφόσον ο πατέρας αυτός έχει σύζυγο ανίκανη για κάθε εργασία"), ενώ μπορείς επίσης να πάρεις μονοετή ή διετή αναβολή σχετικά εύκολα για ψυχολογικούς λόγους.
Διάβασε και εδώ.
/stratologia/meiwmeni.asp

Ας απαντήσει και κάποιος διαχειριστής που γνωρίζει καλύτερα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Τελικά; Βοηθήστε με...

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μειωμένη στρατιωτική θητεία
Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Δικαίωματα πατέρα στο στρατό

Και Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων

Το φόρουμ έχει αρκετά θέματα και δεν γίνεται ο καθένας να δημιουργεί νέο θέμα χωρίς λόγο, το θέμα κλειδώνεται, σου έδωσα μερικά θέματα για βοήθεια, από εκεί και πέρα αν τα διαβάσεις σίγουρα θα βρεις λύση, το φόρουμ έτσι λειτουργεί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης