Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

nanban έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
nanban έγραψε:Πότε θα γίνει η κατάταξη άραγε; Και τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί;
Εικόνα

Συγχαρητήρια φίλε και καλή σταδιοδρομία να έχεις Εικόνα

Αν θυμάμαι καλά ήσουν στην κατηγορία των ΑΕΝ πλοιάρχων Εικόνα

Κατηγορία ΑΕΙ EIMAI! Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα είδα ότι είχε μεταφερθεί το μήνυμά μου! Αλήθεια, έχει ακουστεί τίποτα για ημερομηνία κατάταξης; Στην προκήρυξη, λέει, να κάνουμε υπέυθυνη δήλωση ότι δεχόμαστε να υποβληθούμε σε ανοσολογικές εξετάσεις και για ναρκωτικές ουσίες; Δηλαδή, σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις βρεθεί κάποιος θετικός σε κάτι τον διώχνουν; Δεν έχω κάτι, απλά ρωτάω για να ξέρω... Εικόνα
Θα καθυστερήσει πολύ η κατάταξη. Τώρα γίνεται η εξέταση των ενστάσεων και αναμένουν και την απόφαση δύο περιπτώσεων που έχουν πάει σε εφετείο.

nanban

Δημοσίευση από nanban »

Giorgospcline έγραψε:
nanban έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
nanban έγραψε:Πότε θα γίνει η κατάταξη άραγε; Και τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί;
Εικόνα

Συγχαρητήρια φίλε και καλή σταδιοδρομία να έχεις Εικόνα

Αν θυμάμαι καλά ήσουν στην κατηγορία των ΑΕΝ πλοιάρχων Εικόνα

Κατηγορία ΑΕΙ EIMAI! Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα είδα ότι είχε μεταφερθεί το μήνυμά μου! Αλήθεια, έχει ακουστεί τίποτα για ημερομηνία κατάταξης; Στην προκήρυξη, λέει, να κάνουμε υπέυθυνη δήλωση ότι δεχόμαστε να υποβληθούμε σε ανοσολογικές εξετάσεις και για ναρκωτικές ουσίες; Δηλαδή, σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις βρεθεί κάποιος θετικός σε κάτι τον διώχνουν; Δεν έχω κάτι, απλά ρωτάω για να ξέρω... Εικόνα

Κι αν το εφετείο αργήσει 3 χρόνια; Τι θα γίνει; Θέλω να πω ότι εξαρτάται η κατάταξη από τις ενστάσεις και τις αποφάσεις; Αφού θεωρητικά δε θα αλλάξει κάτι!
Θα καθυστερήσει πολύ η κατάταξη. Τώρα γίνεται η εξέταση των ενστάσεων και αναμένουν και την απόφαση δύο περιπτώσεων που έχουν πάει σε εφετείο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι για την ημερομηνία κατατάξεως σας nanban.
alexia

Δημοσίευση από alexia »

Λέτε να τραβήξει όσο και τα αποτελέσματα?
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mysterio »

Καλησπέρα παιδιά! Κάποιος που έχει πείρα απο τέτοιους διαγωνισμούς ξέρει πόσο διάστημα θα κάνει να βγάλει ο ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα των ενστάσεων και να βγάλει το λιμενικό τους τελικούς πίνακες κατάταξης; Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει η εκπαίδευσή μας στη ΣΜΥΝ τελικά ή στον Πόρο; Και απο τη μέρα που θα βγούν οι τελικοί πίνακες σε πόσες μέρες περίπου μας καλούν για κατάταξη;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
331 ΣΧ.ΑΛ

Δημοσίευση από 331 ΣΧ.ΑΛ »

Αυτό που ξέρω σίγουρα από αξ/κο του σώματος είναι ότι η εκπαίδευση θα γίνει στη ΣΜΥΝ. Εικόνα
nanban

Δημοσίευση από nanban »

mysterio έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Κάποιος που έχει πείρα απο τέτοιους διαγωνισμούς ξέρει πόσο διάστημα θα κάνει να βγάλει ο ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα των ενστάσεων και να βγάλει το λιμενικό τους τελικούς πίνακες κατάταξης; Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει η εκπαίδευσή μας στη ΣΜΥΝ τελικά ή στον Πόρο; Και απο τη μέρα που θα βγούν οι τελικοί πίνακες σε πόσες μέρες περίπου μας καλούν για κατάταξη;

Ψάχνοντας πάντως στο σάιτ του λιμενικού είδα ότι πέρυσι οι τελικοί πίνακες σημαιοφόρων ανακοινώθηκαν ένα μήνα μετά τους αρχικούς. Βέβαια, δεν ξέρω αν και τότε ήταν υπό τον ΑΣΕΠ η όλη διαδικασία. Σήμερα πήρα και τηλέφωνο και ρώτησα. Η κοπέλα δεν ήξερε να μου πει, αλλά όταν της είπα ότι πρέπει να ξέρω αν μέχρι 10 Νοέμβρη θα έχουμε κληθεί μου απαντησε πιθανότατα ναι. Τώρα... Πιθανότητες είναι αυτές... Δεν είναι τίποτα σίγουρο... Εικόνα
elati

Δημοσίευση από elati »

Υπάρχει κάποιο νεότερο με τις ενστάσεις;
μαριάννα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από μαριάννα »

Έχουμε κανένα νέο; Πότε περίπου θα μας καλέσουν?
George

Δημοσίευση από George »

ποτε θα βγουν οι τελικοι πινακες ρε παιδια επιτελους; εχουν γινει πολλες ενστασεις ξερει κανεις; υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν οι τελικοι πινακες απο τους πρωτους; γιατι αποτι εχω δει απο τις προηγουμενες χρονιες δεν αλλαζαν ουτε κατα 1 ατομο!
elati

Δημοσίευση από elati »

Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα.
Επιτυχουσα

Δημοσίευση από Επιτυχουσα »

Παιδια μην ειστε αφελεις! Καμια ενσταση δεν θα κερδιθει και φυσικα αυτοι που εκαναν ενστασεις τζαμπα χανουν τον χρονο και το χρημα τους! Οσοι ειστε επιτυχοντες να μην ανησυχειτε! Σχετικα με την καταταξη μας εχω ακουσει για δεκεμβριο αλλα δεν ξερω αν ισχυει!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Επιτυχουσα έγραψε:Παιδια μην ειστε αφελεις! Καμια ενσταση δεν θα κερδιθει και φυσικα αυτοι που εκαναν ενστασεις τζαμπα χανουν τον χρονο και το χρημα τους! Οσοι ειστε επιτυχοντες να μην ανησυχειτε! Σχετικα με την καταταξη μας εχω ακουσει για δεκεμβριο αλλα δεν ξερω αν ισχυει!
Από που το άκουσες για Δεκέμβριο; Έγκυρη πηγή; Χθες τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για τίποτα, πέρα του ότι εξετάζονται οι ενστάσεις από το ΑΣΕΠ.

Υποψήφια89

Δημοσίευση από Υποψήφια89 »

Καλησπερα παιδια, προς ενημερωση σας επειδη γνωριζω προσωπικα το ενα απο τα δυο παιδια που δινουν ακομα για την προκυρηξη μου ειπε πως ισως την επομενη Τεταρτη δωσουν τα αθληματα. Εχουν ακομα λιγο δρομο λοιπον. Οποτε μην ανησυχειτε οσοι ειμαστε επιτυχοντες απλα υπομονη να βγουν οι τελικοι πινακες και να δουμε την ανακοινωση για την καταταξη μας.
nanban

Δημοσίευση από nanban »

Υποψήφια89 έγραψε:Καλησπερα παιδια, προς ενημερωση σας επειδη γνωριζω προσωπικα το ενα απο τα δυο παιδια που δινουν ακομα για την προκυρηξη μου ειπε πως ισως την επομενη Τεταρτη δωσουν τα αθληματα. Εχουν ακομα λιγο δρομο λοιπον. Οποτε μην ανησυχειτε οσοι ειμαστε επιτυχοντες απλα υπομονη να βγουν οι τελικοι πινακες και να δουμε την ανακοινωση για την καταταξη μας.

Δίνουν ακόμη; Τι εννοείς;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες